Tema za fudbalska prepucavanja

1. Ajde realno, ali realno: U poslednje četiri godine, od ere Moreira-Dijara-Žuka do danas - Partizan je od mogućih osam pehara uzeo sedam, igrao i tu Ligu šampiona i Evrope. Zvezdu pobedio svaki put, osim u ovom, ispostavilo se, nebitnom revanšu u Kupu. Da li vi stvarno mislite da je Tole to smuljao? Da li vi verujete da Partizan nije najbolji i da bi neko drugi pokupio te pehare da nije Toleta?

Ajte molim vas...

Još nešto me zanima, ali bez tenzija: kako komentarišete nezapamćenu dominaciju Sportskog društva Partizan (znate da smo prvaci u svim mogućim sportovima) nad SD CZ? Čini se da su u Zvezdi stvari trule mnogo dublje nego što se to vidi...

2. Da li vi verujete da Partizan nije najbolji i da bi neko drugi pokupio te pehare da nije Toleta?

Da.

3. Pošteno uzet kup. Vojvodinu kazniti proterivanjem. Objasnili navijanje..

4. Zvezdu pobedio svaki put

Свака част на овоме! Ми годинама уназад имамо КРШ тим који не може да добије јебени прњавор, а камоли вечитог ривала.

Da li vi stvarno mislite da je Tole to smuljao?

Не мислим да је смуљао победе над Звездом, али сам уверен да је умешао прсте у доста утакмица које су одлучиле првака. Вршио притисак на судије. На разноразне начине.

Матори, чист пример је један Драган Стојковић Пикси. Док је тај човек био председник ФСС, Звезда је била неприкосновена у фудбалу. Како се то сад одједном драстично променило? Осим оне Звездине управе која је упропастила клуб и значајно допринела томе, како још? Ево ја отворено признајем свима, не само овде, већ и другарима гробарима, Пикси је лобирао за Звезду.
    Али мене нервира то, што нико од вас нема муда да то исто призна, или сте једноставно толико слепи да то не видите (Што не верујем да је прецизно за тебе случај Оксе, по постовима овде и свуда видим да капираш ствари врло добро и да имаш своје мишљење, а не мишљења других). Зашто?
    Зашто једноставно не признате, кад је ионако фудбал у овој држави једна огромна намештаљка.
    Па ИЗБОРИ ЗА ПРЕДСЕДНИКА се намештају, а камоли фудбалске утакмице.

5. Ja da dodam moje viđenje kupa Srbije, jer jelte i ja se pitam...

Niti trebo da bude penal za Partizan, niti je trebo da bude penal za Vojvodinu...ono su smešni faulovi...

Gol Tejga je odličan...odlično se snašo čovek...

Gol Mojsova je čist ko suza, nema govora o ofsajdu...

Gol Mojsova broj dva je ... tu već nemam izgrađeno mišljenje, ali mislim da je regularan...

Al dobro mož i grešim, nisam gledo juče to, gledo sam izbor za Top model Srbije...

sve u svemu...Vojvodina nije trebala da izađe onako, bolje da su odigrali do kraja pa da kenjaju...

Inače, domaći superligaški fudbal je golo govno...ja volim da gledam ove niže lige, gde možeš da odeš da se lepo ispsuješ, naslušaš svakakvih gluposti, a svi igraju za tiket ili gajbu piva, pa tu nema fudbalerčića, nego samo čistih osvedočenih budala, i nikako se ne može govoriti o kompleksima i tako dalje...mada ima krađa, al to se ne uzima tolko ksrcu...Zato idem ja da gledam u nedelju Dinamo - Srem i bole me kurac...ali

rukomet, e to je već dranje na kub, isto ko i nižerazredni fudbal, samo u zatvorenom prostoru pa se jače čuje...

a sledećeg vikenda Vranje - Partizan...bar da se izderem ko čovek...

6. Окс, јел ти стварно верујеш да је првенство регуларно? Кажи ми да је првенство регуларно, и да ти овде не видиш ништа чудно. Звезда се буни, Војводина се буни, Спартак се буни, Рад се буни, сви се јебено буне.

7. Ma Partizan, kao najjači, stavlja sudije pod pritisak, naravno. Pre svega igrom. Ovde je Športbild radio neko istraživanje - kome najviše pomažu sudije. I? Šta mislite kome najviše pomažu u Bundesligi? A teško da se ovde namešta.

Nego odgovorite mi na pitanje odozgo. Nema toleta u košarci, vaterpolu, rukometu, džudou - ma u jebenoj odbojci je Partizan prvak, a nije bio 100 godina.

8. Vojvodina je sve uradila da napravi karambol na tekmi. Nisu se bunili za gol iz ofsajda što su dali. Penal nije bio za njiha a za nas jeste. Te situacije ne mogu da se porede. Njihov drugi gol je faul nad Savićem. A navijanje....pa mislim da im i dalje zvone uši jer kada su oni izjednačili iz ofsajda onda smo im objasnili kako Grobari utišavaju male smešne grupice...
    PARTIZAN DUPLA KRUNA.

9. Nema toleta u košarci, vaterpolu, rukometu, džudou - ma u jebenoj odbojci je Partizan prvak, a nije bio 100 godina.

Ја остале спортове не пратим. Искључиво фудбал. Тако да не могу ништа да ти кажем за остале спортове. Јбг. Али ниси ти мени одговорио - Зашто нећеш себи да признаш да Толе муља одлучујуће утакмице Партизана?

10. A teško da se ovde namešta.

e, u Nemačkoj se ne namešta...a onaj sudija Lojcl...

Nego odgovorite mi na pitanje odozgo. Nema toleta u košarci, vaterpolu, rukometu, džudou - ma u jebenoj odbojci je Partizan prvak, a nije bio 100 godina.

a, pa tamo ste bolji...

naš fudbal ima da se spasi tek kad se ljudi u Srbiji osveste i prestanu da navijaju za samo DVA kluba komunjarska...

11. A navijanje....pa mislim da im i dalje zvone uši jer kada su oni izjednačili iz ofsajda onda smo im objasnili kako Grobari utišavaju male smešne grupice...

Џони, знаш да те волим и да не би да ти рушим снешка, али на ТВ су се чули искључиво повици Војводина, ле! И лопови. Чули сте се кад сте дали други гол и то је то. :)

12. Али ниси ти мени одговорио - Зашто нећеш себи да признаш да Толе муља одлучујуће утакмице Партизана?

Zato što to nije istina. Pa postavio sam klip u kojem se vidi da je Vojvodina dala gol iz ofsajda, čoveče. U nameštenoj tekmi se tako nešto maše. I daje se crveni onom mombrilu što uklizava majgerijem. Igrao sam nažalost u nekim nameštenim utakmicama, pa znam kako ide.

Odgovorio sam ti šifrovano gore - Bajernu jebenom sudije sviraju najviše jerbo je najveći i najjači, a ne zbog Bekenbauera ili Rumenigea. Tako ti je to.

13. Џони, знаш да те волим и да не би да ти рушим снешка, али на ТВ су се чули искључиво повици Војводина, ле! И лопови. Чули сте се кад сте дали други гол и то је то. :)

hehehe TV...Buks...odavno ih ovoliko nije neko upropastio u navijanju....Svaka čast TV-u ali zvone im uši....drugačije je kada si tamo. Prvi put da ne čuješ ni kada ćutiš protivničku navijačku grupu. Čak ni između naših pesama. Nisu prebacili atletsku stazu.
    Kad su dali gol...zaćutali smo 5 sekundi i onda zagrmeli....prestali su da mašu onim krpama

14. Ofsajd kod njihovog gola, čist kao suza.
    http://img.sportal.rs/uploads/tinymce/2009/maj3/gol.jpg
    Još da je stavljena linija paralelno sa šesnaestercom bili bi u još većem ofsajdu.

15. Pa mojsov je ovaj drugi, ne prvi...

16. Ma čist ofsajd i nema govora o penalu za njih..sramota je izaći onako...
    Ko je bio tamo zna koliko su režirali ovu utakmicu....ali smešni su...

17. a i linija je povučena u buket igrača, a ne de treba...

18. Pa mojsov je ovaj drugi, ne prvi...

Ako ti je ovo regularan gol onda stvarno nema šta dalje da se kaže...

19. Pa mojsov je ovaj drugi, ne prvi...

Upravo. A i on je u ofsajdu. Obratićeš pažnju na rame - ono se računa.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.