Tema za fudbalska prepucavanja

1. A inače pre početka službeni 3-0...zbog njih kasni utakmica, nećete da izađete...smešno...pravili su farsu od prvog minuta....čudni su mi navijači Zvezde koji ih podržavaju....jer Vojvodina i Buturović su mulj Srpskog fudbala..

2. Гроф Влатко Паскачић

Pa mojsov je ovaj drugi, ne prvi...

Pa vidi se da su dvojica u ofsajdu.

3. Upravo. A i on je u ofsajdu. Obratićeš pažnju na rame - ono se računa.

Da, a rame je u liniji sa glavom nekog odbrambenog igrača crno-belih...

Pa vidi se da su dvojica u ofsajdu.

Prvi jeste, al taj nije tako loptu...doduše mož je smetao...

4. Није Мојсов био у офсајду. Иза њега има један играч, тј. баш поред њега који се не види на фотографији, али се види на снимку. Војводина је покрађена, ту нема шта. У нашој лиги се намешта на велико, а Звезда и Партизан предњаче, јер су ту највеће паре и ту се скупила најозбиљнија мафија.

5. i nema govora o penalu za njih

Много већи пенал него ваш. Ал' добро, џабе сад тупимо овде. Лоповлук је пао па је пао, јбг.

6. Ma ajde br ljudi smejurija. Treba ih proterati iz srpskog fudbala.
    Dali smo gol. Čist. Oni dali gol iz ofsajda. Poništen im je gol zbog čistog faula. Nama je sviran čist penal. I njihovo nije penal. Kup je naš i titula je naša. Kraj.
    Vojvodini kazna izbacivanjem u 4. ligu. A njihovim navijačima "A sad Adio" i aplauz za ono brzo bežanje iza murije oko pola 7....smešni...

7. Prvo Dubu da pokazem kakvi busevi su izasli u Blicu, uz vest o neredima http://www.autobusi.net/img/korisnicke/gsp_volvo731.jpg Mozda malo i stariji od ovih. A verovatno je bilo i tih Lasti, cim si ih ti video.

Drugo, kad utakmicu u startu poremetite PRITISKOM i NEIZLAZENJEM zbog BANALNOG RAZLOGA, ne mozete ocekivati da sudija bude opusten i rasterecen. Upadne i on u frku, ziv covek, mozda je i on nekada zll zl zlll zl. Pa nije on jebeni Kolina. A gresi i Hauard Veb, pa mu opet dali da sudi najvazniju utakmicu u sezoni.

8. Мислио сам да ће Џони овде објективно гледати, ал' морам признати да ме је дубоко разочарао! Увек си био најобјективнији проматрач догађаја.

9. а Звезда и Партизан предњаче, јер су ту највеће паре и ту се скупила најозбиљнија мафија.

http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2011/05/12/7661812/butorovic1.jpg

Veće mafije od ove na slici nema u našem fudbalu.

10. Bas deluju dobronamerno-poslovno-produhovljeno, sta pricas tu?!?

11. kad utakmicu u startu poremetite PRITISKOM i NEIZLAZENJEM zbog BANALNOG RAZLOGA

Apsolutno tačno. Kad u ns gostuju Partizan i Zvezda namerno se zadržavaju navijači na kapijama i ulazi se sve do 60-70min. a opet nikom nije palo na pamet da zbog toga ne igra. Evo ja sam na poslednjem gostovanju ušao u 35. min a stigli smo 2 sata pre početka meča.

12. http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2011/03/402px-FK_Jagodina.svg_.png
    SLEDEĆA SEZONA JE NAŠA!
    ČIM IZBACIMO ŠKART IGRAČE PONIKLE IZ ZVEZDE,PARTIZANA,VOŠE I OSTALIH!
    SAMO JUT SISTEM! ALEEE!

13. mrzi me da čitam celu temu, možda je pitao neko pre mene, al da pitam i ja. Jel se samo meni učinilo il je ova crnčuga iz partizana kad je dao gol pokazivao kurac navijačima voše?

14. Мислио сам да ће Џони овде објективно гледати, ал' морам признати да ме је дубоко разочарао! Увек си био најобјективнији проматрач догађаја.

Veruj mi buksno najobjektivnije.
    Znači utakmica je trebala da se uknjiži bez igranja 3:0 za nas zbog neizlaska igrača Vojvodine na teren. Nikada se ne čekaju navijači. U Novom Sadu sam ulazi u 65. minutu na stadion pa niko nas nije čekao.
    Naš prvi gol - regularan
    Njihov prvi gol - ofsajd
    Penal za nas - čist
    Njihov drugi gol - opravdano poništen
    Penal za njih - bio
    Izašli su sa utakmice - izbacivanje iz lige.
    Njihovi navijači - smejurija.

15. Jel se samo meni učinilo il je ova crnčuga iz partizana kad je dao gol pokazivao kurac navijačima voše?

Не један, него два. На то сам рекао да је Руни за неки много блажи гест добио суспензију, новчану казну и морао је да се извини навијачима због тога. Па сад, упореди прекршаје и упореди казне, које у овом случају, није било. Ал' опет, оног незнамкакосепрезива из Воше, за онај старт са 2 ноге, треба протерати из фудбала. Онаквима је место на ливади.

16. Jel se samo meni učinilo il je ova crnčuga iz partizana kad je dao gol pokazivao kurac navijačima voše?

hehehe i meni se na blic učinilo danas kada sam gledao ali ne...kažiprst je čini mi se ipak..

17. Не један, него два.

Moraću onda opet da pogledam ali pogledajte i vi opet..prvo mi je delovalo da jeste a onda da nije.

18. Јесте, јесте, ја сам извриштао кад сам видео. :) Нисам мог'о да верујем.. Црнчуга се осилила мајке му га..

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.