Shutter Island
The Godfather 1/2/3
SVE (slovima SVE) domace serije i SVE (slovima SVE) strane serije, sve je sablon
Kako je propao rock'n'roll
Se7en
Memento (golo govno)
Kill Bill
I jos mnogo govana.
Zasad bi naveo samo serije:
How I Met Your Mother
Spartacus: Blood and Sand
Spartacus: Gods of the Arena
HIMYM je po meni jedan od najboljih sitkoma (nije da sam gledao mnoge, ali ipak od ovih sto sam gledao je najinovantniji), sto se tice Spartaka mozda nije savrseno odradjeno sa istorijske tacke gledista, ali svakako da je poprilicno interesantan i sto se akcije tice jako dobro odradjena serija.
@kilervgmmm Za Šater ajland se apsolutno slažem, ali ne razumem što stavljaš baš sve i naše i strane serije, ne mož' to tako. Evo ti 2 primera : kod nas serija Otvorena vrata (ništa bolje mi trenutno ne pada na pamet, a znam da smo imali i bolje) a od stranih mi još reci da je Dekster loša i precenjena serija i reći ću ti svaka čast. Takođe zbog čega su precenjena prva 2 dela Kuma i Se7en? Fantastični filmovi. Dobro, mooožda za Se7en i mogu nekako da razumem, ali ova 2 dela Kuma su kultni filmovi. HIMYM izgleda kao neka loša serija, ali meni se sviđa. Nije sad među najboljima ikada, to je sigurno, ali može se reći da je malo precenjena...
Onaj "Uvod u anatomiju" opasno smara, i ono "Ghost Whisperer" tako nesto, strasno pateticno. "Lost" mi se nikada nije ni svidjala. Od filmova definitivno ono sranje "Twilight", film nema radnju uopste, zatim "Titanik" i "Montevideo" svakako.
Rahmetli ti bi baš da budeš rahmetli!? Jedino što mi se kod Tru Detectiva ne sviđa je faca Vudija harelsona, lik je preružan i nervira me ono njegovo disanje kroz nos koje izgleda ka da se guši i mljackanje ustima, a Metju Mekonahi zvuči ka Batmen sa onim i previše dubokim glasom.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Shutter Island
The Godfather 1/2/3
SVE (slovima SVE) domace serije i SVE (slovima SVE) strane serije, sve je sablon
Kako je propao rock'n'roll
Se7en
Memento (golo govno)
Kill Bill
I jos mnogo govana.
How I Met Your Mother
Spartacus: Blood and Sand
Spartacus: Gods of the Arena
HIMYM je po meni jedan od najboljih sitkoma (nije da sam gledao mnoge, ali ipak od ovih sto sam gledao je najinovantniji), sto se tice Spartaka mozda nije savrseno odradjeno sa istorijske tacke gledista, ali svakako da je poprilicno interesantan i sto se akcije tice jako dobro odradjena serija.
Nova obrada Tron Legacy, meni se nimalo ne dopada.
Vidjeh da je neko spomenuo Mucke....jest da se o ukusima ne raspraljava, ali da li si ti decko normalan?
@kilervgmmm Za Šater ajland se apsolutno slažem, ali ne razumem što stavljaš baš sve i naše i strane serije, ne mož' to tako. Evo ti 2 primera : kod nas serija Otvorena vrata (ništa bolje mi trenutno ne pada na pamet, a znam da smo imali i bolje) a od stranih mi još reci da je Dekster loša i precenjena serija i reći ću ti svaka čast. Takođe zbog čega su precenjena prva 2 dela Kuma i Se7en? Fantastični filmovi. Dobro, mooožda za Se7en i mogu nekako da razumem, ali ova 2 dela Kuma su kultni filmovi. HIMYM izgleda kao neka loša serija, ali meni se sviđa. Nije sad među najboljima ikada, to je sigurno, ali može se reći da je malo precenjena...
Onaj "Uvod u anatomiju" opasno smara, i ono "Ghost Whisperer" tako nesto, strasno pateticno. "Lost" mi se nikada nije ni svidjala. Od filmova definitivno ono sranje "Twilight", film nema radnju uopste, zatim "Titanik" i "Montevideo" svakako.
IDI NA KOSOVO DEZERTERU!
A i sama serija je više dječija, al je dobra.
Dva i po muškarca
Ono o onima sa Medisona
titanik, golo govno od filma
i ona serija mad men, smorčina
wolf of wall street
rekvijem za snove. smor film, plitka prica, udara samo po osecanjima kao drama. jako glup film po meni, a opet se loze ljudi.
a i glumi onaj pedereko dzared leto, kom oces da razbijes facu. imase bese definicija o jjemu mislim.
http://vukajlija.com/dzared-leto/266589
E, koja sam ja budala. DOKTOR HU JEBE! Puši kurac manijače.
-Звездани ратови
-Звездане стазе
Биће крви
Vidi ovog lika pljuje Šater Ajlend i Seven
To je taj tip ljudi što samo priča o politici i gleda Belu lađu
true detective
Oni Šeldoni su precenjeni samo tako.
Пази сад, Рахметли, кад ти стану лупати минусе.
nalupaju mi se ustima o jajo.
Rahmetli ti bi baš da budeš rahmetli!? Jedino što mi se kod Tru Detectiva ne sviđa je faca Vudija harelsona, lik je preružan i nervira me ono njegovo disanje kroz nos koje izgleda ka da se guši i mljackanje ustima, a Metju Mekonahi zvuči ka Batmen sa onim i previše dubokim glasom.
JEBITE BABU!