Savet moj ti je da prvo malo pročačkaš po netu pre bilo kakvog obaranja sistema.
Odloži tu instalaciju za narednu godinu, a do tada se prvo bolje upoznaj!
Count Zero
Koji ste bre likovi, polomiste se ko telad da pomognete sad, a za pezosa niko ne daje ni dinar (alert, igra reči). A njemu baš trebalo za drkanje.
Sa Pezosom sam se ja polomio, na kraju se nije znalo ni ko pije ni ko plaća pa smo odustali.
Dare.
Izvini Rade, povlačim se. :)
Neka, nije Rade gladan. :)
Цокула
E ljudi, podižem ubuntu, tj. xubuntu možda čak i večeras na komp.
Neke zamjerke, dobre stvari, korisni programi i slično? neki savjet itd.?
Netbuk mi je dizajniran za XP, međutim, pored licenciranog noda, 10gb zauzetog harda, bukvalno fotošop i film into the wilde na njemu baguje ko lud. E sad, nema virusa, nema nikakvog opterećenja pa laguje. Da instaliram 98 ne pada mi na pamet, oću probam ubuntu da vidim kako je oćel bagovati i slično. I da, xp je licenciran na lap top, dakle neko me zajebo :D
TO DARE MAĐIJO!
resetovao modem i sve radi kao novo :)
hvala svima za pomoć, a naročito Boxeru za zajebavanje :)
Jedan restart menja sve. :)
Edit:definišite ovo
Proradi li?
Edit:
Nema na čemu. :)
Brus,
Ugasi svoj modem na 15ak sekundi, ponovo ga upali... Takodje upali i ugasi to sokoćalo, pa mislim da bi problem mogao biti rešen.
EDIT: Nisam video da su ljudi već odgovorili...
Pozdravi šurnjaju preko skajpa sad :)
Koji ste bre likovi, polomiste se ko telad da pomognete sad, a za pezosa niko ne daje ni dinar (alert, igra reči). A njemu baš trebalo za drkanje.
Može li Pezos da nam odabere definiciju? Može li?
E, a gde sad da nađem skajp za ovo govno?
Eto.
http://www.skype.com/en/download-skype/skype-for-android/
ili
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skype.raider&hl=sr
Radijacija barata sa tim linkovima, saće on. Treba mu boja na četu Axaxaxaxax
Dare makse, ti imaš jebenu krunu već.
Odaberite mi reakciju ili poster...
Savet moj ti je da prvo malo pročačkaš po netu pre bilo kakvog obaranja sistema.
Odloži tu instalaciju za narednu godinu, a do tada se prvo bolje upoznaj!
Sa Pezosom sam se ja polomio, na kraju se nije znalo ni ko pije ni ko plaća pa smo odustali.
Neka, nije Rade gladan. :)
Što podižeš ubuntu? Šta ćeš da radiš na njemu?
Da vozi Punta 170.
E, ovo je legitimno pitanje koje odmah sledi posle izjave "Podižem ubuntu". Ako ti ne treba za nešto konkretno i ozbiljno - batali.
Netbuk mi je dizajniran za XP, međutim, pored licenciranog noda, 10gb zauzetog harda, bukvalno fotošop i film into the wilde na njemu baguje ko lud. E sad, nema virusa, nema nikakvog opterećenja pa laguje. Da instaliram 98 ne pada mi na pamet, oću probam ubuntu da vidim kako je oćel bagovati i slično. I da, xp je licenciran na lap top, dakle neko me zajebo :D