Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Јок, није smart tv. Може да се поноси само тиме да је животиња од 42 инча, да има фул HD резолуцију (1080p) и то му дође мање-више то :)
Poče odjednom strelica miša da mi skače gore-dole kad pokušam da je pomerim preko tačpeda. Klikće, skače, ne može da se kontroliše.
E, sad, fora je što kad uključim punjač to prestane, a kad isključim i radim na bateriji onda skakuće.
Pokuš'o sam da restartujem lap.
Edit: Sad sam ga skin'o s punjača i manje trese, al' trese opet.
Uzmi malo alkohola očisti tačped i ne diraj ga više masnim prstima.
Nisam masniiiim. :( Možda znojavim ili tako nešto.
Evo, sve manje i manje trese, valjda se čisti samo.
A nemam alkohola trenutno.
Hvala u svakom slučaju lolo
Vlažna maramica isto vrši poso.
STRELICA POLUDELA
Dropbox, google drive ili nesto trece? Koji cloud servis za skladistenje podataka preporucujete?
Google Drive ima 15GB dok Dropbox ima 2GB, sad zavisi šta i koliko aploaduješ.
Drive je dobar jer ima neke fore, excel, word i ta čuda, al' mi se ne sviđa što moraš da ga povežeš sa jednim akauntom, pošto ih ja imam više. Zato mi smeta, jer ne mogu da budem ulogovan na više njih odjednom, a koristim ih više.
A Dropbox je samo za sebe, pa je dobar. I možeš više od 2GB da uzmeš, tako što ćeš da skupljaš referale (svaki po 500MB donosi).
http://i.imgur.com/PiIvoUd.png
Video sam bas ovaj grafik sto si postavio, i odlucio sam se u medjuvremenu za dropbox. A video sam i da moze da se prosiri za po 500MB po jednom referalu, to je kul stvar. Za pocetak mi je ovih 2GB dovoljno, ako vremenom zatreba vise cimacu referale.
Hvala na odgovoru.
I drugi put.
Evo ja baš probah nešto sa dropboxom, i uzeo sam dodatnih 900MB bez cimanja referala.
https://www.dropbox.com/getspace
Imaš ovde, tipa, tvituješ, šeruješ, pošalješ fidbek i tako nešto.
Ja mogu da budem ulogovana na dva drajva, nisam probala sa vise jer samo na dva akaunta cuvam dokumenta. Tako da predpostavljam da mozes i ti.
Možda, al' meni je npr. Youtube akaunt povezan sa jednim mejlom, FB sa drugim, Drive sa trećim, četvrti za posebne potrebe i tako. I ne mogu na svim da budem na jednom brauzeru, tako da mi više ipak odgovara Dropbox.
Evo i ja sam sad prosirio za 150MB, i jos jedan korak mi fali na onom "get started" da prosirim za jos 250MB. Nemam profile na drustvenim mrezama, tako da je sto se tice prosirivanja to to za sad. Za pocetak dosta.
WTF, hocu da instaliram operu i ovo iskace Could not create folder C:\Users\User\AppData\Local\Temp\7ZipSdx.000
Acces is denied
a za cyber ghost mi isakace
C:\Users\User\AppData\Local\Temp\is-IB09K.tmp
Error 5: Acces is denied
Sta da radim?
instaliraj mozilu ili hrom
Ma imam oba, nego izgleda da ne mogu nista da instaliram sada, ubagovao se taj appdata nesto, a vise mi treba cyber ghost trenutno a nece ni on da radi.
Pusti da CCleaner ili ASC6 obave posao.
Probao sam sa CCleanerom ali jos uvek je isti bug, a ne mogu ni da instaliram update pise
Error Writing temporary file. Make sure your temp folder is valid
EDIT: Skinuo sam auto refresh za chrome tako da me boli patka da skidam operu sada.
e ovako..
da li neko koristi SBB-ov kablovski net?
dali su mi ruter koji nema wifi i ima samo jedan, da, da, jedan izlaz za internet kabl. da li postoji neki spliter neki kurac koji magično napravi izlaz za dva? koj moj, pizdim jebeno -.-
Да, то је модем на који можеш да прикључиш само један рачунар директно. Једна опција је да купиш неки јефтин рутер и прикључиш шта хоћеш.
Друга варијанта је да закачиш тај други рачунар на овај први, али ти за то треба још једна мрежна и кабл или вај-фај мрежна (а тај други да иде преко вајерлеса).