IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Zašto ne mogu preko onog dodatka za hrom da stavim neku sliku na pozadinu sajta?

2. Consider replacing your battery.

Ovo mi pise za bateriju na laptopu i crveni krstic je preko nje. Inace ok radi lap i na punjacu je. Da li neko zna o cemu se radi?

3. Znaci da ti je baterija na poslednjim trzajima. Od sad preporucujem da uvek drzis laptop na kablu, pogotovo ako radis nesto bitno jer bi mogao da ti se ugasi bez ikakvog upozorenja.
    Mozes i da izvadis bateriju ako ga koristis uglavnom kod kuce.

4. @Švajser
    Ako mislis na speed dial, ides desni klik pa edit dial i onda u "Dial image URL" ubacis koju hoces.

5. Dajte neki valjan link za microsoft word za pc, ako je neko skidao skoro i zna da sigurno radi. ako moze :)

6. iluzija kontam. nisam probao, al sam pročitao o čem se radi. probao sam to i ja svojevremeno, ono, 2x brže šatro skida, a ovamo jedna sekunda traje dve, fora hehe.
    onda sam nabacio jači net i nema problema.

7. ŠTOSI OBYRISO POST SELTIKE SAD IZGLEDA KO DA TRABUNJAM SAM SA SOBOM O NEČEMU ŠTO NE RAZUMEME!?!?

8. Kako da rešim problem kada mi se ovako isciganišu slova na fejsu?
    Windows mi se apdejtovo i sad sve se sjebalo nabijem ih na kurac.
    http://www.dodaj.rs/f/j/SY/4tQLGCul/asd.jpg

9. Koji si nub, koristiš njindonjs apdejt. Nek te sramota.

10. Ma samo govno se apdejtovalo kada sam ugasio.

11. pokušaj s hercažom monitora ili onim klirtajpom za font.

12. To ti sad u svim browserima ili samo u nekim? Samo na netu? Samo na fejsu?

13. Samo na fejsu. Kada skrolujem gore dole popravi se, onda spustim dole pa se opet pojebe. Na svim ostalim sajtovima je sve normalno.

14. Moguće da ti je stavio druge drajvere za grafičku, neke koje on misli da bi trebalo da imaš jer su tvoji bili matori pa ili nešto ne leže kako treba ili ti se nešto uspojebalo oko podešavanja. Proveri.

15. To što kaže grujan, skini firmver koji si dosad furao i sve kul. I obriši sedmicu, jebala te ona. Ikspe je k'o čaša.

16. Marveluše (vokativ!), Windows 7 je isto k'o čaša, jerbo imam ubačen SSD. Super brzo, djelić vrijedan ulaganja. Nou haaaard filingz.

17. odes na programe (add/ remove), cekiras ono da ti se vidi kad se sta apdejtovalo i pobrises apdejte od prije par dana.
    posle nadjes ona podesavanja za apdejt i saopstis mu fino da ne zelis da se on vise apdejtuje bez tvoje dozvole, jer ne umije on to fino da odradi.

18. Marvellous
    To što kaže grujan, skini firmver koji si dosad furao i sve kul. I obriši sedmicu, jebala te ona. Ikspe je k'o čaša.

Зар још има вас што својевољно фурате бајати икспе?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.