U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kupi novi monitor. Ili ti se jednostavno zaglavilo dugme za podesavanja na njemu.
Monitor je star 3-4 mjeseca. Onaj meni iskoči i stalno samo mijenja osvjetljenje i ostalo. Da nije neki virus?
Ako menja sam podesavanja onda ne znam. Dosad nisam cuo za viruse koji mogu da uticu na podesavanja na monitoru.
Napravi skrinsot da vidimo o cemu se radi?
Napravim skrinsot a toga nema na njemu.
Ово ми је искочило када сам ишао на сајт www.kupujemprodajem.com
IMGhttp://i44.tinypic.com/20qnty9.jpg/IMG
Да ли сам запатио неки вирус или су Амери досегли пипке и до нас?
Znaci da te monitor zajebava. Imas garanciju, idi u servis.
Мени излази нормално, могуће да је вирушчина.
Fala.
Једноставно, не могу да уђем на сајт, а да ми не тражи да се региструјем на неки Parallels Plesk Panel. Шта који курац?
Viruščina definitivno.
Сацам урадио скенирање система и дефрагментирање патриција. Нит је наш'о вирус нит је било шта помогло.
Oce da mi objasni neko koj se kurac desava, sinoc sam skidao epizode neke, skidalo je 150 kb/s, a sad kad upalim da skida, ne prelazi 30kb/s, odnosno 1kb/s ?
Провери Кукизе и слична срања.
Na koji sajt ne mozes da udjes?
Ako defragmentacija nije nasla virus, onda stvarno nije to. Predajemo se, iscrpeli smo svoje izvore znanja.
Купујем-продајем, сајт са огласима.
Пробаћу, хвала свима.
Скенирај за малвер, такође.
E, успело је ово што Реме рече, хвала.
Ajde u pare da Jankovic ima instaliran Avast?