Ako ne može preko cmd-a, probaj na linuxu. Ako ni to neće vrati govno nazad i menjaj ga, ionako te fleševe kupuju na kilo za dolar, a prodaju ih kao da su zlatni. Nači isplati se kupiti neki skrnav SSD i 3.0 rek i napraviti eksterni, bog da te vidi.
Imam problem tj dva sa "život i priključenije na internet". Maltretiram određene autore već danima, al mislim da nemaju dovoljno strpljenja. Dakle potreban mi je poznavalac programa TOR, proxy nešto, IT polisa, wifi... Svašta nešto, koji poseduje živce kao konj i voljan je da se cima sa nekim ko o svemu navedenom nema pojma.
Pokušaću da problem iznesem hronološki.
Svi računira u firmi su povezani na jedan server koji se nalazi negde u BG. Izlazak na internet je strogo regulisan. Ne mogu na fb, youtube, pola stvari ovde mi je nedostupno itd. Pre 4 godine svoj problem sam rešila instalirajući pretraživač opera i sve je radilo besprekorno. Od pre neki dan, opera mi isto izbacuje poruku da je pristup tim sajtovima zabranjen po polisi toj i toj. Kapiram da su me otkrili.
Konkretno pitanje: Da li imaš ideju ili si čuo za neki pretraživač koji koristi servere u ... šta znam kamčatki, tajlandu, mačupikču ili već negde tamo.... I čijom bi instalacijom i korišćenjem mogla da povratim svoje stečeno pravo da na poslu ne radim ništa.
Hvala unapred...
Dobila sma odgovor da instaliram TOR, što sam i učinila i sve je funkcionisalo kako treba - više manje. Ali u petak mi je prvo odbio da se konektuje na tor, kliknem i ništa se ne dešava, a onda me je izbacio sa gmaila i napiso mi da je pristup sajtu zabranjen prema IT poslisi toj i toj, a onda je počeo da mi zafrkava vukajliju. Otprilike to izgleda kao kad kajzen nešto poravlja. Treba mu po pet minuta da pređe sa jedne strane na drugu, svaku poruku moram da šaljem dva-tri puta, ne da mi da kometarišem, ne otvara reakcije itd... Sveremena na vreme sve proradi i onda mi se pojavljuju dugmići na tuđim definicijima kao da su moje u prvih 24 časa, imam X dugme za brisanje i olovku i gomilu nečega, ali kad kliknem na to ne radi! To sa pretraživača OPERA.
Sa ostalih pretraživača firefox, explorer, chrom, ne mogu da otvorim sajt uopšte.
Naravno, pitala sam i tu šta može biti i rečeno mi je da NEMAM INTERNETA.
Jutros je sve sem TORa radilo, pa sam poslušala i treći savet da obrišem taj tor i instaliram novi. Što ceo dan radim, ali... Probala sma bar jedno 10 verzija Tora da skinem, al svi zaglave na 20-33% i ni makac. Sad opet ništa ne radi.
Probala sma da razgovaram i sa zaposlenim programerom, čovek inače nije čuo za TOR ali mi kaže da je problem do servera. Nisam sigurna koliko je to pouzdan odgovor.
Programer koji nije cuo za Tor? Zajebavas.uglavnom, imas mnogo besplatnih addonsa za browsere, ne treba ti tor. Ili guglaj kako da promenis dns podesavanja.
You have attempted to use an application which is in violation of your internet usage policy.
Google.Plus
Category: Social.Media
URL: https://plus.google.com
------
The webserver reported that an error occurred while trying to access the website. Please click here to return to the previous page.
You have attempted to use an application which is in violation of your internet usage policy.
YouTube
Category: Video/Audio
URL: http://www.youtube.com/
ovo joj izbacuje sad
sad sam prelistao internet i pročitao
tvoj poslodavac je kod provajdera interneta upalio servis koji ne samo da blokira ulaz na sajtove zabavnog tipa, nego je platio i za servis koji detektuje kad pokušaš preko poznatih posredničkih proxy servera da uđeš na te sajtove, a i preko tor-a, pošto funkcioniše na tom principu
kažu da ima rešenja da se zaobiđe, al ćeš wrw dobiti otkaz zbog toga xdd
možeš da probaš da instaliraš teamviewer gajbi i na poslu i da se uloguješ na kućno računalo, pa odatle da ideš na interet, al jutjub će da radi sranje
E pa Rađar, i svi ostali HVALA VAM MNOGO, ne vremenu i trudu ali pošto već ne mogu da otvorim ni reakcije, kao ni komentare na definicijama ako ih ima preko nekog broja. Mogu da postujem na forumu i gledam postere :(
Kapiram da će mi pristup netu svakim danom biti sve ograničeniji. Dok me skroz ne izbace.
Nisam mogla da pokrenem tor, kad kliknem na njega, otvori se neki prozor i piše da pokušava da se konektuje na tor i tako stoji ceo dan.
Nekom sam kopirala tu poruku mislim.
Pošto sam u međuvremnu obrisala tor, sad ne mogu da ponovim ni tu poruku. Probala sam da ih vratim iz kante za smeće. Al nemam više, verujte mi, živaca da ga ponovo istaliram. Jednostavno mi se plače. Kapiram da mi to neće pomoći, al to mi jedino pada na pamet.
hvala, drago mi je kad neko vidi uložen trud
Nije tamo
Ako ne može preko cmd-a, probaj na linuxu. Ako ni to neće vrati govno nazad i menjaj ga, ionako te fleševe kupuju na kilo za dolar, a prodaju ih kao da su zlatni. Nači isplati se kupiti neki skrnav SSD i 3.0 rek i napraviti eksterni, bog da te vidi.
Pera je na dedu i ja sam na dedu
Imam problem tj dva sa "život i priključenije na internet". Maltretiram određene autore već danima, al mislim da nemaju dovoljno strpljenja. Dakle potreban mi je poznavalac programa TOR, proxy nešto, IT polisa, wifi... Svašta nešto, koji poseduje živce kao konj i voljan je da se cima sa nekim ko o svemu navedenom nema pojma.
Pokušaću da problem iznesem hronološki.
kako je sve počelo:
Dobar dan!
Zahvaljujem se još jednom za iscrpne informacije vezena za GOT. Trenutno trebam sličnu pomoć. Opisaću sitauaciju najbolje što umem, molim te ukoliko se odlučiš da mi pomogneš da koristiš što jednostavnije izraze.
Svi računira u firmi su povezani na jedan server koji se nalazi negde u BG. Izlazak na internet je strogo regulisan. Ne mogu na fb, youtube, pola stvari ovde mi je nedostupno itd. Pre 4 godine svoj problem sam rešila instalirajući pretraživač opera i sve je radilo besprekorno. Od pre neki dan, opera mi isto izbacuje poruku da je pristup tim sajtovima zabranjen po polisi toj i toj. Kapiram da su me otkrili.
Konkretno pitanje: Da li imaš ideju ili si čuo za neki pretraživač koji koristi servere u ... šta znam kamčatki, tajlandu, mačupikču ili već negde tamo.... I čijom bi instalacijom i korišćenjem mogla da povratim svoje stečeno pravo da na poslu ne radim ništa.
Hvala unapred...
Sa ostalih pretraživača firefox, explorer, chrom, ne mogu da otvorim sajt uopšte.
Naravno, pitala sam i tu šta može biti i rečeno mi je da NEMAM INTERNETA.
Jutros je sve sem TORa radilo, pa sam poslušala i treći savet da obrišem taj tor i instaliram novi. Što ceo dan radim, ali... Probala sma bar jedno 10 verzija Tora da skinem, al svi zaglave na 20-33% i ni makac. Sad opet ništa ne radi.
Probala sma da razgovaram i sa zaposlenim programerom, čovek inače nije čuo za TOR ali mi kaže da je problem do servera. Nisam sigurna koliko je to pouzdan odgovor.
Eto nisam pametna!
Programer koji nije cuo za Tor? Zajebavas.uglavnom, imas mnogo besplatnih addonsa za browsere, ne treba ti tor. Ili guglaj kako da promenis dns podesavanja.
Poy xaHhoor
Google.Plus
Category: Social.Media
URL: https://plus.google.com
------
The webserver reported that an error occurred while trying to access the website. Please click here to return to the previous page.
URL: http://best.aliexpress.com
--------------------------------
Application Blocked!
YouTube
Category: Video/Audio
URL: http://www.youtube.com/
ovo joj izbacuje sad
sad sam prelistao internet i pročitao
tvoj poslodavac je kod provajdera interneta upalio servis koji ne samo da blokira ulaz na sajtove zabavnog tipa, nego je platio i za servis koji detektuje kad pokušaš preko poznatih posredničkih proxy servera da uđeš na te sajtove, a i preko tor-a, pošto funkcioniše na tom principu
probaj par puta da klikneš na ovo
http://image.prntscr.com/image/60bcd1e7a3914659add43d6dc88f3695.jpeg
kažu da ima rešenja da se zaobiđe, al ćeš wrw dobiti otkaz zbog toga xdd
možeš da probaš da instaliraš teamviewer gajbi i na poslu i da se uloguješ na kućno računalo, pa odatle da ideš na interet, al jutjub će da radi sranje
Al brt koliko su glupi od 0 do blokiran mejl nalog jbt.
koliko se secam kod tora ne moze klasican url, nego se stavlja nesto umesto www ?
znam da kada se ide sa www da brljave sajtovi
E pa Rađar, i svi ostali HVALA VAM MNOGO, ne vremenu i trudu ali pošto već ne mogu da otvorim ni reakcije, kao ni komentare na definicijama ako ih ima preko nekog broja. Mogu da postujem na forumu i gledam postere :(
Kapiram da će mi pristup netu svakim danom biti sve ograničeniji. Dok me skroz ne izbace.
bolje s neta nego s posla
partizanka radi kao noćni čuvar, pa zaista nema šta da radi tokom radnog vremena
stvarno ne znam da postavim te privatne proxy servere ili šta je već potrebno da bi se ovo zaobišlo
probaj sa teamviwerom, mada su i to wrw blokirali
Nisam mogla da pokrenem tor, kad kliknem na njega, otvori se neki prozor i piše da pokušava da se konektuje na tor i tako stoji ceo dan.
Nekom sam kopirala tu poruku mislim.
Pošto sam u međuvremnu obrisala tor, sad ne mogu da ponovim ni tu poruku. Probala sam da ih vratim iz kante za smeće. Al nemam više, verujte mi, živaca da ga ponovo istaliram. Jednostavno mi se plače. Kapiram da mi to neće pomoći, al to mi jedino pada na pamet.
sirotinjo nemaš mobilni internet
partizanka pa ti ništa ne znaš lol
ne budi zlurad
Gvozdene, šta misliš kako bi izgledalo da mi neko uđe u kan a ja kucam na mob. Ovako kad drndam po kompu izgledam kao da radim nešto skroz ozbiljno.
slab izgovor za to što si sirotinja koja zavisi od vajfajeva :)
Bilo koji normalan firewall ce da blokira i da isprati sta radis, tako da ako uradis jos nesto preko ovoga, dobices otkaz.
Treba ti VPN, da se okacis sa tog kompa na drugi i tom ostvarenom linijom da surfujes.
A to kosta.
Ako imas net na fonu, najprostije je da napravis HotSpot i da surfujes gde hoces.