Овака је ситуација, пре једно 2 месеца извадим ја батерију на живо такорећи, није хтео да се угаси лаптоп (мог'о сам и на дугме вероватно, ал' хтео нешто да видим испод батерије јебо ме кер), и после тога неће ђубре да сУпали, ја некако одрадим чекдиск преко инсталационог диска за седмицу, оправи га оно, ја после исформатирам цео хард јер ми је показивало неке појебане секторе (CrystalDiskInfo reko Current Pending Sector Count 15) и то га као поправи тад, није их више било. У суботу поподне ми искочи Виндоуз вели да ће хард да прсне ко пичка, бекапуј фајлове, ја одем ЛЕЈТР, угасим га касније, опет неће да супали, иста прича, ту му одрадим неке мађије и бога питај како, ал га оправим, сад ми опет показује Reallocated Sector Count чак 560, а лаптоп стар непуних 6 месеци, вероватно мора да се носи оним говнарима, ал ми треба сад, тако да не могу, шта мислите колко ће да издржи овако?
Сјеб'о си му хдд... То се десило и мом другу, међутим он га ево 4 године користи тако са тим лошим секторима, нема неких проблема због тога... Понекад га узјебе кад реинсталира, али добро.... :)
E 'vako, našao sam dve grafičke koje mi se svidjaju, i za koje imam novaca recimo.
U pitanju su GeForce GT 630, i GeForce GT 640.
GT 640 je 7830 dinara, dok je GT 640 9990 dinara. E sad, ima li ovde pametnih za ovo da kažu valja li se isprsiti još tih par hiljada više, ili nije toliko osetna razlika medju njima?
GT 640 je 7830 dinara, dok je GT 640 9990 dinara. E sad, ima li ovde pametnih za ovo da kažu valja li se isprsiti još tih par hiljada više, ili nije toliko osetna razlika medju njima?
Pa ono, jeftinija je čak i slabija od te što ti je crkla a skuplja je nešto malo jača.
Aman čoveče da li normalan si ti, ona što sam ti onda predložio je barem dvaput jača od gt640 a naginje da bude i triput i još za iste pare.
A gledao sam te druge zbog toga što može na rate, a realno frka mi je sa vremenom, jer jebeno ne mogu da zamislim sebe mesec dana da ne mogu ni jednu aplikaciju jebenu na kompu da pokrenem. Komp mi je, ono, esencijalna svakodnevna stvar. Sad posladoh tom liku što drži to tu karticu, pa ga pitah pošto je i ima li je. Ako bude kul cena tu, i bude moglo na rate, milina, na poniju sam.
e, imam kao neki kompjuter i to, ima nekih 500 giga memorije
e, od tih 500, slobodna su 2 gigabajta
a oko 350 mi zauzimaju ona bekap sranja, je l' mogu to da izbrišem?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ides na Start/Accessories/Command Prompt..
Tu kucas: dxdiag..
Izacice ti prozor jedan.. Ides na karticu: Display..
I tu ti pise..
držiš WINDOWS dugme na tastaturi i istovremeno stisneš R.
Ukucaš dxdiag i prelistaš, sve piše.
Ili tako.
Овака је ситуација, пре једно 2 месеца извадим ја батерију на живо такорећи, није хтео да се угаси лаптоп (мог'о сам и на дугме вероватно, ал' хтео нешто да видим испод батерије јебо ме кер), и после тога неће ђубре да сУпали, ја некако одрадим чекдиск преко инсталационог диска за седмицу, оправи га оно, ја после исформатирам цео хард јер ми је показивало неке појебане секторе (CrystalDiskInfo reko Current Pending Sector Count 15) и то га као поправи тад, није их више било. У суботу поподне ми искочи Виндоуз вели да ће хард да прсне ко пичка, бекапуј фајлове, ја одем ЛЕЈТР, угасим га касније, опет неће да супали, иста прича, ту му одрадим неке мађије и бога питај како, ал га оправим, сад ми опет показује Reallocated Sector Count чак 560, а лаптоп стар непуних 6 месеци, вероватно мора да се носи оним говнарима, ал ми треба сад, тако да не могу, шта мислите колко ће да издржи овако?
10, 9, 8...
Сјеб'о си му хдд... То се десило и мом другу, међутим он га ево 4 године користи тако са тим лошим секторима, нема неких проблема због тога... Понекад га узјебе кад реинсталира, али добро.... :)
Јебем му матер, нек потраје до јуна па га носим нек га држе до краја лета јебе ми се, у гаранцији је још 2 и по године, тако да не бринем...
E 'vako, našao sam dve grafičke koje mi se svidjaju, i za koje imam novaca recimo.
U pitanju su GeForce GT 630, i GeForce GT 640.
Kartica koja mi je na samrti je Geforce 8800 GTS.
Pa nek' neko baci sud, ako imade kakav.
Pa ono, jeftinija je čak i slabija od te što ti je crkla a skuplja je nešto malo jača.
Aman čoveče da li normalan si ti, ona što sam ti onda predložio je barem dvaput jača od gt640 a naginje da bude i triput i još za iste pare.
A gledao sam te druge zbog toga što može na rate, a realno frka mi je sa vremenom, jer jebeno ne mogu da zamislim sebe mesec dana da ne mogu ni jednu aplikaciju jebenu na kompu da pokrenem. Komp mi je, ono, esencijalna svakodnevna stvar. Sad posladoh tom liku što drži to tu karticu, pa ga pitah pošto je i ima li je. Ako bude kul cena tu, i bude moglo na rate, milina, na poniju sam.
Ne znam jel to za ovu temu ali...
koliko košta štampanje 500 nalepnica u koloru dimenzije 15*6 ?
Evo ti, kod ovih može na čekove do 12 rata bez kamate, preko kartice može i više, ali ako uzmeš na rate nemaš web popust.
http://pcpractic.rs/proizvodi/graficke-kartice/22407-msi-amd-radeon-7770-msi-1gbddr5dvihdmidp128bitr7770-pmd1gd5
Imaš malo jeftinije i powercolor ali msi daje godinu dana garancije više, isplati se 200 din razlike.
Ako ti je 11,5k bez tog popusta mnogo para reci pa da nađemo nešto slabije, mislio sam da uzimaš za keš.
e, imam kao neki kompjuter i to, ima nekih 500 giga memorije
e, od tih 500, slobodna su 2 gigabajta
a oko 350 mi zauzimaju ona bekap sranja, je l' mogu to da izbrišem?
Mozes, pa se javi na jadanju da vidimo da li sve radi kako valja.
enivan?
nesto da brises uskoro - moras.
nije mi jasno kako imas 350 giga bekapa. bakapi cega?
Mozes, pa se javi na jadanju da vidimo da li sve radi kako valja.
haha ♥
ne znam ni ja odakle 350 gigabajta, imala sam svašta na kompu, al pobrisala, al se napuni opet. jao, bože.
ozbiljno, mogu li da brišem? :/
briši
Ako su jehbačeve fotografije 'nudis verbis' što ti šalje na pvt - briši slobodno.
A koja bekap sranja mislis?
Mnogo je to da bude po Temp folderima...