Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Bogme, neš vjerovati, al osjetim razliku. Turila bih ja još rama, al nemrem dok ne apdejtujem BIOS, a to mi se trenutno ne da. Ionako ganjam duzmem neki dual core, pa i da sjebem ovaj procesor, jebi ga, bar sam se vježbala na nečemu :)
Skajtokeru, sjeti se :)
Ova grafička što imam, tj program koji je došao uz nju ima neki kurac pa je možeš klokovati iz njinjdovsa.
http://www.techpowerup.com/systool/ Mislim da je ovaj program. Podesiš kako ti odgovara i testiraš da l komp može da izdrži, dakle nema brige da će nešto crći. Pogledaću da l ima još neki al mislim da je to to.
EDIT: Da, ođe sve overklokuješ, i ram i grafičku i procesor... sve živo.
oukej, ako ti nije tolko stalo do zdravlja tvog mezimčeta i uživaš da praviš frankenštajna u međuvremenu, imaš moju punu podršku!
Pazi sele, ne ide ti se s tim i takvim znanjem u kafanu, može to sve manuelno da se pogura još međutim za današnje standarde single core je mator i nema mu pomoći pa taman na 6 gigaherca da ga nasviraš, možeš da osetiš neku manju razliku ali to teško da je vredno ručnog cimanja.
Mislim, mogu ja sad da skinem i vidim šta ta tvoja ploča sve ima u biosu pa da ti kažem šta da radiš ali iskreno ne vredi truda. Ima procesora koje se debelo isplati klokovati ali taj sigurno nije jedan od njih, a i ploča ti je kurton. Onaj kome pričinjava zadovoljstvo da se igra tim stvarima investira u njih malo žešće.
Iskreno, mislim da investiraš malo blesavo. Eto uzeo sam pre nekih godinu dana sestri za đuture 100 evrića amd-ov A8 apu i odličnu ploču za njega, smešne pare a dobiješ solidan quad ko ranije što su bili athloni x4, imaš sve nove zerzevate sata3 usb3 zlu ne trebalo, možeš da se zanimaš overklokom i procesorskog i grafičkog dela ako te veseli a grafička je sasvim ok za igranje svega što nije baš upičkumaterinu zahtevno. Mislim da malo kojoj sestri treba bolje od toga.
Sele, ako hoces prodam ti ja Intel Celeron D 3.2 ghz, sa kulerom, i stapic rama od 1gb za 10e! Stoji mi od kad sam menjao plocu, a posto bolje da bilo kome pomognu nego da meni kupe prasinu, dajem po simbolicnoj ceni..
Znam da je kršina, mada s obzirom da sam ga uzela još 2005., radi ko zmaj. Bolje na njemu da "vježbam" i isprobavam neka čuda no kad kupim nešto novo da sjebem :)
Ajde ako ti se bue dalo/kad budeš imao vremena, pročačkaj, pa mi java. Fala unaprijed :)
Ti baš nemaš mira kad ti se uvuku mravi u gaće :)
Ajd videću večeras pa ću da ti bacim na pvt.
A dosadno mi, ne znam šta bih sa sobom, a to sam htjela još davno uraditi. Fala :)
Jes videla onaj moj post iznad?
Sa stok kulerom i tom matičnom Možeš izvući makar 3.6 ali sa povećanjem voltaže, a cenim da imaš kineza za napajanje, tako da ti savetujem da ne diraš ništa,ima da ode sve u pičku materinu.
Kada stisnem "Scan" na ovom skener-štampaču otvori mi se photoshop. Kako da ga vratim u normalu?
Pa moraš da odrediš koji ti je default program koji koristiš za skeniranje
E da, fala.
E svako malo mi se deselektuje prozor u kom se nalazim, nebitno bio to brovser, eksplorer, igrica... Bilo je to već i prestalo i sad opet počelo, šta bi moglo biti, znade li neko?
Skontala, zajebavao program za vajerles.
Gazi, meni bi valjao taj stapic od 1 gb :D
Може! Селе гарантује да сам озбиљан купац ололо
Ima negde u Srbiji NFC nalepnice da se nabave ikako?
Sele, ako hoces prodam ti ja Intel Celeron D 3.2 ghz, sa kulerom, i stapic rama od 1gb za 10e! Stoji mi od kad sam menjao plocu, a posto bolje da bilo kome pomognu nego da meni kupe prasinu, dajem po simbolicnoj ceni..
Ne treba, fala :) Našla sam neki Dual core za 45 maraka pa će njega uzmem. Jednog dana :D
EDIT: Tek sad vidjeh da si ponudio :)
Lole, jesi ozbiljan? Ako stvarno hoces da kupis, eto po istoj ceni. Stoji mi gajbi bzvz..
Sale, ako se lol zajebava,eto ti stapic, nije frka