Nova verzija Vukajlije krajem avgusta

1. Ako se pitate zašto nema ničeg novog - počeo sam da radim na novoj verziji koja ima novi dizajn (kupljen je, nisam ga ja radio), potpuno je promenjen raspored gde šta stoji, i usput će biti ubačena gomila drugih novina. Polako radim na ovome i ne želim da žurim, jer hoću da ga uradim kako valja. Ovo sve do sada je bilo budženje.

Eto čisto da ne mislite da gluvarim :)

2. Znamo sta si radio proslog leta...a znamo i sta ces ovog... :)

3. Holly shit!!!ROFLMAO!!!LOL!!!LAWLz0rz!!!111one

vraća se u normalu

Do jaja. Jedva čekam da vidim kako će to da izgleda. Kupljen dizajn? Pa da... kaizenu dizajn i nije jača strana :) Nadam se da će ipak ostati mogućnost da se biraju druge teme.

I nadam se da će da bude vraćen stari logo. xD

4. Al će da pljušte baneri?!:)

5. Cim izadje nova verzija... :)

6. Mozete vas dvojica biti prvi. :)

7. Oh noez. Zloupotreba položaja. :D

8. Nije, ako nema ko da se zali... :p

9. ... pa da... zloupotreba =P

10. meni je dobro i ovako, pa se ne žalim:)
    ...ali biznis je to. Razumem xD
    Podržavam.

11. @Barracuda - Umesto sto oftopikujes, mogao bi napisati nesto u skladu s temom. Znas?! Hoces ban, a?!!
    (eto, sad imam razlog :p)

12. Ja се нешто стресох...

13. @Neo: Već jesam. You're not paying attention. =P

14. Video sam to, ali ocekujem bolje od tebe. Ipak si bivsi mod, neka elita. :p :DD

15. A šta da kažem kad još nije ni napravljeno. Kad bude napravljeno, tad ćemo da sabiramo utiske.

Elita? Hahahaha :D

16. Sad se samo izvlacis...na sta si spao... :p :))
    Elita, jasta! :DD

17. Nisi ni ti ništa pametno rekao. =P =)

18. Ali ja sam mod. Moze mi se. :p :DD

19. E TO JE zloupotreba :P

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.