Prijava

Ljudi, imam pitanje. Sad, ako je neko iz NS-a ili se muva po toj oblasti i upoznat je sa nekim prodavnicama kompjutera, da mi kaže ima li kakavih kvaliteta tu? Planiram jedno 250e da spičim na novi komp, a kontam da ima dobre konfiguracije, ali nisam u mogućnosti da odem za NS trenutno i da vidim to sam, pa, ako je neko zagledao, neka mi linkuje nešto ili kaže iz prve ruke.

Ope moj cimer, uzo komp sa kog sad pišem. AMD Athlon, dva jezgra, meščini da su po 2.7 GHz, 4 GB RAM memorije, grafička mu je neka ATI Radeon HD 6570 1GB. E to sve je platio ispod 25 000 dinara. Ne znam u kojoj je to prodavnici kupio, pitaću ga kad ustane iz kreveta.

Ја стварно не знам како то ради, мени никад није био јасан Скечер, увек разјебем то.

Јел зна неко неки ваљан анти-вирус. ал'да није као НОД ком истиче лиценца, а да ваља и упозорава ме ако провали да је вирус нешто што скидам и слично.

Јел зна неко неки ваљан анти-вирус. ал'да није као НОД ком истиче лиценца, а да ваља и упозорава ме ако провали да је вирус нешто што скидам и слично.

Mare, stavi mu samo box-mara fix i dobiješ trial za vjeki vjekov' bez ikakvog smaranja i cimanja, najbolja opcija. Mogu da ti pošaljem na pvt.

Mare, stavi mu samo box-mara fix i dobiješ trial za vjeki vjekov' bez ikakvog smaranja i cimanja, najbolja opcija. Mogu da ti pošaljem na pvt.

Eh, kad bi ja to znao...

Eh, kad bi ja to znao...

Ma pičkin dim i nema nikakve opasnosti, evo sad ću da ti pošaljem

- isključiš u antivirusu self-defense - restart
- pokreneš fix - pritisneš "patch it" - restart
- vratiš self-defense

DA restartujem komp i li kliknem restart?

Pa klikni restart da bi ga restartovao :)

Ma svejedno, kako ti je zgodnije

Да ли аудио драјвер треба да буде компитабилан са типом аудио картице или оперативним системом?

Hteo sam da instaliram turbopascal 5.5 prateci instrukcije sa ovog videa:
http://www.youtube.com/watch?v=ASRP_X6kmqo
ali kada sam dosao do dela 5:58 izbacuje mi "Cannot Execute UNPACK.COM, S)KIP FILE, a)bort?".
Ima li neko resenje za ovaj "problem"? Verovatno je nesto jednostavno al jbg kompovi mi nikada nisu bili jaca strana. Koristim windows 7 32 bit. Svaka pomoc bi mi bila dobrodosla. Hvala unapred.

Hm, kao da je neispravna instalacija. Hoce li da odradi do kraja kad ides na skip? Instaliras ovo u virtuelnoj masini, ili direktno u W7? Mrzi me da klikcem na film.

Kad idem na skip ponovo izbacuje slicnu poruku i opet nudi skip ili abort. Ako odem na skip opet izbacuje nesto na ovaj fazon. Sto se tice instalacije cini mi se da je ispravna jer dole u komentarima na youtube-u pisu da radi a i na samom klipu je ta instalacija prosla bez problema. Koristio sam linkove koje je lik dao u opisu za skidanje instalacija. Sudeci po komentarima na youtube-u nisam jedini sa ovim problemom ali tako niko nije napisao kako se resava pa reko da pitam ovde.

E da, instaliram u dosboxu kao i lik na slici

A radi li provereno na W7, sta pise u komenarima? Probaj u virtuelnoj masini da instaliras. Pretpostavljam da si vec oznacio compatibility u W7?
http://cdn.trickyways.com/wp-content/uploads/2009/12/minimize-windows-live-messenger-system-tray-windows-7-3.jpg

E hvala ti za ovo stvarno sam zaboravio da namestim compatibility, ali sam video da problem nije u tome. Tokom instalacije sam samo odcekirao unpack i sada sam ga instalirao bez problema. Videcu tokom rada da li ce to da utice na nesto. Hvala za pomoc.

Stalno mi iskače onaj meni sa opcijama,ono osvjetljenje i to. Svako 5 sekundi. I to mi smeta jer ne mogu centar ekrana da vidim. Šta je u pitanju i kako da se riješim toga?