IT Kutak - raznorazno pitanje

1. ne znam za nju tačno, znam da su uopšte jeftinije komponente za komp
    isto tako i telefoni

2. sok od zove, ne pitaj brate...

Grafička kartica GeForce GTX1080 MSI Gaming 8GB DDR5, HDMI/DVI-D/3xDP/256bit/GTX 1080 GAMING X 8G im je 108.999 din pička im materina dabogda im se mnogo loših stvari dogodilo zbog toga!!!!

3. rx 480 8gb je 300 jura fazon

4. DINKIĆU VRNI ILJADU EVRI ZA GRAFIČKU

5. Za sta ljudi koriste te graficke od 1k jura?

6. Tripuju gejmere ili web dizajn

7. Za gejming, modeling i rendering!

8. Gejming je i ranije bio skup nazovi sport ali sad mu jebase majku.

9. pošto ranije nije bilo da se kupi za hiljadu maraka ili evra nešto tako

10. Ili sam znao manje ljudi spremnih da daju te pare.

11. Ajd, jbg, ko ima para i bavi se tim nekim grafički zahtjevnim poslovima, ok. Ali ovako, čisto bacanje love u vjetar. Bolje je kupiti nešto konkretno - mali traktor, namještaj, ili donji veš (kupanje je precijenjeno, samo se treba redovno presvlačiti), i tako to.

12. Ledeni

Ili sam znao manje ljudi spremnih da daju te pare.

pa kolko ih sad znaš

13. Ja se ne razumem u kompjutere ali znam da sam pre 4 godine dao oko 27k za kuciste 4g rama i 1ghz amd grafa kao avion tad bila iz reci druga hakera koji mi je instaliravao win posto je crno bilo kad se ukljuci fabricki je bez o.sistema valjda bio pa zato jeftiniji malo

14. Ovo sad sto cujem stvarno me iznenadjuje. Ja sam u win winu kupio pre 4godine i razumem da skacu cene ali jel to stv skupo tako ili pricate o hakerskim komponentama

15. Jednog i po. Jedan je kao arhitekta(kao jer se rijetko bavi svojim poslom pa mislim da mu je ovo pozeraj), ovo pola je sin poznanika sto jednom mjesecno gubi ajfon pa moraju da mu kupe novi ajfon jer ako nema ajfon bude nervozan.

16. Jeli neko od vas uspevao da pravi preradjene instalacije za windows 7 sa integrisanim apdejtovima.Ja se odusevljavam ovim ljudima na torentima sto postavljaju apdejtovanu instalaciju za windows i prakticno nas lisavaju muka koje apdejtovanje windowsa nakon instalacije zadaje.Ja koristim RT7Lite za windows 7 i nlite za windows xp stim sto za downloadovanje koristim WUD (Windows Update Downloader) i primecujem da neuspevam bas sve apdejtove da slipstrimujem tako da rucno instaliram nakon toga (sve verzije visual c++ od 2005 do 2015,sve verzije net framework-a od 2.0 do 4.6,direct x 9.0c).Jeli zna neko drugi nacin na koji mogu mozda da koristim i onaj folder "software distributions" i da iz njega uspevam nekako da slipstrimujem.

17. трошиш време на глупости

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.