IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Stalno mi se javlja ova greška i ne znam kako da je se otarasim Kada kliknem restart, posle par sekundi izađe isto http://www.dodaj.rs/f/34/vw/1ekoOxjN/hsdhfffd.png Zna li neko kako mogu ovo da popravim?

2. U bre, to može da bude bukvalno od bilo čega što se naslanja na eksplorer a takvog softvera i procesa ima ko govana,

Što bi rekli pomozi ti nama pa ćemo mi tebi
    - kada je počelo
    - posle čega je počelo, šta si instalirao ili menjao
    - imaš li neke podstanare, čistiš li to nečim

Ako ne možeš da se setiš udri system restore, ako nemaš onda gasi procese jedan po jedan redom od sumnjivijih ka manje sumnjivim i uninstaliraj programe što si turio na njega od friškijih ka manje friškim, možda nađeš krivca. Ako ne ni to odradi repair kao bezbolniju opciju a poslednje ti ostaje reinstalacija.

3. Мислим да је најбоље да рушиш систем.

4. SKini ComboFix pusti ga da odradi svoje nekih 10ak minuta, i to je to.

5. Pomagajte ljudi! Treba mi serial za Photoshop cs5. Pre sam ga jednom nasao, sad nema leba da nadjem da radi.

6. Имаш на варезу фул екстендед верзие, скинеш и само се инсталира, без да се мозгаш око серијала и прцања са хостовима.

7. Ne mogu sad opet da skidam, ako ima neko vazeci serial bio bih mu vrlo zahvalan.

8. Ма шта ти је, 160 мегабајта зиповано? Ал' ај, како хоћеш.

9. Je l' zna mozda neko, gde moze da se skine zadnja verzija realtek ac97? Skinula sam par nekih al' nesto zeza pri instalaciji.

10. Na realtekovljevom sajtu, naravno.
    link

Iako bi se reklo da ti trebaju neki stariji čim već nisi uspela, koju ploču imas?
    I reci šta tačno zeza.

11. Realtek ima vise verzija chipset-a, tako da ti ne radi ta fora da trazis po njihovom sajtu ako vec ne znas koji je model.
    Jednostavno, idi na sajt proizvodjaca tvoje maticne (ako znas koji je model) i odatle skini.

12. asus a7v8x-x, xp pro. Krene da instalira i onda se pojavi prozor gde pise da uredjaj nije prosao nekakav windows-logo test i savetuje prekid.

13. asus a7v8x-x, xp pro. Krene da instalira i onda se pojavi prozor gde pise da uredjaj nije prosao nekakav windows-logo test i savetuje prekid.

To piše za većinu drajvera koje skidaš posebno, slobodno idi na "install anyway".

.

Realtek ima vise verzija chipset-a, tako da ti ne radi ta fora da trazis po njihovom sajtu ako vec ne znas koji je model.

Bilo na starijim pločama, zato sam pitao koja je, posle su unifikovali. Te što ima je verovatno i našla na sajtu proizvođača.

14. Ok probacu, hvala.

15. Размишљам дубачим седмицу нешто....
    Али ме јебе што ми је стар комп, још ћу да дркам ово говно старо осам година док се Рајка не накани да ми да паре за нови, а и нешто ми прираста' за срце, мајку му јебем :)

Имам 2ГБ рама (имајте у виду да је то ДДР), имам процесор на 2ГХз, мислим да може да иде на 2.5 кад га клокујем, графичка је чини ми се 256...

Оће ли моћ' да поћера седмицу он без кочења и тако тога?

16. А и ја шупак, оћу све на готово

If you want to run Windows 7 on your PC, here's what it takes:

1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor

1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)

16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)

DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver

Него ме занима, је ли има каквих проблема са седмицом

17. Оће ли моћ' да поћера седмицу он без кочења и тако тога?

Stavih je jednom iz zajebancije na matori athlonXP i valjda 512mb rama, vuklo se malo ali biće da je od manjka memorije. Radiće ti ok, malo pogasiš one aero zajebancije ako te SMaraju a moguće da nećeš moći ni da ih vidiš ako ti je grafička jednako stara. Može jedino da ti bude problem da nađeš drajvere jer ih na sajtu proizvođača po pravilu nema ali uglavnom se iščeprka odnekud.

Ako hoćeš da izvučeš maksimum performansi instaliraj neku olakšanu verziju sedmice. Preporučujem Tiny7 rev.1, koristio sam je jako dugo dok sam imao samo 2gb rama i jedina stvar koju sam našao da ne radi kako treba je atijev catalyst control center (koji mi ionako nije trebao).

18. Nema, radi odlicno. Instaliraj.

19. Оке....

А грујане, имаш ли линк да скинем то говно?
    Ово је атијева графичка, раде ли ови драјвери што сад користим и на седмицу?
    Имам то на цд-ове све, само да не морам да се дркам да тражим јер не могу се спуштат до кућишта да гледам која је графичка :)

20. Мислим цијелу седмицу да скинем па ако не буде радило да ваља, скинућу ту мању

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.