Ваше мишљење о музици

1. Ovaj altbanovanogkralja ne zna šta priča.
    Da nisu i tebi sipali neku drogu u piće? Ti tvoji mentalci mislim...svi su oni narkomani.
    Šta je ako nije dranje? Dođe i kaže "AAAAAAAAAARGFHSDHFGSDGSD". Ko normalan može to da sluša? Ccc...

2. Свака музика ваља, само публика не ваља.

3. Memba B - Па ово је тек бламажа Срби а пјевају на енглеском .. драги боже ове треба за муда објесити срамим се овога .
    А ЕДИИ ОБЈАСНИЈО

4. ne ne ne. ne možeš muziku da deliš na pravce i žanre, već samo na DOBRU I LOŠU. na onu koja inspiriše, pokreće, dira, pomera, razbija, objašnjava, jebe, ispunjava... i onu koja je go kurac, koja je neinspirativna, dosadna, otrcana, prozaična, neinventivna, itd...

5. Е волим овог Тому к'о да ми је брат рођени, сада одо отворити ЈЕЛЕНКА и напит' се иако постим ололол

6. i onu koja je go kurac, koja je neinspirativna, dosadna, otrcana, prozaična, neinventivna, itd...

Da, kao rokeri i metalika.

7. Ja preferiram rok inače, al slušam i metal, i svaku jebenu reč razumem i uopšte ne slušam metal bendove u kojima je cela pesma dranje. Inače Dr Janković je čini mi se hard metalac, pa nek vam on objasni a verujem da ima dobro objašnjenje.
    I takođe jako mi idu na kurac žanrovi muzike čija se muzika pravi preko kompjuterskih programa, bez ikakvih instrumenata, tipa psytrance, house, hardbass neki novi...
    Šta ti slušaš Eddie, zanima me, da pokušam da saosećam sa tobom?

8. лемаја ајд признај да и тебе ТОМА Здравковић испуњава када га слушаш, признај и пола ти се прашта.

9. toma zdravković? boooože robo, pa naravno! ;))))

edit: pa neću valjda u kafani da slušam dejana cukića!?

10. Ma tebi nema pomoći, altban. A ti hard metalci, oni mogu to da slušaju samo zbog droge koja im pomaže. Ima tu efekata raznih. Vidiš boje i sve i možeš da slušaš hard metal.

Evo, braća Rusi objasnili.
    http://www.youtube.com/watch?v=Ix22PEgAHnI

11. По мени треба укинути сваку могућност да се на балкану гледају и скидају снимци и пјесме МЕТАЛ РОК И ТЕ ГЛУПОСТИ И СВЕ ОСТАЛЕ СТРАНЕ МУЗИКЕ, да народ само слуша Тому Здравковића и Синана Сакића да добијемо неки музички правац.
    Е Да нисам вас питао да ли слушате Бају Малог Нинџу?

12. NINDŽA MI POMAŽE NOĆIMA

13. altbanovanogkralja
    Матори, они те само ложе помало :)

Иначе, што се мене тиче, што се тиче подправаца који укључују дрљање по гитарама, слушам скоро све од Џо Кокера до Дајинг Фитуса. А, опет, јако волим блуз (онај изворни, а и овај више ''електрични''), џез и Сид Берета (искрено, он је жанр за себе).
    А такође, волим старе народњаке и крајишнике. Да, крајишнике. Зато што ми увек поправе дан.

Оно што ми делује лоше, од тога само окрећем главу, или окрећем на зајебанцију. Не треба се одрицати слушања добре музике само због неколицине позера којима то служи да се истичу у друштву.

14. Мајка Русија ♥

15. Не треба се одрицати слушања добре музике само због неколицине позера којима то служи да се истичу у друштву.

објаснијо ово покушавам да кажем али нисам нашао праве ријечи.
    Ал' реално немош слушати страну музику када имамо домаћу. хело

16. Imaš pravo robokape - zajebi Zapad !
    Samo renessiance !
    http://www.youtube.com/watch?v=YsyzRFqzwL8

17. Ajde vi drugari što ne znate da beknete engleski i što komentujete na Džejevim klipovima da vam duguje jetru razmislite malo o čemu pričate.
    Prvo Eddie, metalika je bend a ne pravac u muzici, i to jako kvalitetan bend. A pošto ne znaš da bekneš engleski ili uopšte nikad nisi poslušao rok, metal pesmu nego ti je drugar tzWiijjaa rekao da se deru i da su jajare preporučio bih ti da ukucaš neku metalikinu pesmu na guglu i ukucaš lyrics, i pošto verovatno ne znaš engleski da odeš na gugl translate i prevedeš, pa možda uspeš da shvatiš nešto od nekvailtetnog prevoda. Ne bih da komentujem to što slušaš Tomu Zdravkovića, ajde da kažemo da je on oldskul narodnjak, legenda srpske narodne muzike. Takođe jako bih ti bio zahvalan ako bi mi odgovorio na visokouman tekst pesme koji si gore okačio, hardbass pesme, il i bilo koje psy, house pesme. Takođe voleo bih da mi nađeš glup tekst neke rok ili metal pesme ali od najpoznatijih bendova, jer svako može da se predstavi kao rok i metal bend i da napravi sranje.

18. али ипак је слушају
    је л мисле да су кул

Је л' није исто што и јер.

А сада ми тачно појасни која је поента теме, односно шта тачно требам да напишем?

19. Prvo Eddie, metalika je bend a ne pravac u muzici, i to jako kvalitetan bend.

Ко те то слаг'о да је Металика бенд?
    Секта, бре!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.