IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Lenovo zbog odvojene grafike.

2. Добио сам неки стари комп (из 2008., није то толико ни старо) на поклон од комшије који је купио неку предркану конфигурацију (са све три монитора) па је овај хтео да баци. Е сад, комп сам добио без хард диска. Ортак ми је донео хард диск за који се знало да му треба реинсталација система. Убацим ја ДВД који сам добио од њега, уђем у БИОС, исподешавам ''First boot device'' и све то што је неопходно, уђем после на Ф12 да потврдим да желим да учитава с ДВДа- ал курац, штагод чиним, стално ми дојављује ''system boot failure, insert disc and click Enter''. За ДВД знам да је радио у другом компу, тако да сам то елиминисао. Шта може бити проблем? Да ли је хард диск тотално капутт?
    Напомена, овај пут сам трипут проверио све каблове, каблиће и то

3. Jel ATA ili SATA hard disk? Jesi stavio džampere ako je ATA? Kada uđeš opet u BIOS jel ti stoji kao First boot device sa CD-a kako si podesio ili on vraća na HDD stalno?

4. S Jankelom uvek neki belaj

5. mickey993

SATA 2 је у питању. Кад уђем у БИОС стоји да учитава са ЦДа, онда га рестартујем па одем на F12 да му потврдим да треба да учитава са ЦДа

6. Све мислим да су њему, ипак, отишли сектори на хард диску, јер је и раније имао проблема с њим

7. ЕДИТ: звао сам га да дође да провери комп и испоставило се да је лик ладно заборавио да ми да други кабел који везује хард диск на напајање. Па јебем ти муку. Чим пре испробавам опет и јављам да ли ради.

8. Напомена, овај пут сам трипут проверио све каблове, каблиће и то

испоставило се да је лик ладно заборавио да ми да други кабел који везује хард диск на напајање.

S Jankelom uvek neki belaj

9. Axaxaxa kakva ste vi skupina ludaka

10. ništa nije džabe moj jankela
    sad će ti tražiti 30 eura za taj kablić, da otplati komp što ti je "poklonio"

11. Неће, добио је флашу ''гостинске'' ракије

12. Неће, добио је флашу ''гостинске'' ракије

takozvana, šećeruša...

13. Све што сам постигао је да каже ''one of the system files is corrupted or seriously damaged''- у преводу, хард диск капутт. Хтео би он да инсталира, ал нем'ре. Учинио сам све што је у мојој моћи.

14. Brt dobio si komp kupi bar hard jebo ga ti

15. a ček, ni ne pokreće instalaciju ni ništa? ne stigneš ni do dela kad možeš da ga formatiraš?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.