Prijava

ja gotivim zmajeve kad su na parkingu

Moj neće na parking. A i stalno beži s' lanca. Šta da radim?

Na mene je jednom pao bide!

Al je glupa tema -.-

Memiji su vrh.

Osećam se pozvanim da pišem ovde :) Debilišem se kada sam nervozan. I kad nemam pored sebe osobe koje bi mi oterale nervozu.

Citav, otad imam nocne more u kojima bidei sa likom Seke Aleksic pokusavaju da mi odgrizu cmarni kolutic. Jebena stvar.

Moj neće na parking. A i stalno beži s' lanca. Šta da radim?

U tom slucaju stavis jos pola slicice esida na jezik i vratice se

Тролујем јер ме мрзи да 'одам две станице до школе лолололо

Au brate, pa na mene je lavabo pao. I onda je ustao i počeo je da me vija. Ja sam mislio da je to od onog elesdija, al' kad sam kasnije video da sam sav izubijan, skontao sam da nije to.

Towelie_
Na mene je jednom pao bide!

да није јако вукао, не би му пао биде на главу.

Ajde pomeni bide jos jednom ako si musko...

aleksandarkg
Towelie_
Na mene je jednom pao bide!
да није јако вукао, не би му пао биде на главу.

Vajzli spoking Jugovica madr!

ja trolujem u RL više nego na netu, na netu smara.

Ви као умете да тролујете? Цссс...

ja bas rijetko trolujem na netu ali sam od skoro poceo uzivo i mnogo je do jaja!

Ви као умете да тролујете? Цссс...

Џими је краљ троловања, милосну вам је мајку 'ебо с оном Тачкицом :)

Ja ne trolujem. Dugo nisam ni znao šta je trolovanje na netu, a kamo li u RL. Često tako idem po planinama, slušam ptice kako crvkuću, lišće koje šušti i ponekad padne, žubor vode na obližnjem izvoru... Ma milina! Jednom sam tako naišao na nekog Bugarina koji je brao cveće. To da je Bugarin mi je sam rekao. Kaže: "Ja evo naberem 10kg ove jagorčevine i nosim he u Sofiju. Tamo me čekaju neki ortaci i odmah to utopimo na pijaci. Od toga živim već par godina." Trol prokleti! A tako je lepo mirisalo cveće. Posle mi ga bilo malo žao. Možda čovek stvarno nema od čega da živi, pa, eto, troluje po planini. Zamišljam povremeno kako neki drugi, 'virtuelni' Bugarin sad sedi pored kompa i bere svoje 'virtuelno' cveće. I sretne ga neki drugi, 'virtuelni' ja. I ovaj počne da mu priča kako nabere 10kg 'virtuelne' jagorčevine i kako je prodaju na nekoj 'virtuelnoj' pijaci...
Generalno, trolove delim na konstruktivne i destruktivne. Ovi prvi su oni koji me nasmeju, a ovi drugi su oni kojima je očigledno nešto nedostajalo u životu u trenutku kad su počeli sa trolovanjem. Sad mi malo žao i njih. Ipak svakom treba neki luft. Bolje da pričam/kucam svakojake gluposti bez razloga (ili sa podmuklim, pritajenim, samoMeniZnanom razlogom), nego da tamo pušim neku drogu ili ne daj bože nešto još gore.