Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Samo instaliraj adblock
Imam 2 komada :`)
pa jedan ti je dovoljan, onaj pravi sto ga najvise raje ugradi u chrome/mozilu, tj sve browsere bože mene budale
idi u control panel, pa uninstal ta govna sto si instalirao uz neke programe
provjeri sumnjive instalacije, stavi datum sortiranje
pa vidi sta ti je najnovije a nepoznato
to obrisi i ubij
Hvala vam, ali sve sam to uradio odavno vec, sutra cu jos reinstal.
instaliraj program za uklanjanje malvera i on ce ih ubiti
http://www.filehorse.com/download-malwarebytes-anti-malware/
Imam, ali evo nije ga ubilo, mamu mu yeahbem, sacu reinstal
Pice, klikni desni klik na prečicu brauzera pa propertis. Pogledaj polje target. Tu bi trebalo da ti piše ovako nešto "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" ili "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" . Ako piše nešto drugo, pobriši sve do program files i onda upiši da ti bude kao ovo gore.
Nema na čemu
"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
Ovako mi je :`)
Jesi probao prosto settings -> advanced settings -> skroz dole na kraju ''restore settings to default''?
Sa onim malwarebyte-om mislim da moraš iz safe moda da skeniraš. Ili savataj kasperski lab i sl.
Sve sam to radio XD
Evo sad mi se neko veme vec ne desava to, ako bude u buduce, ybg, probacu koristiti drugi pretrazivac.
Mozillu koristi
ja koristim mozillu, ja pametan
MOZILLA FIREFOX > GOOGLE CHROME
da, ako imaš manje od 4 gb rama prc.
Poyy, opet ja
Ovo mi sranje otvara kada otvorim novi prozor, iako je namesteno da se u novom prozoru pokrece www.google.ba
https://www.youtube.com/watch?v=eIxbPwftPwI
mozda pomogne
Ljudi treba mi preporuka za grafiku do 200 evrića, koristila bi se za renderovanje u nekom 3DMax sranju (DDR5 i 256 magistrala obavezno). Ovo mi je zapalo za oko, samo se pitam koliko bi izdržala http://www.emmi.rs/grafi%C4%8Dke-kartice-(vga)-amd-radeon-r7-370-powercolor-pcs+-2gb-ddr5.11.html?productId=49856
2 sata
druže, ne renderuje grafička, nego procesor
Nego lepo reci, retard sam koji oće da igra igrice, jel ovo radi poso
Ne jebi me Rađ, ozbiljno pitam pošto nije za mene. Hoće ljudi da kupe za 400 evrića zver od kompa sa monitorom. #strašnestvari #inteljepreskup
pa kakvi su to kurčevi 3d modelari
ako im treba za najelementarniji mogući render jednom u dve nedelje, opet mora makar trista evra da da za procesor, a i to ima da bude sporo da jebe majke
ne jebem te, grafička ne služi ničemu za render, ne ubrzava ništa ni jedan posto(tek od skoro možeš sa nekim zverima od grafičkih kartica da brže gledaš u realnom vremenu kako izgleda neka tekstura ili šta već)
ako su baš štekare tolike, a jesu, a usput su i nubare, objasni im da treba sve te pare od grafičke da ulože u intelov procesor i da zajebu grafičku kartu
mada te definitivno leraju, treba im komp za igranje cs:go