IT Kutak - raznorazno pitanje

1. ua ti! daces mi broj onog servisera kad sjebem sve :)

2. Jel neki student IT-a ume mi pojasni razliku izmedju WAV i MP3 formata?

3. Zna l' ko neki dobar program za hardsubbovanje ili kako se već zove .mp4 formata, i poželjno, konvertovanje istih u .avi?

4. Kako da rešim problem sa slušalicama.
    Kada uključim mikrofon, zvuk mi se drastično smanji, kao da sam na 20% ostavio pojačano.
    Pitanje postavio marko_bre, ja ću biti golHub pismonoša

5. Ima li ikoji stručnjak da mi odradi jedan logo u vektore U KORELU?

Nije komplikovan, čak štaviše - jednostavan je, ali sam ja toooooootalni duduk za te stvari, čak štaviše.

Ja bi personi poslo jpeg pa nek se snalazi, kad uradi biće kompenzacija u vidu pive i lajkovanja definicija. OPAAAAA

6. Na laptopu mi na win7 stalno pi[e da je baterija na 37%.
    Šta dradim???!!!
    Ljudi pomagajte molim vas!!!

7. jel zna neko od vas dal može na mobilnom da se ima skajp? nači da preko mobilnog pričam besplatno na skajp ko i na kompu?

8. Možeš, ako imaš wlan onda besplatno, ako nemaš onda ti se plaća kao klasičan gprs.

9. au, kao da si na kineskom napisao sad....imam u okviru pretplate neograničen internet, šta god to značilo, jel može onda skajp da se namesti?

10. wlan ili wifi je običan internet koji ide preko rutera pa je zato bežičan, nači kao antena koja se prikači na internet modem pa može svuda okolo da se hvata taj intrnet, npr u kafiću ima wifi, a gprs je vrsta mreže za mobilne telefone preko kojeg se koristi internet, obično skida kredit ali ako imaš neograničeno onda je ok.

11. dešava mi se ovo često
    http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-159.png
    Jel bi vredele da reinstliram onaj adobe fleš plejer

12. Пробај, шта те кошта...

13. Je l' cepa neko ovde Ubuntu?
    Koliko vremena mu je potrebno da se butuje i na kojoj konfiguraciji?

14. Koji kabl mi treba da povežem komp s TV-om?
    Jel to ide preko grafe pa posle u TV preko skarta, odnosno s ona 3 činča pa u televizor? I koji ulaz, odnosno izlaz treba dimam na grafičkoj, pošto moja ima onaj klasični za monitor i HDMI samo?

15. Da bi povezao grafičku s tv-om moraš da imaš ili hdmi ulaz na tv-u ili tv-out, to jes s-video izlaz na grafičkoj pa na tv ili direkt ili preko skarta, Malo koja novija grafička ima tv-out, baj d vej, verovatno zato što su na trulom zapadu odavno na otpadu televizori koji nemaju hdmi.

16. Grujane, jel ovakav?
    http://www.hisdigital.com/UserFiles/product/S-video_HDTV-cable_1_1600.jpg
    ako je to taj, jebiga, grafička moja nema ovkav okrugli buškasti izlaz, al stara imala..bedak.
    znači, samo tv sa hdmi ulazom može da mi pomogne?

17. Jebem ti IT kutak kad niko ne koristi linux!

18. I koji ulaz, odnosno izlaz treba dimam na grafičkoj, pošto moja ima onaj klasični za monitor i HDMI samo?

Koji klasicni za monitor, VGA ili DVI? Kontam da je VGA, u tom slucaju ima resenja:

http://www.mikroprinc.com/proizvodi/elektromehanicke-komponente/kablovi/gotovi-kablovi/kablovi-audio-video/k-skart-m-vga-m-2m/index.php

Napisi brate sta imas od izlaza na grafickoj, i sta od ulaza na tv-u, nesto mi slabo radi pasulj ovih dana, sve promasujem.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.