U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
nije, nego ti instaliraš sa cedea ko da je 2005. godina, to se izgrebe za dva dana, ne možeš da očekuješ da radi više puta
instaliraj sa usba, pa javi, ova poruka nema veze sa ispravnoscu hard diska
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pa uzmi taj hard disk, prikopcaj ga na neki drugi komp koji radi i na hd sentinelu vidi u kakvom je stanju i tako to
Garant bilo neke jebacine kad nisi dolazio hahaha :D
ahahah
hahah
Makaronca često zamišljam kako pred jebanje ima neki ritual, tipa pripreme neke prejake i obavezno stavi rukavice one što Paninaro ne seda u kola da vozi bez njih, braon boje kožne
I karirane čarape, naopako ih obuje, protiv uroka.
Ajd ne lupaj.
Celtic ne treba njemu protiv uroka nego da uroka
Bohore, ne lupam, pod urocima sam mislio na erektilnu disfunkciju.
Dobar dan dobri ljudi. Može li mi neko preporučiti jevtin kasetofon a dobar?
sony
Jvc
Koji model precizno mi savetujete? Al da poseduje automatsko premotavanje kaseta.
Panasonik 12kdc onda
Hvala uljudni gospodine, slobodno navratite da slušamo Glas Crkve zajedno
RX 470 - 33 000 dinara pa triestrihiljade vam majki jebem onih poremećenih lopovskih dokle bre više toliko vam pop za saranu uzeo pička li vam materina te vam pička materina
POKRADOŠE OVAJ NAROD
u bosni je jeftinije jaro