Како сте сазнали да сте продукт сношаја између ћалета и кеве?

1. осим што сам једну питао да ли храна пада беби на главу док она једе, ето то је то.

Значи нисам једини који је ово мислио. :)

2. Мени рек'о старији буразер

I meni isto, imao sam oko 4-5 godina lololo

3. Ja sam sam skontao, ali tek sa 11. Nisam bio baš bistro dete.

4. Ja sam pricao da me je rodio deda xD
    Al bez rodi itd. Skapiro, jbg, pametno sam dete O:)

5. прошле недеље, кад сам видео једног чику и једну тету како то раде у филмовима

6. Иначе негде у трећем основне можда и пре поведе се нека дискусија на тему бебе доносе роде, сребреница није геноцид тако нешто....елем слушам ја онако млад начитан,нагледан како кењају о љубљењу,о грљењу о спавању заједно,како бамбија мама исрала и тако то... И моје питање је било како те кева храни шта она једе и теби падају отпаци у простор величине балона одмењске воде? мсм прву јебачину сам одгледао на касети давно давно, порнић се звао Гужење по Будимпешти или Први пут у чмар 4 није битно.... Иоле нормалан родитељ ће ти једног тренутка то објаснити,знам да моји мени нису трпали таква срања о родама,деда мразевима...да сам псовао са три четри и знао шта је курац,пичка,карање,јебање.... Мислим да тим причама заглупљују децу...Временом ће сама сазрети и можеш да им објасниш а до тад прича.... бата и сека се воле,љубе,спавају и кад се ожене онда реше да направе дете,балбалбалба мама и тата спавали заједно,мама има то ,тата то ,ради по принципу курац у пичку и ћао

офтопик: Иначе у току овакве дискусије у основној учитељица је попиздела на друга и рекла му да је усвојен, на шта је овај полудео и пребацио се у друго одељење али су га сва деца зајебавала након тога...Причао ми је после како су му његови објаснили зашто је усвојен типа ти си био посебан,једини од свих,леп џа бу... што је исто јебено можда чак и јебеније од сељачке дискусије спавао сам у пичку и тебе мајка исрала са све плацентом и литром крви и угрушака док је доктор тупим маказама секо врпцу ко врзину око куће

7. Matera mi je oduvjek govorila da me posrala.

8. Имам трип да сам одувек знао праву истину!

9. Ja sam skontao tek nakon što sam napravio prvo dete jednoj ribi.

A sad ozbiljno. Kapiram da nikad nisam ni verovao u rode, kupusare i pičke materine. Znao sam da majke rađaju decu, samo se ne sećam kako sam saznao da ne postoji bezgrešno začeće i kako to sve ide. Nemam pojma.

10. Ja nisam ni saznao... Šta produkt? Šta snošaj? Ništa mi nije jasno...

11. Ja nisam ni saznao... Šta produkt? Šta snošaj? Ništa mi nije jasno...

taslačenje u čku

12. taslačenje u čku

Победа! :Д

13. pljunuta majka uglavnom fizički,karakterno ćale,
    nikada nisam ni sumnjala kako smućasta soy,
    niti je bilo priče o tome,znalo se da sam njiuva.
    rode,pčele i to,najn.deda mraz nije postojao ič također.

14. Meni su u ruke tutnuli knjigu "Kobajagi, donela te roda".

15. znaci tako sam nastao :O

16. Simpatičan nekropost, sviđa mi se tema :)

Elem, kao da sam od uvek znao. Prilično sam siguran da sam uvek znao da me je mama rodila i kako to već ide. Objašnjenje je valjda išlo u fazonu "Kada se mama i tata mnogo vole, u maminom stomaku se pojavi beba".

Ali za snošaj ipak nisam, sećam se tačno da su u vrtiću deca pominjala reč "seks" i smejala se, a ja nisam imao blagog pojma šta je to. Mislim da sam još sa 2-3 godine, u vrtiću, video kako izgleda piša od neke devojčice i ta razlika mi se urezala. I u nekom trenutku sam, na tv-u, video neku erotsku scenu i shvatio delimično zašto se oni goli dodiruju.
    A onda sam, nekako, postepeno postao svestan da mi je sve već jasno. 6 ili 7 godina, po mojoj proceni :)

17. Neki naši prijatelji su detetu od 5-6 godina "objasnili" odakle potiče i to. Vele oni detetu "Odakle si se ono rodila, je li iz piiiceee, je li tako?"

piiiceee

Hahah, koji transfer blama doživim tad, koja glupost, jbt, kaži lepo "iz mamine pi*čke".

18. Ja pitala ćaleta odakle dolaze bebe, kad sam imala možda šest godina.. I on mi objasnio otprilike, da ćale stavi seme u mamin stomak, nešto na taj fazon. I dalje mi nije bilo jasno šta je tačno seks, to sam ukapirala u trećem razredu, uglavnom iz Bravo-a, moja starija sestra kupovala te novine i tu je bilo stvarno fino objašnjeno.

19. Ja pitala ćaleta odakle dolaze bebe, kad sam imala
    možda šest godina

Jao, nije ti valjda pokazao?!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.