Prijava

Изнад мене се води рат ! Мама вс Доје деце гађају се ,вичу,плачу ,једном ће и да запуцају!

JA sam komšija iznad, i ja jebem!

Pre tri sata probudio me je komšija koji isključivo ujutru mora da testeriše drva, a ja se vratio sa uranka, 48 sati nisam spavao, i samo legnem, i kreće RŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽ A u pičku materinu...

Gospođo iz stana broj 10. ukoliko imate nameru sada da dođete na ovu temu i svašta kažete i ukoliko znate šta je koNpjuter i kako to funkcioniše, da vam se u napred izvinim za:
- sva raspremanja stana nedeljom ujutru od 7 uz Prodidži pojačan do kraja, kako bih lepo čula sve i pored usisivača.
- sve neprospavane noći. Jebiga glasna sam, ako me razumete.
- za svaki utorak i sredu kada se igrala Liga Šampiona.
- za sve vikende kada je igrao Mančester.
- za sve utakmice reprezentacije.
- za svaki 18. januar i svetog Arhandjela Mihaila.
- za sva trčanja u 11 uveče na traci.
- za sva evoluciranja uspomena kada sam pevala u horu.
- za svaku subotu ujutru kada sam eventualnu mamurnost ili neispavanost rešavala salsom, regetonom, rumbom, sambom i kada vam se činilo da se iznad vas snima Prljavi Ples 3 - Jutra Havane.
- za svako vrištanje kada bi mi neka karakondžula u vidu neindentifikovanog letećeg insektnog objekta uletela kroz prozor jer nisam spustila mrežicu.

Oprostite, zvaću vas jednom prilikom na kafu,
s ljubavlju vaša 13A

ГОСПОЂО ИЗ СТАНА 17 ПРЕСТАНИТЕ ДА СЕ БАВИТЕ ФЕНГ ШУИЈЕМ И ДА ПРЕМЕШТАТЕ НАМЕШТАЈ СВАКОГ ДАНА ОД 07:00 ДО 00:00!

Aj, da ne bude da sam ja uvijek dolje. Bio sam i ja jednom gore. A stan ispod mene predsednica kućnog savjeta. Preko dana ona čuva unuka, ali sam mislio da je to neka mješavina magareta, majmunčeta, praseta, kera i lemura, jer je proizvodio svakakve zvukove dok ga je ona ganjala po stanu i lemala. I nikad nije htio da jede, nego krene da se bleči kao stoka, a ja odozgo kontam, jebo te, baci gore, ima nas gladnih.
Za galamu po noći smo bili zaduženi ja i moja 3 cimera. Pijanke skoro svako veče, a kroz stan se prolazilo kao kroz autobusku stanicu. PES je bio uključen nekih 3-4 mjeseca, bez gašenja kompjutera, samo su se ljudi mijenjali, a uz to naravno ide i galama, psovanje, lupanje skakanje... Žurke su bile malo rijeđe, možda svakih mjesec dana, i naravno policajci su nam dolazili tek poslije 1 sat. Jednom su okasnili pa su pokucali oko pola 5, mi smo se već prepali da je našu komšinicu ispod strefila srčka, ali obradovala nas je sa patrolom :) Žao mi je što nisam još malo bio komšija odozgo toj staroj aždaji. Ponekad mi fali ono lupkanje viljuškom u 22:00h, da joj kažem odjebi, neću da smanjim.

moj komšija je pre tri dana kosio travu, probudio me umilni zvuk kosačice, opsovala sam ga u sebi, a on jadnik sutradan umreo.

Ja imam dve kuje raspale pored.

- sve neprospavane noći. Jebiga glasna sam, ako me razumete.

Ovo mi se sviđa.

Komsija iznad nek mu je sa srecom i nek se izivljava, ionako ce on ispod prije mene. Tako da moze opusteno da uziva jos koju godinu sto mu ostalo. Zemljace, ni tumor da te promijeni! Aj uzdravlje i zivio!

Ma kidaaaj....hahaha
Prskaj po komsiluku!!!

До пре пар година целодневно трупкање и падање тешких ствари, и брђанско довикивање кроз стан од 50 квадрата, садржаја типа "Мааамаааа, знаш КОЛКО сам говно искакио!!!". Сад само трупкање и беба која плаче, упристојили су се.

Два спрата изнад симпатична вршњакиња, повремено одврне неку комерцијалу па све чујем док сам близу купатила.

Ипак су комшије са истог спрата најгоре.

u što sam ja imao košiju,,,svaka mu čast...

komšija jebac

Ja živim na hacijendi, bole me baš kurac. Niko mi ne smeta, a ne smeta nikome ni kad ja odvrnem Zorana Gajića.

Do jaja je na hacijendi. Svakom bih preporučio.

Moja komsinica iznad je najkul osoba na svetu, ona kao da levitira Nikada je ne cujemo kako hoda (ili pada kada se saplete), a to se ne bi moglo reci kada je prvi put pogledate. Kada mi dodje bakuta, ona je obavezno odvede kod sebe na kafu i ostavi mi , bezmalo, dva sata slobodna za odvaljivanje muzike, ili sta god mi padne na pamet.... Takodje cesto donese one njene "orgazam dok ih jedem" kolace sa zutim filom. Stavise, kad prostrem ves (jednom u 200 godina) ona stavi kod sebe neki zastitni najlon, da mi neiscedjeni ves one kravetine sa 5 sprata ne bi upropastio gacice. Mislim da ima jos mnogo razloga zasto gotivim svoju komsinicu iznad, ali mislim da je i ovo dovoljno.:)

Ja sam na zadnjem spratu, tako da meni niko ne skače po glavi, al ja skačem drugima. Pošto mi se ne da instalirati drajvere za skener, će vam prepišem obavještenje od riječi do riječi, sa sve štamparskim greškama, što se poslije srpske n.g. pojavilo na ulaznim vratima. Inače kolege su se oko 5,6 ujutro zaglavile u liftu koji se inače zaglavljuje non stop, a lik zadužen za liftove nije htjeo da ih pusti, srao je nešto u fazonu ko vam je kriv što slavite taj praznik (on ga ne slavi, Musliman je - nije problem što je Musliman već što se stalno čupa na tu spiku). Ja sam mu jebala sve po spisku jer nije htjeo da ih pusti, a znao je da su unutra. Obavještenje glasi:

-SASTANAK-
DANA 15-01.2010 GOD U 18:00 (malo se zajebao, bilo je 6 ujutro, a ne naveče)
- FIZIČKI NAPAD NA, MEHDIĆ ASIMA OD STRANE, ČALOVIČKE SANELE, I GRUPE HULIGANA, PSOVKE VREĐENJA. -
-UNIŠTENJE, I DEMOLIRANJE LIFTOVA.-
-UZNEMIRANJE STANARA ZGRADE.
MOLE SE STANARI ZGRADE DA OBAVEZNO, PRISUST-
VUJU STASTANKU. KAKO BI SE RIJEŠILA OOA PITANJA. -
U PRAVNI ODBOR E.V.S

Ps:Ja sam, između ostalog Selena Ćalović, a ne Sanela Čalovič.

Mislim da ima jos mnogo razloga zasto gotivim svoju komsinicu iznad, ali mislim da je i ovo dovoljno.:)

Ko je to nama skoro čitao svoje "Moj drugar iz klupe" sastave iz osnovne? Bući buć!

Па добро бре комшије, имате по 50 година а играте кликере или шта то већ бацате по цео дан по кући маму ли вам је*ем ненормалну!! И купите нову машину, леба вам, учествоваћу вам и ја ако треба, ова вам тандрче као бесна.

@Tulumbac, tako je i zamisljeno....

Ja živim u normalnoj kući (prizemna, onako prava ona sremačka s zidom od po'metra).
Imamo par komšija s kojima se odlično slažemo, jer su super ljudi.
Al ima i par nevidjenih smradova.
Znači kad je sezona ovih poljoprivrednih radova, svako jebeno jutro traktori se pale u pola 4 i zuje jedno pola sata-sat tu.Valjda melju kuruze, ječam, šta li već.Normalno, parkiraju mi prikolice i prikolice đubreta ispred kuće, ceo kraj usmrdeše.Pre su parkirali i kola kod nas na ćupriji, jer Bože moj, njihova je stalno zauzeta, sva sreća pa je ćale intervenisao jednom kad nije mogao d'izađe, a morao je hitno da ide negde.
I posle te intervencije se posvadjasmo na krv i nož.Baba od prekoputa se pali na vračanje i te gluposti, gledam je pre par meseci, izlazi iz njihove kapije i preskače moj kanal ko nindža, nosi nešto u rukama, neki kurac zamotan u papir (neko bilje, jebemliga, nisam smeo da diram, ko zna kakav je to otrov) i kao baca to ispred u bašticu i bega prema svojoj kući...To radi u koaliciji s još jednom babom, koja nije normalna, kao ima neku bioenergiju, pičkematerine.A ta bioenergična baba sadi marihuanu u plasteniku (ne znam za ovu godinu, ali prošle je sigurno sadila, ja vido.).Ali nećemo da drukamo, pomlatili bi nas ko zečeve a nemam nekog oružja u kući da mogu d'ubijem.Pola kraja zna za to.