Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Па пази, ако ти је комп стар 5-6 година, сигурно имаш већ превазиђену генерацију процесора, матична ти је прастара, РАМ за њу прескуп, графика такође итд, итд... Ако можеш, напиши које компоненте имаш чисто да будем сигуран да је тако. Ако не знаш које компоненте имаш скини програм CPU-Z па ту види. Иначе, и ја сам исто до скоро имао комп тог годишта и видео да од апгрејда нема ништа и пазарио сам нови... Патишпањишем, јебига, али имам ЗВЕР јебену! лоло
E sad, jebem li ga, kad bih ja znao sta je ovde sta.. xD Kolko je kostala tvoja zver?
Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz
Core Speed 2800.00 MHz
Bus Speed 200.00 MHz
Rated FSB 800.00 MHz Sta god??
ATI Radeon X300/X500/X1050 Series
1.00 GB of RAM
Ne znam sta ti tacno treba odavde, ima jos pun kurac stvari...
Па сад кад питаш...
Матична плоча- ASUS M5A97 PRO 9899 din
Процесор- AMD PHENOM II X4 969T 10699 din
Графичка- ASUS 6850 15450 din
РАМ- Neki Kingston 2 štapa po 2GB
Напајање- SEASONIC SS-500ET 6500 din
Кућиште- THERMALTAKE COMMANDER MS-I 3888 din
Оптика- SAMSUNG SH222AB 2000 din
А хард диск сам сачувао са старог компа јер су тренутно нови прескупи... Само сам морао да купим адаптер за 600 кинти + термална паста за процесор око 500 кинти... Срачунај колико то изађе... Иначе ако те било шта занима што се тиче карактеристика компоненти и њихове цене, имаш овде www.itsvet.com а слободно пречешљај и www.sk.rs/forum може свашта да се научи.
ne krene da se zagreva ko stoka i da krci
posle 5 minuta...
Пробај да га очистиш мало лоололо
Него нађи тамо која ти је матична (motherboard)...
ne krene da se zagreva ko stoka i da krci
posle 5 minuta...
Пробај да га очистиш мало лоололо
Него нађи тамо која ти је матична (motherboard)...
Dobro ne bih bas da dajem 45 soma na masinu :D Nego, konkretno... Koje komponente bi trebalo da imam za ovo sto ja trazim?
Motherboard
Manufacturer ELITEGROUP COMPUTER SYSTEM CO.,LTD.
Model 945PL-M3
Chipset Intel i945PL Rev. A2
Southbridge Intel 82801GB (ICH7/R) Rev. A1
LPCIO ITE IT8712
Контам да би за тако нешто морао да имаш бар нешто овако...
Može li neko da mi baci link i usput objasni kako da skinem ovu igricu s neta
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/ab/Abe%27s_Oddysee_Cover.jpg
http://newbreview.com/wp-content/uploads/2011/07/Abe-000.jpg
Termalna pasta za nov procesor? Grešla u koracima
Šalabajzer
Proveri torrent sajtove i kada režeš na disk, biraj neku malko nižu brzinu rezanja da bi ti bila stabilna u igri
Зашто?
pa sa novim procesorima se ne uglavnom nego UVEK dobija tanak sloj paste koji je ni previse ni premalo nego taman koliko treba da bi hladjenje vršilo funkciju. Ako si ubo više od jednog novog procesora u socket, primetio bi to.
EDIT:
Dobije se tanko namazano na onaj aluminijski radijator
Proveri torrent sajtove i kada režeš na disk, biraj neku malko nižu brzinu rezanja da bi ti bila stabilna u igri
Španska sela brate. Mislio sam da igram na računaru, jer nemam PS 1. Je l' opet moram da režem na disk ili jednostavno instaliram igricu?
PS: Lupam li gluposti?
Ako ćeš igrati na kompu onda je jednostavno instaliraj i nađi na netu emulator za tu igricu i to je to, nema potrebe da se bakćeš rezanjem.
Imas emulator za ps 1 pa igraj na kompu. Ne znam tacno kako ide podesavanje ali znam da moze. Potrudi se malo ili pogledaj jel ta igra ima PC verziju. Ako ima, skini je i pici bez karabudza
da pitam i ja nešto.
zašto nekad kad je uključen torrent i pored toga visim na netu bez problema, odnosno ne oseća se 'kočenje'', a nekad brate jedva otvara stranicu?
nema veze sa daunlod spid torenta, i kad skida u fulu lepo šljaka net,a nekad me profi jebe.
od čega to zavisi mamu mu jebem,a?
To je mnogo opasno....cccc pupupupu....Moras da kupis novi racunar.
Ti nećeš nikad dobiti potpunu brzinu od provajdera koju ti je prodao, uvek će biti oscilacije. To što ti koči net može bidi jedna od tih oscilacija ali negativna. Nije isto surfovati i npr. gledati video klip na YT. Neke stranice traže više resursa a neke manje. Moguće je da ti neki program radi apdejt u pozadini. Nekad i sam torrent bude problem, sve zavisi koliko konekcija koristi torrent i koje je zagušenje kod provajdera.
To sto si rekao nije tacno.
Tj. delimicno je tacno, i nikako nije odgovor na pitanje koje ti je narkoman postavio.
ma kapiram ja to naravno,al čak i kad nema apdejta (znam,jer sam isključio to lolo), nekad lepo radi,nekad ne.
pre će biti da je do torenta ipak,aferim.