Prijava

Aaaaa bem ti princa Alberta i lozu mu jebem, fuj...
Moj digestivni trakt u epizodi ''Povratak zeljanice''...

Качите њега на ђоке, шупци.

Hahaha ova poslednja sa sladoledom i mafinom je pobednička!

Zamisli da ti dete izađe na ulicu sutra i ugleda pet onakvih nakaza, jel ne misliš da bi imalo traume?? Ipak mora da postoje granice normalnog i ne normalnog.

Koliko mi se sere od šta će deca da pomisle kad to vide argumenata. Daj, budite malo originalni, ovo je em izlizano, em jebeno besmisleno.

Užas!!
Nek' radi ko šta hoće sa svojim telom, ali samo znam da bih takve izbegavao, tj. ne bih želeo da imam bilo šta sa njima.

Što se tiče teme, kao što neko reče (Džimi valjda), dokle god se svidja osobi koja to radi, nemam ništa protiv. Dobro, na stranu to što smatram da je to jebeno imbecilno, ali avaj. :)

Nemoj tako, Ming. Zamisli da ti priđe ova(j) sa poslednje fotke, pruži ti ruku da te pozdravi, a ono sladoled na ruci. Kako da odbiješ? :)

Rukovao bih se s njim i to je to. Distanca. Veoma velika distanca. Hiperkilometarska.
Idi druži se sa ostalim mutantima.
Ko zna, možda je ono nekakva izraslina... O.o

Ali ali...pogledaj taj sladoled u kornetu! I mafin!
Jao plačem od smeha kakvi su likovi neki pojedinci! Mislim, šta treba u životu da ti krene naopako da bi ugradio mafin pod kožu? Hahahaha

Možda pokušava da dokaže da je sladak...? Koji debil... šta ako dobije dijabetes od tog mafina? O tome nije razmišljao kada ga je metio pod kožu. To je krv bre, nja bre, i to je u svršenom... onako. Mislim baš je... atmosfera je super!

Показао ми је ортак клип у којем неки дегенерици сецкају и спаљују курчеве, куцају ексере у јаја и тако то, мислим да је то прва и једина ствар до сада која ме је толико згадила да нисам могао да довршим пиво. Мислим, дај јеботе... Није Хитлер био луд.

Jebe mi se šta ko radi sebi. Mimo mene i podržavam.
Nego, šta predstavlja ovo na čelenci desnog Azijata, krofna?

Meni liči na sisu sa konkavnom bradavicom. Možda je prerano odbijen od sise, ko zna.
Ali ovaj sa mafinom je takva pobeda, da ozbiljno razmišljam da ga stavim na avatar.

Само знам да се са таквим ликовима не бих никад качио, јер ако су они у стању да тако нешто ураде себи, шта ли би тек урадили мени? Сере ми се од тог атеншн хоринга и силовања неке "индивидуалности."