Tjelesne modifikacije

1. Dobro, ovo je vec korisno, ustedis sebi 100 dindzi za onu plastiku za cedjenje escajga posle pranja. A u uvetu moze da nosi fon, ustedeo je hendsfri.

2. Класичне тетоваже су за млакоње
    http://3.bp.blogspot.com/_6I27LgG9bck/SitId3vKPLI/AAAAAAAAMDg/kYwtBwgB7nY/s400/precision_body_arts_tattoo_1.jpg

Anal Stretching и Penis Splitting исто звуче примамљиво.

3. http://1.bp.blogspot.com/_nVxq_DQ8s_U/TMiTsMmmJhI/AAAAAAAAAHY/NpJ44MD2wmk/s1600/Best+Unique+Tattoo+Pictures+2.jpg
    sve je to gadno al ovaj lik je meni simpa, ne znam ni ja zasto
    mozda zbog spota lady gage.... ko ce ti znati

4. А брњица му лебди у ваздуху... м да.

5. Триша
    Ljudi su i lepšije stvari unakazivali, npr. pape su odsecale đoku svim statuama u Rimu za vreme baroka...

To je jedan papa uradio, kako ostali ne bi imali grešne misli dok prolaze tim hodnikom.
    Ne sećam se sad koji, a i mrsko mi da tražim.

A ovaj iz Gaginog spota je car :)

6. А метална кита са крампонима? Немогуће да нема.

7. Има. Ош слику?

8. Ne shvatate da njih u stvari boli kurac šta ostatak sveta misli o njima.Ako je njima dobro,što se mene tiče nek ugrade sekvojino deblo po sred bulje,nemam problem sa tim.
    Maloumno je ljude osuđivati samo na osnovu izgleda.

9. Ne shvatate da njih u stvari boli kurac šta ostatak sveta misli o njima.Ako je njima dobro,što se mene tiče nek ugrade sekvojino deblo po sred bulje,nemam problem sa tim.
    Maloumno je ljude osuđivati samo na osnovu izgleda.

Слажем се. Када би им било стало до мишљења светине, облачили би се и изгледали као и сви ''нормални'' људи. Овако их боли курац и фурају свој фазон, ма колико то малоумно неком изгледало.

Мислим, реално, шта, ја сад треба да видим неког таквог на улици и да прокоментаришем ''види га онај лудак!''. Ко сам ја да дајем такве примедбе и да процењујем некога на основу изгледа?

Људи имају тенденцију да сатанизују и уништавају појединце који се на било који начин разликују од просека. То је лепо алегоријски илустровано у књизи Х. Џ. Велса ''Невидљиви човек'', када га је руља на крају наватала и убила из само њима познатих разлога.

Доскора су и албино појединце убијали.

10. Јој, гледао сам то. Бедак.

11. Ко их осуђује? Смемо ваљда да се смејемо будалама и атеншн хоровима. Реко би да их итекако боли курац шта остатак света мисли о њима. Ту се ваљда и крије потреба за оваквим хобијима.

Сетих се ове победнице
    http://www.youtube.com/watch?v=pkQgxjEYqyk&feature=related

ДОПУНА: Обрисах претходни пост, пошто сам мислио да га је сајт појео, пре него што сам послао овај. Џими је мислио на клип у овом посту.

12. Доскора су и албино појединце убијали

Поређење никако није на месту, јер албино и људи са сличним поремећајима не желе да имају поремећаје само да би искакали из гомиле. Наравно да је ретардирано осуђивати и прогонити неког због изгледа, али убеђен сам да огромна већина ових ликова "фура свој фазон" само и искључиво да искочи из гомиле, јер не могу да поднесу сопствену просечност а не знају како другачије да се истакну. Није проблем у различитости, него у том силовању посебности по сваку цену.

13. Meni je to odvratno uvek bilo.

14. Поређење никако није на месту, јер албино и људи са сличним поремећајима не желе да имају поремећаје само да би искакали из гомиле. Наравно да је ретардирано осуђивати и прогонити неког због изгледа, али убеђен сам да огромна већина ових ликова "фура свој фазон" само и искључиво да искочи из гомиле, јер не могу да поднесу сопствену просечност а не знају како другачије да се истакну. Није проблем у различитости, него у том силовању посебности по сваку цену.

Има и тога, али има и оних који ма је то једноставно неки трип и не раде то због других, него им неки фетиш да се буше, јебемлига. Имају неко задовољство од тога.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.