U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
je l' ti radi u mozili/operi?
у мозили као отвори онај плејер али кад стисам плеј нема ефекта
Po meni Papete neka tvoj prijatelj uzme Intel Nuc, bas smo pre neki dan razgovarali ovde jedno sat kako je dosta dobra masina i neka uzme monitor uz to.
псић пробај да очистиш комп и хром са ццлеанером
брт за 30 сомића узми буквално било који пошто је све исти курац. Пре месец дана сам до те суме тражио ортаку, најбољу конфу има овај комп
http://www.monitor.rs/laptopovi/fujitsu-lifebook-a512-a5120m82a5ee6
једино што је ружак као курац
daj prtsc tog što ti iskače u hromu
па и скинуо сам цц клинер само због тога, пише тамо да пробам и курчина
јаој путине на муке ме стављаш. чекај да скинем онај курац јесе флашскрин зове или како?
na lajtshoot sam mislio hehe
http://app.prntscr.com/en/download.html
ХАХАХАХАХАХАХА САД ХОЋЕ ЈЕБЕМ ЛИ МУ КРВ СИНОЋ САМ СЕ ЈЕБАО САТ ВРЕМЕНА И НИЈЕ ТЕО
НА КРАЈУ ГЛЕДАО НА НЕКОМ БЕЗВЕЗЕ САЈТУ ГДЕ НЕМА ПАУЗЕ НИТИ РЕВВИНДА
фала у сваком случају, јавићу вам се ако опет не буде тело за који дан
ne valja uzimati sklopljen komp, ne isplati se
ETO MAĐIJA
САМЈУЕЛ
Evo dva pitanjca:
1: Je l' apgrejdovo neko na Win10 sa sedmice krekovane? Imam krekovanu, aktiviranu, prolazili mi i apdejtovi i sve, trebalo bi da bude ok?
2: Kako da izvucem ISO sa butabilnog flesa da bih mogao da ga sacuvam u kompu kad mi zatreba?
Radim povremeno kod jednog lika u servisu i ima fles sa OEM sedmicama, znaci bukvalno sve verzije sedmice, svaka dolazi i x86 i x64, na jednom flesu i imas ono izbor kad instaliras. Sto je najjaca fora, fles je od samo 8gb. Probao sam da izvucem, ali imgBurn moze to samo sa diska, onaj windows alat isto nece, ima neko ideju? Taj lik nema vise taj ISO i pokusao da mi nadje da skinem, ali dzaba.
Daemon tools
Alcohol
...
Valja probati...
Nemere DAEMON.
Imas i magicISO dobra stvarcica.
Probao sam MagicISO pre bukvalno dva minuta. Oni svi mogu sa diska da izvuku, alu kurac, nijedan nece sa flesa.
EDIT: Nasao sam neki tutorijal da se uradi preko imgBurn-a, probacu tako, vidim pozitivne ocene na tom kao nekom forumu.