IT Kutak - raznorazno pitanje

1. http://vukajlija.com/forum/teme/24455-it-kutak-raznorazno-pitanje?strana=468#post_3582275

Haha, ovaj sam uzeo kad sam dobio svoj drugi kompjuktor, fazon dveiljadečetvrte. Katodna cev mož da baca Tesline talase što bi reko Kurir.

2. мени сада служи као екран од старог неког распалог лаптопа чији је екран црко

3. ако имаш ове новије тевеове, преспој хдми каблом и који курац да се цимаш за монитор, и тв и монитор у једном, а дијагонала 32 или више, милина.

4. marko, daj pls fotku one budževine od monitora, ja ništa avganistanskije nisam video

5. marko, daj pls fotku one budževine od monitora, ja ništa avganistanskije nisam video

+1
    Ali je do jaja kako se snašao.

6. Kako koj kurac da resim write protected usb flash drive?
    Kupio sam pre koji mesec kingston data traveler i ubacivao sve okej na njega sve do jaja radilo.
    Kad odjednom write protected.

I od tad ni tamo ni vamo.
    Pokusao sam da formatiram HDD low level format tool-om nista, go kurac.
    Ne znam sta vise da mu radim.

Zna li neko od vas?

7. glupo pitanje, al za svaki slučaj:

ako ima prekidač za zabranu pisanja, jesi li ga pomerio tamo gde treba

8. Nema radj

ja mislim da sam pokusavao celtice

9. Ok brt sutra cu to, hvala

10. Jesi uspio, Sale?

11. Dva fleša su mi se nedavno sjebala sa tim simptomom (16 i 32GB) i nije bilo šanse da se povrate, srećom pa su bar podaci bili tu. Imaš račun? Reklamiraj

12. E hvala sto pitate, nisam.
    Trenutno ide skeniranje protiv virusa.

count, imam racun imam sve, jedini problem je sto je taj fles kod oca, koji je u Africi

13. Pošalji mu ovaj link koji sam okačio. Ukoliko ocu treba prevod na swahili, javi mi u pvt ;-)

14. Šta neće, link ili prevod na swahili?

15. To na linku
    i tamo pricaju francuski

16. samo mi reci da je u ekvatorijalnoj gvineji i bićeš druga osoba koju znam čiji ćale tamo radi

17. radjarde iskreno ti si prva osoba na svijetu koja zna sve moguće tipove osoba

svaka ti čast junače

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.