Star Wars

1. Nego šta! Primetih da nema posebnu temu, pa da ispravim korekciju.
    Čuo sam da će digitalno preraditi svih 6 epizoda i pustiti ih u bioskope u 3D verziji. Dobra ili loša stvar? Meni lično svo to 3D drndanje mnogo ide na nerve.

2. Mene nervira to stalno drndanje serijala da bi se iscedila kinta ko voda iz suve drenovače...

3. Samo da ne urade rimejk prve trilogije i sve će biti u redu. Zinulo dupe za pare gopson Lukasu malčice.

4. Ne mogu se tek tako kurave platiti...

5. Džaba d snow hut :)

6. Ima tema već (LOL otvorio, podforum Razno).

7. Ja sam čuo za priču da ga prerađuju u 3D da bi skupili lovu za treću trilogju

8. Šta ? Neće valjda vaskrsnuti Palapatina ?

9. U stripu ga jesu vaskrsli .Premda sam takođe čuo da će treću trilogiju da ubace između ove dve, ali to bi bilo preterivanje.

http://starwars.wikia.com/wiki/Main_Page ima š'a oćeš. Zanimljivo štivo.

10. Ma znam kako ide dalje priča, nego što se muče više sa Palpatinom i rođacima Luka Skajvalkera - nek' ostave više fražizu da živi u miru...

11. Bilo bi do jaja da odrade dešavanja iz KOTOR-a, koj kurac dalje razglabaju to.

12. Pa pazi - više im se isplati da nastavljaju sa polupoznatim likovima (npr. - Anakin Solo, Hanov sin đedaj), jerbo im je svaki oftopik(npr. - The Ewok Adventures) propao.

13. Jel' neko zna šta će biti sa onom Anakinovom učenicom, zgodnom malom vanzemaljkom ?

14. Pa u kurac LOL, gde otvori u razno. Alal ti vera. Ja tražim u filmove i vidim nema ništa. Dobro ga nisi stavio pod Komšiluk.

15. Jel zna neko slučajno gde ima online stripovi ovog novog serijala Star Wars Legacy?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.