Prijava

Организовати акцију пеглања понитејл интелектуалних педера и гроб риба у том парку, након испитног рока. Уместо што правимо окупљања после испитних рокова, пијемо много пива, чепимо се једни другима у дупе иако се не подносимо, и водимо испразне разговоре, хајде да учинимо услугу друштву. Никад боље форматирање.

Ја ценим да ће скочити цена ручних фрижидера.

Y U NO разматрате мој предлог организовања напада на урбане говнаре? Па зар ће такви да бране наше ставове? Па зар ће такви да нам омогуће слободно купујемо алкохол? Била би то интересантна акција, а не би сносили одговорност јер би сви окривили неку десничарску организацију ЛОЛО

NIKO MENI NE MOŽE DA ZABRANI DA KUPIM PIVO ILI VINJAK KAD MI NESTANE U SITNE NOĆNE SATE! OSIM AKO NE RADE TADA LOLOLO!
AKO MI SE PIJE I IMAM KINTU,JA ĆU DA PIJEM!

boga mi,meni nije teško ni ranije da se obezbedim,ako si posvećen nije teško.

Biće tu upotrebe opojnih droga preko mere. To još uvek nisu uspeli da zabrane.

Пјеро, знамо ко смо ми, а ко су они, мислим на екипу из поменуте улице. Мене интересује како ће се све одвијати када прођу ови рокови, па опет студентарије крене да блеји, где ће се скупљати људи. Ја бих волео да видим затворене кафиће и рупчаге, а пуне паркове. Што се тиче престанка продаје алкохола после 22х, верујем да уколико се удари катанац на рупчаге, људи ће се већ некако снаћи напољу.

BUHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH sad sam srecan sto cale mog najboljeg ortaka drzi podrum pica :D ja imam jedan totalno drugi predlog umesto da pocnes da se opijas uvece pocni ujutru :D

људи ће се већ некако снаћи напољу.

Матори на спиду што ради у трафици код Олала оће да прода пиво. Спасо нас је вечерас.

Mene to podseća ko na anegdostu što su radili u Sovjetskoj Rusiji za ukidanje šljokanja nakon 7 sati uveče :
"Jel' može jedna ?"
"Njet."
"Kako njet ?"
"Po poslednji put nema votke nakon 7 sati ! Samo može konjak, rakija, brendi, vino, pivo, apsint i sve ostalo sa liste !"

ko je još toliko lud pa pije alkohol? samo neki čobani, budale. zakon je do jaja!

Pa mi jesmo stoka koja radi šta god joj se hoće. Nismo ti mi u Nemačka pa da ti policajac piše kaznu što si gazio travu i pio pivo. Bože Tadiću.