IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Upomoć.
    Imam motorolin modem za internet i tenda w316r ruter.
    Dobijam stalno no internet access grešku.
    Kada isključim ruter i konektujem se direktno na modem imam interneta što znači do jebene tende je problem.
    Restartovao 15 puta ne radi, vratio na fabrička podešavanja ne radi.
    Šta koji kurac sada raditi?
    pls help

2. plava motorola
    i najskuplja nova kola

3. Kapune, kupi Huawei!!!!

4. nesto sam stiskao u podesavanjima i proradio zicni internet ali bezicnog jos uvek nema
    nesto oko onog mac clone sam stisnuo

5. Zašto si sam to radio? Oko neta ne smiješ raditi na svoju ruku. Evo, vidi ovdje ima li rješenja:

http://www.tendacn.com/in/services/downlist-380.html

6. zato što ikom ima najgoru ikada tehničku podršku
    nazvao sam ih, lik mi rekao konektuj direktno na modem. Ja konektovo radi sve, kaže on što se nas tiče internet radi, ostalo je do tebe problem. JA REKO FALA BRT i čačko mečku

7. kako da sklonim windows 10 da mi se nikada ne updatuje?

8. baci komp kroz prozor xD

9. Osmi sprat i mrak u stanu XD

10. није добро да се не апдејтује никад, јер има подоста мана које исправљају у ходу. ништа брт, увек ту за тебе!

а ако баш 'оћеш старт мени - сетингс - апдејт енд секјурити - адвансд сетингс - дефер апдгрејдс.

11. Osmi sprat i mrak u stanu XD

pa da to je fora xD

apdejtujem ja sedmicu brt ali neću na desetku!

12. kako se formiraju cijene za polovne, pokvarene lap topove? Imam hp g60, ne rade baterija i neki graficki cip pa ne daje sliku, skuplja prasinu u ostavi.

13. Da li je najbolje da koristim Windows Firewall koji sma dobio uz Windows, ili su bolji neki drugi da se instaliraju, kao recimo COMODO Firewall?

14. Dovoljan ti je Win Firewall.

15. Dajte onaj polumenta sajt.

16. paja dacak uhvatio patku za guzicu slatku :)

17. мало мало па ми се искључи и укључи монитор, понекад и само заигра слика лево десно, ја мислим да су се сјебали кондензатори али је знам како да га отворим а да не сјебем оне пластичне жабице и још ако видим да се ниједан кондензатор није надувао шта ћу му онда

18. Pa, velika je verovatnoca da neces bas naci to sto trazis, na nacin na koji trazis osim ako monitor nije proizveden '76 u Elektronskoj Industriji Nis.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.