da li bi moglo biti?

1. Па, да. Атлантида стара српска колонија.
    Одатле потиче реч ''строј'', што је и нормално. Да би имали стројеве, морали су да имају и шрафове.

2. normalno Džimi...a ja čak mislim, ne mislim ZNAM, da smo mi Srbi doleteli sa neke druge planete i napravili tu Atlantidu....i dali celom svetu tu našu naprednu tehnologiju..i napravili svetske moćnike...i posle zavera svetskih moćnika i masona uništila ceo svet...da bi uništili nas Srbe..samo zato što su nas mrzeli, zato što smo mi nebeski narod...eto, rani kuče da ti jede ruku...

3. Ček, ček, ček, ček, ček!

Vi ste otkrili i mišljenje?

Jebote, kako ste vi napredna civilizacija.

Kod nas u Bosni još nije otkriveno mišljenje. Mi ne mislimo.

4. Skočimiše, to je zato što vi nemate veze sa nama Srbima...nikakve....

5. Nećemo da se vrijeđamo, znaš? Balijo. Fašisto.

6. Atlantida je u stvari bila Minojski Krit koji je bio daleko razvijeniji od ostalih okolnih drzava vise od 1000godina pre Platona koji je o njoj pisao, naravno nisu bili toliko razvijeni kao sto on navodi, ali svakako da su za to vreme bili neka vrsta danasnjih Japanaca.
    Upravo vulkanska erpucija 1400 i neke je dovela do njihovog slabljenja i buduceg osvajanja od strane Mikenaca.

7. Al sam pojebao Evu Longoriju sa ovom konstantacijom!

8. Платон је био Србин!!!

9. ma jok bre Haze....nije to tačno..kakvi vulkani, zemljotresi, kakvi bakrači... atomska bomba...svetski moćnici i zavera Atikana..tako se tad zvao...al mi smo imali rakete usmerene prema celom svetu..i kad je prva bomba pala na tlo naše Atlantide, naših 1486 projektila poletelo je u svim pravcima..ako nema nas neće biti ni njih....

Skočimiše, imaš pivo....

10. Ajde mogu i ja da se zezam, ali stvarno je lepa tema za razmisljanje, inace postoje bukvalni zapisi u Ramajani o koriscenju nekog drevnog nuklearnog oruzija, gde se kaze da je bog Rama odapeo vatrenu strelu na neki grad i odjednom grada bilo nije, ili je sve mozda cudna koincidencija.

11. pa to bre Haze...Rama je u stvari bio Ramadan, balija što bi rekli..i on je poslao te atomske bombe na nas Srbe...

12. šta bre nije moguće..Atlantida bre...oni su toliko bili napredni da su sejali te šrafove i posle im niknu drugi šrafovi....taj nije nikao zato što je bio duboko posejan...

LOLOLOLOL :D

A na temu, bog ti mili zna šta sve ima na ovoj planeti, više poznajemo svemir negoli našu malu planetu. Najdublju površinski kop, bilo za arheološka istraživanja, ili naftna bušotina, ili šta već, nije moglo da predje 10 Km u dubinu nikako, a zemlja je mnogooo deblja. To što ne nalazimo dokaze, ne znači da ničeg nije ni bilo, kolko mi znamo možda i dan danas u centru zemlje živi neka zajebana trans-svemirska nacija :P

13. Mi smo s letovanja na Atlantidi donelli svašta nešto. Neke rolere kupila, otpao šraf pri brzini od 40 km na sat, Čoek tvrdi da nema ništa s tim ali ja ne verujem. Jednostavno nemam dokaza ali sam sigurna da ga je olabavio.

14. Ја био на пропутовању по Атлантиди и купио дихтунге за Голф двојку. Једини проблем је што су наопаки.

15. Meni đed pričo da su njegovi prađedovi orali nekim laserskim traktorima sa GPS-om, reduktorom, samonavođenjem i sa opcionim lebdećim plugom al' ja njemu ne vjerujem....

16. Sateliti popadali u more

Sateliti ne mogu pasti u more,zato sto su u svemiru,gde zemljina gravitacija ne dopire...ali to je jos teze naci,jer svemir je vece prostranstvo nego more :)))

17. http://vukajlija.com/pizda-materina

Nego u vezi Atlantide... ovo je prava postojbina Srba...

EDIT : Ja sam za to da je Atlantida bila prapostojbina Srba iskreno, najnaprednija civilizacija a raznela je samu sebe...

18. Dlakavi cuti da ti se neko ne smeje, samo cu jos jednom pomenuti (za one malo upucenije) solarna oluja.

19. Соларне олује могу утицати једино на сателите у ниским орбитама, због повећања густине јоносфере. Сателити у високим орбитама могу да буду онеспособљени, да им цркне електрика, али не могу да падну због повећања магнетног поља. Него, гле овог како лупа. Као, ми смо Хиперборејци, ратници светлости који су пре пар хиљада година потопили древне моћне пале анђеле Атлантиђане, али нам сад њихови духови раде о глави и снују нам пропаст. Деда Вукан, познати пророк.
    http://www3.serbiancafe.com/cir/diskusije/mesg/134/013776381/prorocanstvo-deda-vukana.html?5

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.