U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ukoliko na internetu ne klikces na reklame koje nude da skines aplikaciju za povecanje penisa, ili ne otvaras mejlove koji ti kazu "hahahahah, pogledaj kolko je smesna slika" a u atachmentu stoji slika.exe, ne treba ti nikakav antivirus, niti bilo sta dodatno sto ne nudi vec windows, ili gugl sam brani ili stavlja u spam.
Generalno, ako imas IQ veci od 90, dobar si.
Veca steta nego korist od njih
Bač, ne prčkaj sam, buraz, prvo vidi u servisu može li se popraviti. Ako ne može, onda kupi monitor!
немам унимер немам ништа
Hvala autore pajo dacak.
ima li ko iskustva sa box paketima ovim mts sranjima, dobio sam adsl kablovsku i fiksni i sad da bih povezao kablovsku moram da povezem taj modem kablovska sa adsl modemom pa sve u tv, e sad adsl modem na drugom kraju stana u odnosu na tv, je l moguce da se ovako radi u 21. veku jebenom, je l moram da kupujem ethernet kabal od 20 metara sta ? ili kako da povezem net na pc bez etherneta ?
Previše konfuzno
Net na pc bez patch kabla mozes da povezes prelo bezicne mreze, sto znaci kupovanje bezicnog adaptera..
I da, moras da razvlacis patch kabal iz rutera u STB uredjaj, jbg tako cu ja, moram 15m kabloa da uzmem.
o jebem im sve kako jebote tako
za kolko moze taj bezicni adapter da se nadje
Ukucaj u gugl brt ne zajebavaj
i to sto kazes, evo nadjoh valjda je to to
Oko 1500
Imas fazon kao usn flash a viri mu antenica..
Moja preporuka ti je da razvuces kabal.
Jeftinije ti izadje, a nije prejako cimanje
nemoj kablove
šta bih dao da kablovi ne postoje
jedva čekam da krene struja bez kabla da se prenosi
sad sam merio trebace mi 15 metara mrtvi kabl de cu se jebati s tim joj zivote, taman cu mrtvi adapter da uzmem jebala me kablovska i kurci
Ok brate, al jebavaces se ako budes imao usrani signal, ne verujem da je toliko tesko da razvuces
Armine na čemu si bio kad si pisao post krutejebo?! Ako pitaš za IPTV, ne može bežično kolko ja znam (u stvari može, ali zajebano za podešavanje i ne radi baš dobro) tako da ti kablovi ne ginu.
Konta li se neko u LCD projektore? Ne treba meni, prijatelju treba neki kvlt, a da nije brdo para, za prezentacije i te tripove.
Ne razumem se u projektore al na svetu ništa ne postoji što je kvlt a da nije brdo para ok?
Bohore, želim konkretan savjet.
Konkretno nije kvlt ako se ne plati, ako vec nece da plati, ne treba mu kvlt nego sto bolje za te pare.
Konta li se neko u LCD projektore? Ne treba meni, prijatelju treba neki kvlt, a da nije brdo para, za prezentacije i te tripove.
Zavisi šta podrazumeva pod brdom para, ali recimo, Hitači cp rx93 je oko 400 evra, najosnovnije ima samo, radni vek lampe je 4000 sati, posle se menja (bar 150 evra, zavisi od servisa). To je najjeftiniji neki. Za kvalitetniji treba bar 600-700 evra (cp x3041wn, video sam da ih jako puno za škole uzimaju), nije ni mnogo kad uzmeš u obzir da ima dosta primeraka od 14-15 000 eura (baš pro neki, uzimaju ih za studije kojekakve).