Глуп одговор од мене пауне, немам појма. Радим често system update битних ствари, ако којим случајем драјвери за графичку не потпадају ту, дај ми смјернице.
Kupi kabelče/adapter da pretvori VGA u HDMI, ima i custom made kablovi da se naruče po nekim prodavnicama. I onda tako spoji fino
Ма ја јеврејчина узео овај за шес' марки, а та опција с адаптером ме изађе преко 30. С обзиром да како год окренеш тешко да ћу добити дигиталу на крају, него само аналогну слику, ај рек'о да ризикујем с овим јефтиним говнетом. Кад би ми неко гарантовао да ћу с тим адаптером имати нормалну дигиталну слику, не би жалио паре секунде.
Чаче, драјвери за графичку су ок, последња верзија, нема апдејта. Хвала свима свеједно, ни радијацијина радијо милева не поможе. Комшија ми један држи компјутерску опрему, рећи ћу њему да ми пошаље кабл са VGA и HDMI ако има такав, или нешто треће (ако има паметнију идеју) па да видим онда.
Које ми је најбоље рјешење ако хоћу да avi формат смањим три пута а не изгубим квалитет (драстично)? Дакле, у који формат да га пребацим и уз помоћ којег програма? Имам видео фајл од 2,5 гига, а хоћу да га збијем испод гига.
Поводом оног мог првог проблема схватио сам да сам испао комплетни идиот уопште покушавајући да пребацим аналогни сигнал у дигитални с видно слабом графичком а без конвертора сигнала, кад је рјешење у ствари било много једноставније. С обзиром да је читава акција била с циљем да гледам филмове и серије на тв-у, лијепо сам отишао и купио usb, пребацио на њега шта ми треба, убацио га у тв и ето рјешења јебем ти жено мајку!
Глупо питање од мене, али јеси ли апдејтово драјвере за графу?
Kupi kabelče/adapter da pretvori VGA u HDMI, ima i custom made kablovi da se naruče po nekim prodavnicama. I onda tako spoji fino.
Глуп одговор од мене пауне, немам појма. Радим често system update битних ствари, ако којим случајем драјвери за графичку не потпадају ту, дај ми смјернице.
Ма ја јеврејчина узео овај за шес' марки, а та опција с адаптером ме изађе преко 30. С обзиром да како год окренеш тешко да ћу добити дигиталу на крају, него само аналогну слику, ај рек'о да ризикујем с овим јефтиним говнетом. Кад би ми неко гарантовао да ћу с тим адаптером имати нормалну дигиталну слику, не би жалио паре секунде.
Idi na Device Manager i vidi koja ti je grafička, i skini drajvere za nju. Ako to ne pomogne, ostaje ti ili novi laptop ili skuplji kabel.
faco izvadi RGB kabal iz TV i proveri ih još jednom , da nije neki u prekidu.
Ili dok su u TV okreći ih u krug (radio mileva fazon) i gledaj da li na TV ima promena.
Пази, не могу да нађем конкретне информације за тај лаптоп.
Али негде кажу да има ХДМИ, негде кажу да нема.
Сем тога, пошто има Intel Media Accelerator, питање је дал може да истера ХД ТВ..
Чаче, драјвери за графичку су ок, последња верзија, нема апдејта. Хвала свима свеједно, ни радијацијина радијо милева не поможе. Комшија ми један држи компјутерску опрему, рећи ћу њему да ми пошаље кабл са VGA и HDMI ако има такав, или нешто треће (ако има паметнију идеју) па да видим онда.
Које ми је најбоље рјешење ако хоћу да avi формат смањим три пута а не изгубим квалитет (драстично)? Дакле, у који формат да га пребацим и уз помоћ којег програма? Имам видео фајл од 2,5 гига, а хоћу да га збијем испод гига.
Faco poslao sam ti rješenje u prajvat. Probaj i javi rezultate!
Ради к'о сингерица :) Хвала још једном.
Nema na čemu :)
Nema na čemu, Faco, preporučuj i širi svima.
@_AJAX_ Ne interruptiraj mi odgovore, bićeš izložen waterboardingu.
tebi ima na čemu, meni nema. U čemu je problem?
Šta ti meni u čemu je problem? Oće čojek waterboarding, pa bog.
da sniziš malo ton kad mi se obraćaš da ne bi bez potrebe pukla pička
AAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAH
http://24.media.tumblr.com/b04e9c739a081796ee0fa73ac3b91821/tumblr_mjxo46gAlk1s44biyo1_400.gif
Поводом оног мог првог проблема схватио сам да сам испао комплетни идиот уопште покушавајући да пребацим аналогни сигнал у дигитални с видно слабом графичком а без конвертора сигнала, кад је рјешење у ствари било много једноставније. С обзиром да је читава акција била с циљем да гледам филмове и серије на тв-у, лијепо сам отишао и купио usb, пребацио на њега шта ми треба, убацио га у тв и ето рјешења јебем ти жено мајку!
taj tv ti najverovatnije ima i internet ulaz pa moz direktno i bez usb-a da gledas filmove sa laptopa. plus bolja slika.
tj sa tv-a se konektujes na jesdan mali server program na laptopu, i gledas filmove kod a su u tvu negde :)