Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
bosna jbg
A kako ti se čini ovaj skuplji?
brate, svi će da ti rade isto, uzmi onaj kome deluje skuplje u rukama
i šta fali desetki, najbolji windows dosad
pre nego što osudite windows, proverite da taj vaš sirotinjski računar iz 2005. možda nije koren problema
Kontam da će previše da se grije. Preskočiću ih.
najveći laptop koji bih uzeo je 13 inča, a wrw 12 ili 11, optimalno za nošenje napolje
osim ako se zaista ne baviš poslom koji zahteva da imaš ozbiljnu mašinu na terenu
Ja ništa ispod 15 ne mogu. Jednostavno, nepregledno do jaja, za bilo šta. Popizdim kada treba da otkucam nešto na 12 inča, a ne nešto ozbiljnije da radim.
kao što sam rekao, ako ti treba laptop s kojim često radiš van gajbe, onda kupiš da bude i veliki i jak
da napišem još jednom, radiš i van gajbe
za pisanje mejla i proveru berze na stolu u kafiću ne treba ništa više, moglo bi i na telefonu, samo da ima tastaturu
13.3 inča minimum za neki duži rad. Air 13.3 ima oko 1 kg
Netbook: najgomno izum. Em je premali, samo mašiš tastere, em preslaba mašina.
Makaronac ako kupuješ gledaj ko daje najdužu garanciju, a HP zaobiđi jer je teško đubre, osim ako ti neko ne pokloni. Mada i tad bi bilo pametno da ga prodaš lolo
I dobro isprobaj kako ti odgovaraju ekran, tastatura i tač, da ne oslepiš prerano.
najbolji laptop je hladan laptop
acer kakav je
Nije laptop nego nakrilnjak
Ne greje se.
makaronac kakvi su buvljaci kod vas u bih? proveri tamo šta ima... moj ortak pre par godina kupio hp laptop na novom beogradu za 30e na buvljaku drkao ga par meseci dok mu nije u kuću došao stric iz amerike koji je kolekcionar igrom slučaja i ide po onim magacinima sa diskaverija. ispostvailo se da je laptop bio u vlasništvu čuvenog američkog vojskovodje pre 40 godina. uzo na aukciji 4 soma, posle kupio 2 nova laptopa i auto
au brate, uguših se pred kraj posta
http://i.imgur.com/szmsWbvh.jpg
Uzeo pre par meseci dimam didem na fejs i vukajliju. 17"
LEL
Acer je Dejan Cukić međ laptopovima, primetio sam da ovi novi imaju neki bag sa tačpedom bem li ga...
Ako vam je neprijatno što sam mnogo bogatiji od vas uvek možete da mi kažete da sam crni ciganin pomoći će vam
ja imam hp g62
http://support.hp.com/us-en/document/c02497777
Kad smo kod baga s tačpedom, na mom skoro 3 godine starom acer-u iz st galen je crkao tačped. Sad, da l' je do win10 neki problem, da li je jednostavno crk'o - ne znam, al' jebe mi se svakako, ionako koristim miš, ne znam da l' sam tačped tak'o dvajes puta u tri godine.
Al' sem tog problema (za koji nisam do sad znao da im je to generalno mana) je bombonica, opet bih ga uz'o.