Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ja radio i štedeo godinu dana za tih 260 evra a ti me zajebavaš.
Nema šanse da ti uvaže garanciju za mehanička oštećenja. Svaka ti čast kako si brzo uspeo da ga utucaš.
Сећам се кад сам пре сто година купио мп4 плејер. Онај зајебани што је имао видео клипове и тако те зајебанције на себи. Пукне оно стакло на екрану после непуних 24 часа. Јебеим мајку кинеску да им јебем.
Преврнуо сам пола интернета у потрази за јузернејмом и пасвордом за нод32 петицу. Раније сам увијек ишао на једну поуздану страницу гдје су били свакодневни апдејтови, али сад и они нешто говнају, нема ништа свјеже. Ево већ два сата тражим на све могуће начине, ал' прц. Ниједан ми не ради. Па ако има нека добра душа да ми пошаље неки да ферцера на пвт...
Мене је то јебало свакодневно па сам прешао на Аваст. Не знам где има тих пасворда јебо им пас мајку.
Има их на сваком ћошку ако већ имаш рецепт за тражење. Није проблем наћи, проблем је наћи а да ради.
Faco, ima 2 godine kako sam instalirao The Pendžers 7. Od tada sam sa NOD-om imao samo probleme i dizao sam sistem svako malo. Onda fino uradio isto što i jebač - okrenuo se Avastu i nikad nisam fasovao nikakvu poganu baju. Pozdrav iz kanabinoidnih močvara Mejdana!
Skinite program sa neta, zove se MiniNOD Login. On sam nalazi username i password sa skoro svih sajtova za to i piše pored svake šifre da li radi ili ne tako da ne moraš da kucaš sto puta jednu po jednu. Meni do sad nije nikad trebalo više od 5 minuta da produžim licencu.
Faco, imaš onaj BoxMara fix za Nod koji ti aktivira trial ključ za vjeki vjekov, pečuješ i nemaš više cimanja do reinstalacije, radi sa svim verzijama noda uključujući i ovu novu šesticu. Mogu ja da ti pošaljem ako ne možeš da nađeš.
Meni je nod32 bio grozan, prilikom uključivanja laptopa zaledi mi se ekran na WELCOME i stoji tako imam osjećaj pola sata, mada nisam nikad čekala, jedini način je bio da ugasim i ponovo upalim ga. Što je najgore kad sam ga izbrisala, ostalo je nekih repova, pa se nije odmah mogao instalirati Kasperski, pa sam morala da reinstaliram i repair nod32, da bih ga izbrisala do kraja, znam samo nikad više nod32.
Nešto si ti loše uradila, ja nikad nisam imao sličnih problema, niti mi je smetao ili usporavao dok radim nešto. Briše viruse sa svih fleški, blokira sumnjive internet strane i povremeno prijavi nekog trojanca. Avast mi je bio još brži i radio je lepo, nisam imao problema ni za update, ali brate mnogo je propuštao viruse, pa sam ga koristio u paru sa trojan remover-om. A Kasperski mi je usporavao kompjuter mnogo, tako da sam ga obrisao.
Проблем код НОД-а и још неких антивируса је што крекове игрица препознају као вирусе и бришу их, тако да од играња пирата нема ништа. Још један разлог зашто сам инсталирао Аваст.
Tri godine nemam antivirus. Kad su napravili Defender, instalirao, moja ledja vise ne bole. Nikada nikakav problem za to vreme nisam imao. Pre mi je kasperski stalno brisao krekove, prijavljivao hiljade nekih govana, a malo malo pa moram opet da dižem sistem. Prodjite se antivirusa, tesko smece...
@YeahBatch
Imaš opciju "exclusions" koja se namesti za manje od minut, uđeš samo i ubaciš fajl ili folder za koje nećeš da ih nod skenira i igraš normalno, ja to radim već godinama i nemam problema.
http://s20.postimage.org/7a70uop25/Untitled.jpg
Upravo tako. A dužnost antivirusa je da ti prijavi stvari kao što je keylogger, ako to ne uradi ne radi svoj posao kako treba. E sad, fajl koji ima takve stvari može da bude ispravan a i ne mora, ako si ti 100% siguran da je čist nije problem da mu kažeš da odjebe.
Nod jeste bio sranje ranije ali poslednjih 5-6 godina ima sasvim adekvatnu detekciju, ne smara mnogo i što je najbitnije možeš da ga krekuješ tako da više nemaš cimanja s njim, isto kao da si ga legalno kupio.
Је л' зна неко како да уравнотежим звук и видео, пошто звук касни неке три секунде... Цела јебена друга сезона Гејм оф троунза са закаснелим звуком ._.
trebalo bi da ima u vlc plejeru opcija da šiftuješ zvuk, znam da je u bs plejeru postojala
Burazer jebavao nesto po kompu i instalirao neke programe, i u mozili, pored tabova gore, pojavilo se neko search polje koje nikako ne mogu da uklonim. Ja mislim da je zbog tih nekih programa koje je instalirao, pa je ono automacki dodalo i search polje u browseru. Programi su izbrisani, ali ono govno i dalje stoji. Kako ja da uklonim to?
Reinstaliraj Mozilu ili jednostavno instaliraj Chrome.
Е, море и овде :)
Како да знам гдје треба формирати страни кључ кад повезујем у аксесу :)