Prijava

Objasnio sam na prethodnoj strani šta je etnogeneza - u najkraćem, proces nastanka nekog naroda.

ma petre ne radim ja to zbog sebe, nego mislim da za neke stvari verovatno nisam u pravu, jer ja u kući imam napradnjake (ili radikale jebem li ga), pa sam sve što me zanima video na internetu jer kad bih slušao samo šta mi ćale i keva govore, sad bih molio da se vrati šešelj i psovao amere, hrvate i muslmane po celi dan. :)

Pa dobro je to Kami sto ne dozvoljavas da ti pune glavu, ali takodje ne smes ni da dozvolis sebi da teras potpunu kontru samo da ne bi bio kao oni nego da uvatis neku sredinu i nadjes svoje misljenje, a ne da odma prihvatis nesto sto si procitao ili odgledao kao istinu :)
Sad sam se i ja israo, al kontam da sam upravu.

Јеботе, не знате шта је етногенеза, ал имате мишљење о свему и свашему...

koje malograđanstvo.....a i trebao si da primetiš dozu sarkazma u mom komentaru. Al reč svakako zvuči čudno i nesvakidašnje, iako je očigledno šta bi ona mogla da znači otprilike...

pa tako i treba murinjo, da imaš svoje mišljenje, to je pozitivno.
al prvo nauči šta je etnogeneza.

Ој Србијо мајко, Божија је воља, водиће те Војвода из Поповог Поља.

Ој, Шешељу, ој Шешељу, српски спаситељу

Што кажу, мишљења су као шупци. Свако их има. Чак и они који не знају шта је етногенеза.
Тако да, Знамурињо, прво научи шта је етногенеза, издигни се изнад просека. И то обавезно преко интернета. На интернету је истина.

Nešto sedmo.
Edit U duhu tradicije moram da napišem nešto što pišem na svim političkim temama.
Dakle, KOGA ZABOLE KURAC?

ma da, 100 šupaka, 100 mišljenja....aj uzdravlje.

Opet ste zaspamovali :)

Еј, људи, нисам пратио радњу, јесу ли му оперисали килу на крају?

jebote, crveniji je od b92 logoa

Ozbiljno predlažem da se Jovičiću ograniči otvaranje tema.Ugledan je autor i neko kome se divim i čini forum interesantnim ali jedna ovakva tema sedmično je dovoljna.
I zašto niko ne otvara teme o sisama i pivu?

Cenotaph, molio bi te da prestaneš vrijeđati mene koji otvaram najkreativnije teme na sajtu. A uz to i aktuelne. Ako već treba da se ograniči otvaranje tema, predlažem lično da se to svima ograniči. Recimo jedna tema dnevno je OK. Ili da bar postoji kod svakog autora na profilu da se vidi koliko je tema otvorio. Tako da ne možete bez veze da serete, jer ste sad već pretjerali.

Žao mi je što sam te uvrijedio nije mi bila namjera i istina je da otvaraš najkreatvnije i najbolje teme na forumu ali takođe otvaraš i najgluplje i najbesmislenije.I uvjek se neko napušava po tvojim temama.