Ceo svemir je crna rupa nekog drugog svemira u sestoj dimenziji

1. Ako je tako, onda postoji sve što zamislimo, samo u nekoj xxxxxxxx dimenziji

2. onda je zivo secanje.nisam pristalica toga da je covek ziv dok ga pamte.a svemir niko nikad nece moci da objasni,

3. To me podsetilo na onu bolesnu epizodu South parka, kad su likovi iz snova živeli u nekom sopstvenom svetu.. mislim da je neka epizoda iz 2-3 dela, jebem li ga, zaboravih kako se zove i iz koje je sezone :-)

4. labokv, slažem se sa tobom

5. a tvrdim da smisao ljudskog postojanja uopste nije otkrivanje, objasnjenje svemira.to je tako kako je i ljudsko znanje je nebitno

6. Životinje npr. one vreme koriste da bi živele svoj život, dok se ljudi mešaju u sve pritom zanemarujući svoj život i dragoceno vreme

7. bas tako.zivotinje zive pravilno.msm sta cemo mi sa svim znanjem, kao da ce ako nekad otkrijemo sve o svemiru nesto is svemira da nam kaze.you win.

8. kao sad imamo veliko znanje a 70% ljudi je sirotinja

9. Compared with the overall internet population, Vukajlija.com's audience tends to be low-income; it also appeals more to childless men under the age of 35 who have no postgraduate education and browse from home.

10. we don't need no education

11. labokv,potpuno se slažem, životinje u prirodi lepo žive, imaju svoje krdo, jato, čopor u odnosu na ljude, koji imaju jezik, pripadnost nekoj grupi, nacionalnost(a ista smo rasa).....previše toga nas deli....

12. Kad ne možemo da se složimo oko neke male stvari, kako ćemo svet da menjamo ?!

13. ma izumrecemo ko vrsta samo je pitanje vremena.evo vec sad sta smo uradili od planete, jul mesec svaki dan kisa.da ne znam da je jul mislio bi da je novembar

14. Ja mislim da je HAARP, zašto stvaraju takve naprave pa uništavamo sami sebe

15. Ima neka čuda, neki orgoni, i orgonski topovi, kao protiv negativne nergije(usmere se ka tamnim oblacima i raziđu ih), sigurno ima nešto u tome, a čovek kao vrsta je na planeti tek par hiljada godina i već je uništio planetu, dok su dinosaurusi MILIONIMA godina hodali ovom planetom i nisu je promenili.

16. haha milionima godina, zemlja je tek oko 6k godina stara koji bre milioni ko je to utvrdio

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.