Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kaki eror, štakae?
не сећам се, пробаћу трећи пут па ако опет буде јебало принтоваћу
неће да ми апгрејдује на десетку, неки ерор избаци
Koji win 7 imaš, ultimate, professional, home basic, premium?
ултимејт џ64, само флегшип!
Da odličan flegšip hahaha
ne može sa ultimejta na win10, moraš prvo na osmicu. delim istu muku poyy
doduše meni neće ni na 8 ako rešite problem molim vas podijelite sa vukajlijašima
Zadrži se na Win7, Putinko. Desetka ružna i glupa, a osmica još grđa.
meni se baš sviđa kako izgleda nie fer
Ehhh, meni se izgled ne sviđa. Ne samo izgled Windowsa, ne sviđa mi se ništa što izgleda.
98 super, Win Me sranje, 2000 i XP super, Vista sranje, sedmica super, osmica sranje
DESETKA SUPER
edit: e, da desetka može da isključi piratske programe, igre itd, tj. u teoriji bi trebalo da to radi tako, gazimoodo, možda si žrtva antipiratskog softvera
http://www.alphr.com/microsoft/microsoft-windows-10/1001360/microsoft-can-disable-your-pirated-games-and-illegal-hardware
Šta će mi operativni sistem koji ne guta piratski sadržaj?!! Pa zbog toga je valjda računar i izmišljen!!!!
ne moze.
http://www.windowscentral.com/microsoft-can-automatically-disable-pirated-games-unauthorized-hardware-your-windows-10-pc
Aha, ynači samo svoje prati, super vest za gejmere i druge ljude
A recimo ako imam krs komp. Dual core procesor,2gb rama... Hoce sljakati bolje ako ga vazdignem na 10 ili da ga ipak ostavim na 7?
Dodaj još 2GB Ramiza i ostavi na Win 7.
Ostavljaj na sedmici, i ja se vracam na nj.
BOlje pirat7 nego oridjidji10
A sto se tice onog SF telekoma, ne radi ni na windowsu 8, tako da je definitivno problem u platformi.
Ja cenim da je frka u onom .Net Framework, jer je on zaduzen za izvrsavanje kodova u exe fajlovima, nema sta drugo da bidne
Jebeni .NET framework. Ufff, ružne uspomene mi budiš, Gazi....
Opravio komp evo me snjega OPA