IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Najvise volim kad je dobra grafa na kompu

2. Volim kad je na novoj konfi grafa dobra. Znas kaka masina

3. OVO MI SE CELI DAN JEBENO DESAVA, VRLO CESTOOO
    KOJIII JEBENI KURAC?
    http://image.prntscr.com/image/ead338ea29464d88a4fb60504c5f3529.png

4. ja mislim da ti se nešto pokvarilo, nadasve nešto na konpijutoru il internetu

5. Ovo su interneti jebeni

6. onda mislim da se internet pokvario al nemoj mi verovati nisam baš 100 odsto siguran

7. Prso ti je hrom izgleda. U najboljem slučaju sačuvaj bukmarkovene strane, obriši ga i očisti malo komp CCleaner-om. Ponovo instaliraj hromog i vidi kako radi. A jel ti se to dešava samo na hromu ili na još nekom pretraživaču? Ako se dešava na još nekom, možda je i sam sistem.

8. Nedavno sam sve precistio i reinstal, sad cu testirati druge pretrazivace

9. Ako ti je izlazio plavi ekran, trebalo bi testirati memoriju i disk, znaju da pucaju pretraživači kad je memorija loša. Kad je rađen sistem?

10. DEINSTALIRAJ INTERNET IMAM JA NA KASETI DAĆU TI DA INSTALIRAŠ OPET

11. Kad je rađen sistem?

i ko ti ga je radio

12. ma delete history i restartuj komp brate

13. Bio mi je BSOD, i to bas zbog memorije, precistio sam plocice i ne desava se vise
    Sistem mi je radio kolega kuci, pre mzd 2 meseca, mozda cak i 3 ne znm vise

14. i ko ti ga je radio

Ima ortaka programera koji se razume lel
    Brate skeniraj ti memoriju nekim programom sa hajrensa, ne verujem da je samo zbog prašine bacao plavi ekran. Mislim sve je moguće, ali ipak ti to proveri. I skini Hard disk sentinel, možda nešto pokaže.

15. Oke, fala vam, postaje izludjujuce, sad mi je pocelo i da izadje iz gugleta sam, bez razloga, izglea bice radtt sistem mamu mu jebem.

16. Btw, to mi je isto govorio i kolega, da ce mi doneti te kurce da skenirmao ram i viruse sve, velika verovatnoca je da mi je crko najmanje 1 ram

17. Skini hirens 15.2 sa sajta, nareži i obavi to sam, nije komplikovano.

18. Kad vidiš Pyc-a da piše o tehnici i uzdržavaš se da ne postuješ sliku trske
    https://s32.postimg.org/crgno4ad1/tryingnotto.jpg

19. Black Stig
    Skini hirens 15.2 sa sajta, nareži i obavi to sam, nije komplikovano.

Reseno brt, hvala.

20. Ništa brt, samo testiraj RAM sa Gold memory programom, radi sto godina ali je sto posto pouzdan.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.