Ako se pitate zašto nema ničeg novog - počeo sam da radim na novoj verziji koja ima novi dizajn (kupljen je, nisam ga ja radio), potpuno je promenjen raspored gde šta stoji, i usput će biti ubačena gomila drugih novina. Polako radim na ovome i ne želim da žurim, jer hoću da ga uradim kako valja. Ovo sve do sada je bilo budženje.
Do jaja. Jedva čekam da vidim kako će to da izgleda. Kupljen dizajn? Pa da... kaizenu dizajn i nije jača strana :) Nadam se da će ipak ostati mogućnost da se biraju druge teme.
Ako se pitate zašto nema ničeg novog - počeo sam da radim na novoj verziji koja ima novi dizajn (kupljen je, nisam ga ja radio), potpuno je promenjen raspored gde šta stoji, i usput će biti ubačena gomila drugih novina. Polako radim na ovome i ne želim da žurim, jer hoću da ga uradim kako valja. Ovo sve do sada je bilo budženje.
Eto čisto da ne mislite da gluvarim :)
Znamo sta si radio proslog leta...a znamo i sta ces ovog... :)
Holly shit!!!ROFLMAO!!!LOL!!!LAWLz0rz!!!111one
vraća se u normalu
Do jaja. Jedva čekam da vidim kako će to da izgleda. Kupljen dizajn? Pa da... kaizenu dizajn i nije jača strana :) Nadam se da će ipak ostati mogućnost da se biraju druge teme.
I nadam se da će da bude vraćen stari logo. xD
Al će da pljušte baneri?!:)
Cim izadje nova verzija... :)
A do tada? :)
Mozete vas dvojica biti prvi. :)
Oh noez. Zloupotreba položaja. :D
Nije, ako nema ko da se zali... :p
... pa da... zloupotreba =P
meni je dobro i ovako, pa se ne žalim:)
...ali biznis je to. Razumem xD
Podržavam.
@Barracuda - Umesto sto oftopikujes, mogao bi napisati nesto u skladu s temom. Znas?! Hoces ban, a?!!
(eto, sad imam razlog :p)
Ja се нешто стресох...
@Neo: Već jesam. You're not paying attention. =P
Video sam to, ali ocekujem bolje od tebe. Ipak si bivsi mod, neka elita. :p :DD
A šta da kažem kad još nije ni napravljeno. Kad bude napravljeno, tad ćemo da sabiramo utiske.
Elita? Hahahaha :D
Sad se samo izvlacis...na sta si spao... :p :))
Elita, jasta! :DD
Nisi ni ti ništa pametno rekao. =P =)
Ali ja sam mod. Moze mi se. :p :DD
E TO JE zloupotreba :P