Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
cekaj, vrati ti ono sto si skroz obrisao? i iz bina?
to mi je krajnje resenje...
ali najveci mi je problem to sto sam kucao.
sad lupam, ali jel postoji neka vrsta keyloggera u sistemu?lolo
ono, da sve pamti i da posle to nekako moze da se pronadje
Pa sistem je reinstaliran i nakon toga je vratio slike i još štošta.
aaa ok
ali znaci vrati samo fajlove koji su ti vec bili dostupni..
mene zanima ovo sto sam napisao na kraju prethodnog posta posebno
pa ako se ubaci onda moze u realnom vremenu da salje logove sa tvojim unosima nekoj udaljenoj ip adresi. Ma to je glupost...
Nemas sta da izgubis
pa to znam..
ali kako je onda lik uspeo da iskopa sve moje chat logove?
keylogger nije imao 100%
Imam jedno pitanje.
Imam skinutu seriju i prevode. Sve je to fino dok ja to gledam na komp-u npr na gom-playeru ili tako nešto, pa onda mi i pokazuje ŠĆČĐŽ. Ali pošto sam ja neke prebacio na telefon, ono recimo kad putujem pa metim slušalice i od dosade gledam film/seriju, ali onda mi na telefonu ne prikazuje ta slova. Sad, da li postoji neka mogućnost da se taj prevod npr. u formatu ošišane latinice? Ili ima neka mogućnost da moja nokia n8 prikazuje ščćđž? :)
Отвориш фајл превода са неким текстуалним курцем и замијениш све Ш са С, све Ч са Ц и тако даље
ne slusajte smarka, ima preko iljadu prijatelja na fejsu...
koliko se ja secam cet logovi msn-a se beleze u fajlovima. mozes ti da ih obrises 700 puta, ali oni nece biti obrisani, ti brisanjem prakticno samo oznacis to mesto kao "eo matoree, ako usfali mesta, uzmi ovo, nie mi bitno"
Upravo iz tih razloga je i moguce vratiti obrisano (cak i "iz bina")
Mozda bih i napisao kako da se primitivno zastitis od tijeh govana, ali to sigurno ne bi bilo za tvoje dobro. Vise verujem tvojoj kevi.
Atif ćale.
Ljudi dešava mi se neki kurac. Reinstalirao sam sistem juče. Krenuo danas da skinem CS. Skinuo CS. Pokrenuo CS. Normalno uđe u igricu ali na onoj prvoj strani se ne vidi tekst. Znači čujem kad prelazim mišem tamo gde treba da bude ali se ne vidi ništa, samo ona standardna slika sa dva "kantera".
Štas dešava???
Имам проблем са пар игрица које сам скидао. Скинем све лепо, инсталирам и онда кад кликнем на игрицу да уђем у њу врти се онај кружић поред стрелице пре него што треба да уђе у игрицу, и онда одједном престане да се врти и ништа се не деси, одем у таск менаџер, исто није ништа покренуто. Има ли неко искуства совим?
zašto mi ne otvara ovo
https://word.office.live.com/wv/WordView.aspx?FBsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdownload%2Ffile_preview.php%3Fid%3D473484126079377%26time%3D1378843835%26metadata&access_token=100000612454694%3AAVL3lF1U73KQFELA8bPDx44IQ59maJ4DoaQlGOQ5wq-kRg&title=Biometrika+by+Dr+Dugi.docx
i kako da riješim problem?
iskače li kome ono govno Like.php prilokom otvaranja novog taba?
http://vukajlija.com/forum/teme/24455-it-kutak-raznorazno-pitanje?strana=134#post_2543959
a IT josna le mesečinooo oo ooo
begaj udavi se
Jebote.
Idem gradom.
Komp ove konfirguracije.
Amd Athlon 3000+ 2.1 ghz.
Neka maticna ne znam ni ja koja.
Graficka neka od 128MB JEBENIH
Hard 80 gb
Memorija 512.
6000 DINARA!
Pa ja kontam ovaj moj mogu utopim za 8000 onda bre!
Јеботе, мој комп из 2006те је јачи од овог!
Pa ja imam 1.8 ghz isto 3000+
1 gb graficke
160 gb hard
512 memorija
Kontam da ga utopim za 8000..
valjda je ovo prava tema.elem,jel postoji neka fora da ne cekam 2 cuke kada skidam sa rapidgator?
Збавио сам LG-еву животињу од телевизора (42LN5400). LED екран од 42 инча. Јес' да није smart, но добро. Проблематика је следећа: хоћу да конектујем лаптоп с тв-ом и на њега пребацим слику. Лаптоп је релативно старији (Toshiba Satellite C660B) и нажалост нема HDMI улаз, што би било најлакше рјешење јер га тв, наравно, има. И тако ја одем и збавим кабл с VGA улазом с једне стране (за лаптоп) и RGB (red, green, blue; три засебна кабла) за тв. Спојим у опцијама (control panel>appearance and personalization>display>conect to a projector>duplicate), подесим и адекватну резолуцију (1280 x 720; можда сам се ту зезно, ал то је једина која ферцера иоле), и на крају добијем големо говно од слике у зеленој боји које нит је развучено како треба нит стоји мирно него сјецка и зајебава. А на моменте се и гаси па тв избацује скрин сејвер са текстом ''nema signala''.
Ево како то изгледа у средња жалос' издању, сунце га негријало!
https://webapi.bumpserver.com/v1/data/2c5501a9-d379-4c56-8be7-3e37f4048657
ИМА ЛИ МУ ПОМОЋИ ИЛИ КАКВОГ АЛТЕРНАТИВНОГ РЈЕШЕЊА?