Ко последњи последњик (117)

1. ima i toga... ne damo se... ali večeras svi nešto šturnuše zarano, a i tamo na onoj temi blejača nema nikoga

2. đe si KIKO? e KREŠEŠ li šta?

3. Pa definisao broj puta koliko je... :)

4. Iskreno, Staklena, bilo je samo jednom. Nije imala vremena. :)

5. E, gde ćete za 1. maj? Jako sam dosadna i svakog to pitam, valjda samo zato da bih se pohvalila da ću tad biti na Paliću. :)

6. Ja nisam ništa planirao. Ja nikad ništa ne planiram.

7. vjerovatno na balkani... to je jezero pored mrkonjića, za neupućene... gore bacimo ražanj svake godine i ne bi bilo dobro da se promaši... osim ako ne padne kiša, onda roštilj kod nečije kuće :D

tako sam i ja pitao ko je imao najjače jaje za vaskrs da bih se pohvallio kako sam ja jednim razbio 14 komada, al cvrc... to nikog nije zanimalo.... eto rek'o sam :)

8. Ja opet poslednji.

9. Da jbt, valjda neće biti kiše...

10. a ti stakleno ideš na kampovanje ili samo jedan dan?

malo sutra kiko... ti vjerovatno KREŠEŠ, ali ja definitivno POBJEĐUJEM

11. 2 dana valjda, imaćemo smeštaj u nekoj vikendici. Nisam ja za kampovanje, previše sam svilena za takve stvari. :)

12. Imam samo ovo da kažem: ko ne jebe za 1. maj taj nema pojma!

13. Вала баш.....

14. Laki je moj čo'ek!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.