Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
e moj radjard kuplung, život je jedan, ali cs je 1.6...
http://s2.quickmeme.com/img/b6/b60fce361639e6cd54edfcd0595e476ac4a3c91866132619fe263697b5c42814.jpg
Znači stvarno se pičke, moram opet da kačim post.
Najbolje ti je da čekaš RX 470, ako je baš hitno jedino neki R7 370 il da čekaš povoljan polovni GTX 980, GTX 960 je sa 128bita, il malo skuplji R9 380
Za par dana mi stize GTX 970 (256 bit), u konfiguraciji koja ce se koristiti uglavnom za render. Javljam ti utiske kroz par dana, ako mozes da cekas.
Ali kao sto i radjard rece, bitniji je procesor za render..
i ja opet da napišem, neće se koristiti za renderovanje jer je njen uticaj na renderovanje mizeran
burazer je rekao da mu za 3d modeling tek gtx 970 pomaže, al to bi trebalo da je malo skuplje
a opet, ta kartica ne renderuje ništa, nego reci ljudima da sve te pare ulože u procesor i koriste integrisanu grafiku
slažem se sa mojim prijateljem radjardom
pa kakvi su to kurčevi 3d modelari
ako im treba za najelementarniji mogući render jednom u dve nedelje, opet mora makar trista evra da da za procesor, a i to ima da bude sporo da jebe majke
ne jebem te, grafička ne služi ničemu za render, ne ubrzava ništa ni jedan posto(tek od skoro možeš sa nekim zverima od grafičkih kartica da brže gledaš u realnom vremenu kako izgleda neka tekstura ili šta već)
ako su baš štekare tolike, a jesu, a usput su i nubare, objasni im da treba sve te pare od grafičke da ulože u intelov procesor i da zajebu grafičku kartu
mada te definitivno leraju, treba im komp za igranje cs:go
Ma kakvo crno renderovanje procesorom, dal ste ludi. Electro ta Nvidia je kontam upola jača od Radeonke, ali je preskupa. Svejedno, čekam da se javiš.
Pozdrav Šomiju lel
šta pričaš black stig, jesi normalan, ajde izguglaj "how important gpu is for rendering" il tako nešto, ja sam ovde da pomognem i imam neposredno iskustvo
Ovim samo potvrdjujes da trazis graficku za cs:go, ne za render lol
NO MAN.
Elem šta mi rađ preporučuje, neki i5 K i dobro hlađenje ili postoji alternativa? Koliko sam video na testovima one FX furune sa 8 jezgara nisu baš tako dobre...
haha vidi ga električar, jesi živ, čoek
Des Džank, eo mrdam još uvek.
Rađ javi se!
ewo me
slabo ti je to, za tih 250 evra od grafičke i fazon sto evra što si planirao za procesor, znači 350 evra imaš i7 5820 kod mađara ili za još manje para polovno, to je burazer stavio u glavnu mašinu, al ni s njim nije neka brzina rendanja kad radi samostalno
nema brzog rendera ako radi samo jedan raćunar, al ako mora samo jedan, onda mora u njega fazon najskuplji procesor da bi ličilo na nešto, uči se na tuđim greškama
mada su to neke nubare, stavi im drugi najjeftiniji i7 i boli te dupe
Brate ona je do sada radila render na usranom ejser laptopu kome je hladnjak bio začepljen 100%, tako da je zajebala sve prirodne i neprirodne zakone ljoljo
Ako pazari i7, treba i za ploču bar 50-60 evrića tako da je sve sprcano. Jebe mi se, imam sad priču ako mi zatreba, u krajnjem slučaju može da se zbudži neka konfa sa AMD procesorom i onom grafikom, radiće bolje nego na laptopu.
Fala Rađ, živ bio.
не може то тако јебем те у уста жвалава
Nemoj kompjutere jebene da zovete mašina pišam vam za vrat ok?
I konfiguraciju konfa. Ko pljeka da si reko! Je l to hoćeš?
реално конфа је баш геј реч
у фазону скинуо сам пријатеље и штребере да гледам на новом компу знаш каква конфа бајо