Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
K-r-A-lj
не зна да игра шах и сисица је генерално
Ščuo ''kralj''?! Aaaa?
Inače kralj je na persijanskom šah tako da kuš kmete!
Kornelije će da jebe Natnat!
Простачино једна
жајк: Tvoja nova devojka je bas lepa..(misli u sebi…Da li je zaista lepsa od mene?) ја: aa jeste ! (decko misli u sebi…Ali ti si i dalje najlepsa devojka koju znam) жајк : Cula sam da je zabavna i fantasticna … (Sve sto ja nikad nisam bila) ја : Naravno da jeste.. (alii nije nista u poredjenju sa tobom) жајк : Nadam se da cete uspeti … (U onome sto mi nikada nismo…) жакл : Takodje … (Sta se desilo nama? Zasto mi nismo uspeli?) жајк : Paaa…trebala bih ici … (Pre nego sto pocnem plakati…) ја : Da, i ja … (nadam se da neces plakati…) жајк : Cao … ( I dalje te volim i nedostajes mi !! ) жајк : Vidimo se… (Nikada necu prestati da te volim …Nikada!)
http://static.mozzartsport.com/img/team_logos/02%20-%20Ajaks.png
Luks, MileBubrg, Ciklon, Kolfild...
Paninaro!!1
zovite onda i Da objasnim-a, on ne silazi s bicikla ni da jede :)
Може, било какво возање око Бачке Паланке у радијусу од око 100 км... зовите :)
Ја не смем да причам кога бих упознао, жена ми над главом.
voleo bi da upoznam vejv rajdera i slusamo dzastin bibera u sobi
volo bi da upoznam edija i vidru pa da se skupa žalimo i kukamo nad sudbom kletom
i volo bi dupoznam eminema da mi kobjasni kojekude o monitoru i kućištu ič ja to nisam razimeoo
Sima Srbina
AAAAAAAAAAAA SVEEEEE
Ja ne znam nikog, tako da ne nabrajam, duga lista. :(
Ja sam ćero biciklom iz cuga 120km jednom prilikom...
cigani počeli krasti bicikle u drugim gradovima.
ovo je verzija komentatorske sekte!!!
ja te navedem među ljudima koje bih upoznao, ovaj se naloži i da ti 20-ak pluseva i počne da te prati
UUUuuua, providni ste!
ja te navedem među ljudima koje bih upoznao, ovaj se naloži i da ti 20-ak pluseva i počne da te prati
UUUuuua, providni ste!
TO MAKARONE
http://instantrimshot.com/index.php?sound=csi&play=true
Ovde svega ima, samo nema onoga što se traži u temi. Gde ste modovi da ove što dogovaraju susrete oterate na odgovarajuću temu?
забравио сам и Оланика и Милета званог Бубрег