Ciklon
A, što lepo ne probaš preko gugla da nađeš rešenje? Ja sam za osmicu sve tako našao, sredio i sad sam prezadovoljan. Treba vremena, ali ne previše.
Zato sto ne znam vise sta da guglam. Pokusao sam milion stvari da guglam, najblize sto sam nasao je da ljudima ne rade one aplikacije vreme, kalkulator itd...
Мобилни је напоран за очи, и батерија му брзо исцури ако је екран константно укључен. Е-ридери имају е-инк технологију, немају позадинско осветљење, већи су, и никако не замарају очи више од књиге. Притом, батерије им трају око месец дана.
I buk rider jedino neki malo veći, ja imam neki od činimise oko 6 inča i to je baš malo.
Tablet koristim za čitanje, jeste ima osvetljenje, ali možeš čitati i u mraku.
Inače, flegšip je u pitanju
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Moguće, što je Bač rekao, do desetke. Vrati Win7, probaj sve ponovo.
Ne moram da vracam, znam da je radilo na sedmici.
I znam da je do desetke, interesuje me sta je, da bih popravio
Brate kapiram da 10 nije još dovršena vrati 7 još 2 meseca nije predlavu jbg
Sam si sebi odgovorio LOL
A, što lepo ne probaš preko gugla da nađeš rešenje? Ja sam za osmicu sve tako našao, sredio i sad sam prezadovoljan. Treba vremena, ali ne previše.
Koji je dobar i jeftin E-reader da pazarim? I vredi li uzimati polovan?
Zato sto ne znam vise sta da guglam. Pokusao sam milion stvari da guglam, najblize sto sam nasao je da ljudima ne rade one aplikacije vreme, kalkulator itd...
Čače, čitaj sa mobilnog.
Мобилни је напоран за очи, и батерија му брзо исцури ако је екран константно укључен. Е-ридери имају е-инк технологију, немају позадинско осветљење, већи су, и никако не замарају очи више од књиге. Притом, батерије им трају око месец дана.
I buk rider jedino neki malo veći, ja imam neki od činimise oko 6 inča i to je baš malo.
Tablet koristim za čitanje, jeste ima osvetljenje, ali možeš čitati i u mraku.
Inače, flegšip je u pitanju
Najbitnije je da je flegšip, rijalno.
+1
Stigo komp, oopaaa
Al mi windows kod brata jebem ti zivot.
ahahaha
Izjebo te Bil Gejts gospodine Sale Tru
Pu u kurac :'(
јел имате неки геџет за виндоуз што обавештава кад стигне мејл? за хотмејл ми треба
Имаш уграђено то у виндоуз 8, 8.1 и 10
неће да ми апгрејдује на десетку, неки ерор избаци
@marko, dodaj koju hiljadu i kupi malo bolju mašinu, veruj mi