Prijava

Ja mislim da je on genije, trolcina zato ga i gotivim, mislim da je trebalo da prenose sudjenje umesto farme, imalo bi smisla gledati tv.

Gledaj to ovako. Neke su glupe, i to stoji. Ja sam samo jedan element u ovom ekosistemu. Računaj da ja imam potrebu da otvaram teme jer nemam pametnija posla. To je moja uloga. Barem ja lično nikoga ne vrijeđam, niti napušavam. Kome se teme ne sviđaju ne mora na njima biti. Lično mislim da bar 50% tog napušavanja dolazi od toga što nekome smetaju teme koje se otvaraju. Evo ti možeš otvoriti 100 tema, meni neće smetati. One koje me budu interesovale na njima ću učestvovati, ostale ću ignorisati i kraj priče. Shvatam i to da nekad pretjeram, ali jebiga, jače od mene. Mislim da se više stvorila neka fama o tome koliko ja tema otvaram, nego što je njihov broj zaista toliko veliki.

Cetotaph ako tebe ne zanima neka tema jebeno je preskoci nemoras doci da seres na nju cim ti se ne svidja zato ne postoji jedna tema nego 10 000...

Ценотафе, не зезај се с Јовичићем. Ош се оклизнеш о банану?!

E vjeruj mi da sam zaista bio inspirisan Šekijem kad sam ovaj gore odgovor sročio. GM čitaš me ko bukvar, svaka čast! :)

Evo vidiš BBB je osjetio potrebu da meni kaže da sam serator jer sam prokomentarisao temu.Jednostavno ovakve teme podstiču na napušavanje jer tjeraju ljude da stanu na jednu stranu.Volimo Šešelja-Ne volimo Šešelja.Volimo karfiol-Ne volimo karfiol.Da su ovde svi zreli i da poštuju jedni druge dali bi komentar bez rasprave sa drugim članovima, ali ne nisu.

Tema uopšte nije bila Šeki ZA ili PROTIV, već da se raspravi o njemu kao o nekom interesantnom fenomenu. Jer on je zaista fenomen. Čudna pojava. Biće. Ne znam kako da ga nazovem. Mislim da sigurno ima neki poremećaj ličnosti, ali je možda medicina/psihijatrija danas još uvijek na isuviše niskom stepenu razvoja da mu da ispravnu dijagnozu :)

Dakle, nije mi uopšte bio cilj napušavanje.

Ценотафе, бре! Не чачкај мечку.
Едукативни видео:
http://www.youtube.com/watch?v=sPCgVNJN3sw

Da su ovde svi zreli i da poštuju jedni druge dali bi komentar bez rasprave sa drugim članovima, ali ne nisu.

I kakve sad to ima veze sa mnom. Krivo vam je što vas poštujem više nego što zaslužujete i što se nadam da se nećete napušavati, a to uporno činite?

Ко је кога напушавао? Била је скроз мирна тема. Без много мозга, али мирна. Свашта.

Jer on je zaista fenomen.

Potpuno nezanimljiva osoba.Postoji masa ovakvih kretena samo je on nekako postao poznat.
Al eto banana.

GM ti si mene napušavao. :)

ГЕНИЈЕ, ЈЕБЕНИ ГЕНИЈЕ!!!! Животна жеља ми је да упознам тог човјека, он је легенда, једноставно га обожавам...

Potpuno nezanimljiva osoba.Postoji masa ovakvih kretena samo je on nekako postao poznat.
Al eto banana.

Za njega vala možeš sve reći, ali da je nezanimljiv, to nikako. Sereš brate, rušiš snješka bez potrebe.

pazi, da voli Srbiju, voli je...to ne može niko da ospori. E sad, dal je voli na ispravan ili neispravan način...to već može svako da da svoje subjektivno mišljenje.

GM ti si mene napušavao. :)

А јеботе, да сам знао да ћу толико да вас повредим, ћутао бих. Испричавам се.

Srbi su nebeski narrod bla bla govna muslimanska bla bla amerićka zavjera bla bla...
Ovo mogu slušati i od Žare ispred dragstora.

ma samo kažem, nije problem. ne znam kome smetaju ovakve teme, meni smetaju teme iz off topic foruma, ali ja tamo ne idem da kritikujem onog ko ih otvori jer se meni ne sviđaju, nekome se to dopada i ja to poštujem.

Dobro brate, ja sam i sam rekao da je njegova ideologija zastarjela i nerealna, i upravo zato mi je to sve i čudno, jer ga držim za inteligentnog čovjeka.
Osim toga, čovjek ima harizmu i zanimljiv je lik, uveseljava narod. Mislim da je najbliži opisu nekog tipa psihopate, ali i psihopate mogu biti zanimljivi.

Ipak mislim da u duši nije loš čovjek.