након 8 дана морају да ти доставе информацију да је примљен и да виде са тобом како ће да реше проблем, дал ће да га поправљају или ће да ти врате #кеш. Ако брође 30 дана, прети законом и тражи паре своје
skinuo sam onaj ofis to je bacje okacio. Sve lepo, instalacija u fulu. I onda treba da otvorim onaj fajl za krek.
Kliknem da otvorim, pita me za administratorsku dozvolu,ja mu kliknem YES i pojavi se onaj kruzic kao sacekaj, i to je to. Ne otvori se nista.
I to je isti slucaj kao i sa nekim igricama koje sam probao. Kao da windows nece da pokrene te programe.
Uradio sam sledece:
Ugasio anitivirus pre svega toga. Dodao izuzetak za taj folder u kome se nalzi jos pre skidanja.
Probao da menjam compatibility mode na win8 i win7 i dalje isto.
U cemu je fora?
Dajte nesto, izgleda da ovo ne dozvoljava piratiske kurce, al to sigurno moze da se iskljuci negde i nekako...
mora da čupaš internetski kabel iz kućišta pre instalacije stvari koje nisi kupio. I da blokiraš u nekim slučajevima firewall-om aplikacije trajno. Obično uz svaki skinuti program/igricu ide i ''read me'' file koji ima sva upuctva koja treba slediti.
Open up the folder
1. Click "setup".
2. Go through installation process.
3. Finish then open Microsoft Toolkit.
4. Click button to left of Windows icon.
5. Go to Activation tab.
6. Have AutoKMS selected.
7. Hit "Install" then "Activate".
8. Should take a small amount of time.
9. Now your applications are activated.
10. Enjoy!
Ne seri da ima read me fajl. U ovom slucaju se zove JUST RUN SETUP.EXE I prazan je.
Al ima na torentu ovo upustvo iznad, sto je dare okacio.
I dosao sam do tacke 3.
Pokrenem Toolkit, on mi trazi onu administratorsku dozvolu, i kad kliknem YES pojavi se onaj kruzic za ucitavanje na sekund,dva ali program se ne otvori.
I kazem ,to se desavalo i sa nekim igricama, tako da sam poprilicno siguran da je neko podesavanje u windowsu, al ne znam koje...
Рабин Шлома
Gazi, probaj kad otvaras aplikacije da ides na desni klik pa Run as administrator, za igrice ti mozda treba i compatibility mode da promenis.
Probao, isti kurac.
Маркo
то је до десетке сиг
100% , zato i onaj SF telekom nece da radi. garant uopste ne pokrene ono "kreiraj listu" pa samim tim dobijam one erore.
Ostaje sve
Sale, mojne se nerviras. Nego ako prodje 45 dana, samo lepo kazes dajte vi meni nov komp a taj zadrzite za sebe
Ma ne to nego imam ispit iz programiranja moram negde da vedzbam jeboga.
након 8 дана морају да ти доставе информацију да је примљен и да виде са тобом како ће да реше проблем, дал ће да га поправљају или ће да ти врате #кеш. Ако брође 30 дана, прети законом и тражи паре своје
Ja sam komplet pet domacih iz paralelnog programiranja napisao preko SSH terminala na telefonu.
Nece da ti pomogne, ali ja jebem generalno.
Fala tuljane, sutra ih zovem i reci cu im da ako ne poprave saljem flegsip tuljana sa flegsip kucetom da im jebe majku.
реци тако слободно, усраћесе
Znam brt ima da im reknem ima odma nov komp sa novom grafikom mi posalju
Ok sad vec pocinjem da pizdim.
skinuo sam onaj ofis to je bacje okacio. Sve lepo, instalacija u fulu. I onda treba da otvorim onaj fajl za krek.
Kliknem da otvorim, pita me za administratorsku dozvolu,ja mu kliknem YES i pojavi se onaj kruzic kao sacekaj, i to je to. Ne otvori se nista.
I to je isti slucaj kao i sa nekim igricama koje sam probao. Kao da windows nece da pokrene te programe.
Uradio sam sledece:
Ugasio anitivirus pre svega toga. Dodao izuzetak za taj folder u kome se nalzi jos pre skidanja.
Probao da menjam compatibility mode na win8 i win7 i dalje isto.
U cemu je fora?
Dajte nesto, izgleda da ovo ne dozvoljava piratiske kurce, al to sigurno moze da se iskljuci negde i nekako...
mora da čupaš internetski kabel iz kućišta pre instalacije stvari koje nisi kupio. I da blokiraš u nekim slučajevima firewall-om aplikacije trajno. Obično uz svaki skinuti program/igricu ide i ''read me'' file koji ima sva upuctva koja treba slediti.
stvarno
Jesi li pratio ova uputstva?
1. Click "setup".
2. Go through installation process.
3. Finish then open Microsoft Toolkit.
4. Click button to left of Windows icon.
5. Go to Activation tab.
6. Have AutoKMS selected.
7. Hit "Install" then "Activate".
8. Should take a small amount of time.
9. Now your applications are activated.
10. Enjoy!
Ne seri da ima read me fajl. U ovom slucaju se zove JUST RUN SETUP.EXE I prazan je.
Al ima na torentu ovo upustvo iznad, sto je dare okacio.
I dosao sam do tacke 3.
Pokrenem Toolkit, on mi trazi onu administratorsku dozvolu, i kad kliknem YES pojavi se onaj kruzic za ucitavanje na sekund,dva ali program se ne otvori.
I kazem ,to se desavalo i sa nekim igricama, tako da sam poprilicno siguran da je neko podesavanje u windowsu, al ne znam koje...
Zvao bc group, kae decko odande popravljen vec dve nedelje ceka zovu me na broj kazu ne radi.
A ONI IMAJU STARI BROJ LOLO
I tako, otisao mi tvrdi disk i jebiga, nadam se da su spasili nesto sa starog..
јесу курац спасили, дали су ти опет репариран диск. У све те машине иде репариран хард, и репариране графичке
Gazi, probaj kad otvaras aplikacije da ides na desni klik pa Run as administrator, za igrice ti mozda treba i compatibility mode da promenis.
то је до десетке сиг
Probao, isti kurac.
то је до десетке сиг
100% , zato i onaj SF telekom nece da radi. garant uopste ne pokrene ono "kreiraj listu" pa samim tim dobijam one erore.
Sta bi jebeno moglo da bude?
Gazi, računar ti ovim gestovima jasno daje do znanja da ne želi ništa ozbiljno s tobom. Friend zone, buraz.
Ajd ozbiljno ako znas pomagaj, ako ne znas , ne moras mi na muku stajati