IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Зар још има вас што својевољно фурате бајати икспе?

Da bre, uzmite Win7 sa loaderom, rešite se bede.

2. Ja otkad instalirah sedmicu moj kompljutor više ne hrče.

3. meni sedmica kul, al mi se desavalo da mi neki apdejt zabudali neke fontove nedavno (ne znam sto im palo na pamet da popravljaju ono sto nije pokvareno)...

4. E viš, koleza ima jebadu sa sedmicom, slova su blago rečeno katastrofalna, dok kod mene na kršu od monitora i kršu od kompa savršeno normalno, iako smo istu instalirali. Bilo i kod njega dobro, sam se odjednom ujeba, nit drajveri novi ne pomogoše, nit klirtajp i sl.

5. Pa podesiš da ne skida apdejte koje nećeš.

6. Evo linka za ubrzanje Win7/čitaj: gašenje glupih servisa bez kojih sistem MOŽE raditi. Meni je pomoglo, ali ne očekujte da pc radi ko Enterprajz. Pažljivo pročitati, pa ondak činiti izmjene:

http://www.computingunleashed.com/speed-up-windows-7-ultimate-guide-to.html

7. http://www.sysprobs.com/language-bar-missing-vista-windows-7

Недавно сам реинсталирала седмицу, међутим имала сам мали проблем, није ми се појављивала иконица за језик у Таск бару, из разлога што сам брзински изгледа приликом инсталације изабрала само енглески језик, ево на овом линку горе је рјешење, метода број 2. А није било довољно само подесити у Контрол панелу.

Можда неком помогне, као што мени јесте.

8. Препоручујем CoolNovo да пробате који је јако сличан Хрому, само бољи, имате изнад Таск бара линију са неким корисним алатима, типа Screenshot, а посебно добро за брзо претраживање неке слике Search this image with Google (десним кликом на слику)

9. Ја имам једно питање, имам неки шугави Практица 1100З апарат, и сад неће лепо да се упали. Тј. упали се оно где могу да прегледам слике, али неће да упали функцију сликања... Има неко неку идеју шта би могло да буде?

10. највероватније нека врста квара

11. Па претпостављам, само што се то дешавало и раније, па сам га некако средио, али сам заборавио како. Па сам контао да можда још неко има искуства са таквим стварима лоло

12. Sasvim moguce da je i do slabih baterija.

13. Jel se izvlaci objektiv kada ga ukljucis ili ne?

14. Не верујем да је до батерија, пунио сам их цео дан...

Не извлачи се :/

15. Stavi druge baterije ipak da proveris?

16. Није до батерија. Управо сам вратио оне са почетка и прорадио је, сам од себе... Које говно јеботе...

17. Kurac samo od sebe, to je zahvaljujuci nasim savetima proradilo!

18. Наравно, поготово од рокијевог "то је квар" ололо

19. Kupio tablet u subotu, danas mi ispao sa visine od oko metar na poleđinu.

Od pada se isključio, ja ga uključim da testiram da l' radi, ekran lepo šljaka, multitač radi savršeno, zvučnici bez problema, pomislim ekstra i stavim ga u džep.
    Posle 15 minuta zakači mi džep torba (vrlo slab udarac) i tablet se isključi. Ja ga uključim i dok se pokreće ga tapnem po poleđini (vrlo slabo) i on se isključi. Primetim da je poleđina malo odvojena na jednom delu, vratim to na mesto, probam da uključim, neće. Dođem kući stavim ga na punjenje samo crn ekran.
    Android tablet, Nexus 7 32GB bez kartice.
    Nosim ga sutra da vidim da l' mi važi garancija, ali ako neko zna šta bi moglo da bude i da li može da se popravi i za koliko mogu da ga uvaljam ako mi ne važi garancija i ne može da se popravi?

20. Питај Кајзена да се мењате, има он тих таблета на кило.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.