IT Kutak - raznorazno pitanje

1. može se reći da si ZAJEBAO SISTEM

2. pre bi se moglo reci INSTALIRAO

pa ne brt, nego baš ovo što sam napisao brt

3. nemojmo se prepirati mnogo sam tvrdlogav

4. hahaha nisam ni provalio

5. a sto me diras tako cinicno jesam ja tebe nekad zajebao radj jesam li

6. pa jebemu ne moze operativni sistem da podigne cenu za 20 hiljada.sta se radi ovo je strasno,.

7. a pretpostavljam da je u gigatronu skuplje ili kako, pise da proizvoda nema na lageru samo

8. u winwinu je isti komp skuplji za 20 hiljada nego u gigatronu

9. a ko zna winwin je kurcina od prodavnice

10. pa gde te diram bre šta pričaš to

11. izvini mislio sam da mi se rugas

12. stršno

u winwinu ti operativni sistem koji košta 199 dolara naplate 20 soma dinara, po kursu dolara od 95 dinara su te zajebali 1095 dinara

13. a dobro malo je cudno sto su ga skinuli s lagera u gigatronu, mozda je bila neka last minute ponuda ili sta vec

14. ma odma razgrabili ljudi.planirao samd a ga kupim za koji mesec

15. pa sklopi svoj brate verujem da ce jeftinije izaci, ja sam kupovao poslednji put 2010. pa se ni ne secam da li je i koliko jeftinije tako ahha

16. nisam nikad sam sastavljao konfig..mada mogu da narucim iste delove kao sto ima ovaj lenovo, samo uzmem drugo kuciste da ne provale da sam prepisivao

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.