Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
To sam i mislila, al se, debil, ne izrazih kako treba :)
Koliko je kod vas DDR3 memorija? Ovdje je cijena otišla na gore u tri lijepe.
Na oglasima nešto ispod 20€ za 4GB, 35 za 8GB. U radnjama 25 za 4, 45 za 8.
Ovdje je (kako koja) otprilike 50-60KM 4GB i to 1333 Mhz-a, a reče lik što je radi da je u januaru, februaru bila i 80% jeftinija no sad.
Ajd da pokrenem pitanje "Hladjenje kompa?" Kako vi to radite, sta imate od kulera i koje su opcije najbolje. Evo ja planiram da uzmem jedan 12x12cm i jedan 8x8cm, a mozda uzmem jos jedan 12x12cm samo da vidim da li ce moci da se uglavi i da li imam mesta na napajanju da prikljucim sve to.
Ništa ne radimo, jedan kuler od pre pešes godina. Redovno ga očistim i to je to.
e ćao
nisam gasila komp nekih 7 mjeseci i sad se pregrijava k'o nenormalan, bukvalno ne mogu da pipnem laptop kol'ko je vreo, iako ga držim na nekoj knjizi, pa ima prostora da vazduh cirkuliše, blaha, blaha
šta da mu radim? da počnem da gasim komp?
Ču šta je najbolje, nabaviš neku solidnu gvožđuriju s više mesta za ventilatore nego slobodnog lima, popuniš ih dvanaesticama ispod 1000rpm i vozi. Najbolje, ali uglavnom nepotrebno.
Svoju skalameriju hladim pretežno prirodnom konvekcijom, sve je našrafljeno na pozadinu od stola. Provetreno kao škotska muda a tiho kao kineska snajka.
Verovatno ti se nakupilo solidno ćebence unutra, nosi na benzinsku i produvaj kompresorom. Ako ne pomogne nosi negde da ga rastave i ljucki očiste.
Поштована, то је један врло комплексан проблем и постоји само једно решење. Ако пратите пажљиво кораке решићете ваш проблем у секунди. Идемо полако.
1) Рестартујте ваш рачунар.
2) Док се још није упалио стартап скрин притисните ф8
3) ф8 би вас требао увести у биос рачунара, ако не успијете рестартујте опет па притисните дел.
4) Ушли сте у биос, сад можете да ухватите принт скрин и да покажете како сте хакер.
5) Објавите то на фејс и рец'те како сте поправили лап топ.
6) Узмите што већи чекић, неки маљ ако је могуће и ударите лап топ 5-6 пута.
7) Баците га у оближњу ријеку - будите еко френдли.
8) Купите нови лап топ исти као и старии покажите својим друговима који сте акер и како сте поправили лап топ.
9) Уплатите ми на рачун 50 е јер сам вам дао успјешан туторијал.
Ако нешто није јасно обратите се у пвт.
bolan, nov laptop, nije on kriv što ga ja NIKAD ne gasim :D
znači, moram ga očistit
pu!
У случају да је лап топ нов и да је још под гаранцијом урадите следеће.
1)прикључите га на генратор да се прегрије и запали
2)однесите га у цркву и пријавите да је свети илија спуцо громом
3)ако црква то прогласи за чудо стећићете интерпоплуларну популарност јер је свети илија рокно гром у ваш комп.
4)добићете поправку бесплатно.
5)уплатите 55 евраљ за креативност
znači, moram ga očistit
pu!
Jebiga, mora laptop da se greje, neki se greju manje (više kad se nakupi pogani) a neki se greju mnogo i sami od sebe, zavisi šta ima unutra i kako mu je rešeno hlađenje. Zimi je mnogo zgodno, staviš na kolena pa ti greje noge, kao što su nekad držali dugodlake pse. A s obzirom da si ga kupila u oktobru, jelte, leto još nije ni imao prilike da okusi.
otkud ti to da sam ga kupila u oktobru?
:D
ima godinu dana i 2 mjeseca :D
A, pa vidim 'sedam meseci nije gašen' pretpostavio sam da to znači 'otkad je kupljen'.
Pretpostavke su zlo, biće propast sveta.
Dakle ovako...Posto nisam imao po difoltu mesto za kuler od 12cm morao sam da uposlim znanje diplomiranog majstora (automehanicar sa primesom autolimara) i da iz moje radionice izadje ovo cudo...Vama je to mozda smesno, ali ja sam to morao da uradim.
http://i.imgur.com/WO04cEl.png
Prokletsvo preposlednjeg posta
Zna neko kako se zove igrica koja je slična splinter cell-u samo što se ovde sve dešava po u nekim planinama gde šiba žešća zima. Imaš i misiju kad voziš motorne sanke pa izbegavaš provalije.
Pa nije smešno, što bi bilo, samo nemoj posle te slike da se nadaš da će iko odavde da ti dovozi kola da im radiš lim. Mislim, znam da kažu da ne postoji dobra i loša reklama al ipak...
I ako ti je to bočna stranica bolje je da ga okreneš da ubacuje vazduh, ili bi čak bilo najbolje da nisi probijao bočnu već gornju, ventilator na bočnoj stranici ti je kao spojler na jugiću, malo ti pomogne a malo vala i odmogne. Možeš da dodaš grafici malo vazduha ako je kritično ali ti globalno sjebe protok, naravno ako je prethodno uopšte imao ikakvog smisla, naprave ljudi kojekakav urnebes u kućištu.
Ma nisam autolimar po struci (nekoliko puta na praksi savijali i sekli limove pa sam tu pokupio nesto). A za ovo bolje da ne pricam sta sam sve radio da bi iseko posto deda odneo brusilicu u selo...
Realno, ali bar ti je savest mirna.
Najgore isecena stranica koju sam u zivotu video. Ako je deda odneo brusilicu, mogao si sacekati da je vrati, ili pozajmiti drugu. Plus sto je bocni ventilator najbeskorisniji od svih ventilatora u kucistu. Prednja 12" koja ubacuje vazduh je majka svakog hladjenja kucista. Otac je ventilator na vrhu koji izbacuje vazduh.
http://ninite.com/
Mislim da je neki Call of Duty, ne mogu da setim koji, verovatno Modern Warfare.
Ma jok, ovde nema pucnjave, moraš da se kriješ, da ih ubijaš jednog po jednog.