IT Kutak - raznorazno pitanje

1. koji ti je operativni sistem, verovatno je xp, jesam li u pravu?

2. ma sedmica, već par godina.

3. Najveca greska svih koji se zale kako im steka konekcija kada torentuju je jer nece da naprave kompromis medju programima. Ako npr ima DL brzinu u proseku 150kb/s, ti uzmeš ograničiš DL brzinu torenta na nekih 90-100 kb/s i mirna Bačka. 50 ti je dovoljno za neki normalan surf a ujedno ti se i torent skida nekom normalnom brzinom za uslove Srbije

4. viš,nisam se setijo da ograničim brzinu DL na 100kbs kako kažeš,pošto mi je net 1,5...it maj vork!
    u stvari,oće laganica, pu,kako se toga nisam setijo ranije hahaha

5. Opet ti nije resio problem, jer ne zna.Ustvari probaj pa napisi sta je bilo.

6. ma to kad rešim da skinem nešto, mrzi me sad.

7. Prodata brzina ti je 1,5 mbit
    Da bi dobio koliko ti treba biti download, pretvori 1,5mbits u kbits
    i podeli sa 8. Dobices svoju maksimalnu dl brzinu sto bi trebalo da je 192kb/s
    O toda ti realno mozes da povuces nekih 185. E sad ti dalje razmisli kako ces podeliti to

8. uTorrent - options - preferences - bandwidth - smanji broj konekcija

to je resenje za tvoj problem

9. zahvaljujem se obojici na savetima, mnja

10. sve zavisi koliko konekcija koristi

Tvoj post obvijuse je bio nepotreban...

11. Ako si mu to i napisao, to njemu nista nije znacilo, cim te je ponovo i ponovo i ponovo pitao.
    Niti si mu rekao gde da smanji-poveca broj konekcija niti sta da uradi od ta dva.

Upload i download nemaju veze sa tim, kada smanjis broj konekcija koje koristi utorrent tvoj internet brzina ce se rasporediti izmedju pretrazivaca i utorrenta , s time sto ce oba programa uzimati onoliko koliko je njima potrebno u datom trenutku...

znaci:

uTorrent - options - preferences - bandwidth - smanji broj konekcija

12. Da ne spamujemo ovde:
    http://vukajlija.com/forum/teme/27471-the-elder-scrolls?strana=33#post_1870970

Đango, previše mi slabo izgleda deus.

Rejdž mi ne izgleda loše, je l' igrao ko?
    http://www.youtube.com/watch?v=Cd-LPHZcLNQ

13. Htedoh Rejdž da probam, ali nikako da se nakanim, ne deluje mi da ima nešto vredno pokazivanja, iskreno, deluje mi kao Fallout 3, a on me žešće smorio. NE znam šta da ti preporučim...a.....da, bre, ovaj novi Betmen, Arkham City je jako dobar, recimo.

edit: Dobar je bre Deus, u ovoj eri navala kojekakvih pucačina za decu, stvarno je prijatna promena. Jes' da je moglo bez cinematic takedown-ova i bezveznog besmislenog kraja, ali stvarno sam uživao prelazeći je.

14. Orks must die
    lololololo

15. Đango, previše mi slabo izgleda deus.

na prvu da. ali veruj da je sasvim okej, mislio sam prvo da će biti hit-usrotina od igrice,al nije baš tako. Priča,standardica, ništa novo, ali bar ima neku dušu tako da kažem. Sviđa mi se što većinu misija možeš da igraš u stelt modu, izbor je na tebi.
    Dijalozi su u fazonu ME ako si igrao nekad, i određuju dalji tok radnje.

16. Rejdž mi ne izgleda loše, je l' igrao ko?

Probao par sati pa batalio. Nemam ništa protiv dobro odrađenih portova s konzole ali ovo je bio vrlo loše odrađen port s konzole, pogotovo s tehničke strane. U međuvremenu su pokrpili ali igra je ništa posebno, ako voliš futurističku akciju tog tipa bolje igraj bulletstorm a ako voliš rpg elemente igraj borderlands ili fallout 3.

17. aj da nabrojim šta mi se svidelo a igro sam u poslednje vreme,od ovih novijih:
    Batman
    Deus Ex
    Two Worlds 2
    Wicher
    Fable 3
    Syndicate
    The book of unwritting tales -point en klik,fina razonoda
    Duke Nukem, novi.
    Borderlands

18. IMam problem. Imam Externi hard disk od 1TB , koji se sa kompom povezuje preko usb 2.0, i poseduje svoje napajanje.
    Problem je taj sto kad ukljucim disk komp mi zamrzne, i mora da se restartuje.
    Na 4 druga racunara radi najnormalnije.

E sad ima jedna fora koja me mnogo nervira.na externom imam dugme za paljenje. Znaci ne krece on sa radom cim ga ubacim u USB nego kad ga upalim. E ako ga upalim kad sam windowsu on zamrzne. A ako ga upalim dok se windows podize, konkretno u trenutku kad ide onaj WINDOWS logo, nakon podizanja sistema , ja preko MY COMPUTERA mogu najnormalnije da udjem na externi hard i da vrsim sve radnje sa njim (kopiranje itd).

Od metoda sam pokusao:
    Instaliranje ponovo USB drivera
    ciscenje registra
    formatiranje externog
    kojekakve jebacine sa nekim registrima sto sam nasao na netu
    ciscenje uz pomoc CC cleanera, Combofixa, BoostSpeeda ...

Nista ne radi. IMa li neko ideju sta moze da posredi ovom problemu?

19. Betmen mi ne izgleda loše. Vide se elementi par dosadašnjih većih igara, ali mi se ne čini da bi mogao da mi zaokupi pažnju duže od dan - dva.

E, fable sam čuo da je jako dobra...

Ne znam zašto, ali kada sam pogledao trejler bulletstorma, setih se ove gluposti koju sam igrao pre par godina...

http://www.youtube.com/watch?v=KVPsIDfGV9o
    Kol'ko sam na ovome dana izgubio, jbt... :)

two worlds mi izgleda previše laka.. Ne u smislu težine igre, nego sam gejm, animacija i opcije...

Koliko ja vidim, dočekaću GTA V. :)

20. Pa, iskreno, Betmena sam prešao za tri dana opuštenog igranja, nije preterano duga, ali je odlična. Ako si Mass Effect igrao, uzmi sad treći deo, veruj mi, zaokupiće ti pažnju. :D A opet, ako hoćeš nešto na foru GTA, Saints Row 2 je uvek tu, treći još nisam igrao, ali za dvojku garantujem da je krajnje zabavna i opuštena.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.